Заради една кашлица: Ученик нападнат в градския транспорт

Мъж се ядосал на детето, направил му забележка, но...
24 ное 2018 07:30, Петя Славова
142

Мъж нападна ученик заради кашлица в в столичния градски транспорт. Сериозно пострадали няма, предаде Bulgaria ON AIR.

Петък рано сутрин автобус №82 на столичния градски транспорт пътува от квартал "Люлин" към Централната гара. Ученик започва да кашля по време на пътуването, а мъж му прави забележка да си сложи ръка пред устата. Ученикът му отговорил, а мъжът го нападнал.

Спречкването между двамата не било дълго, тъй като останалите пътници се намесили и защитили младежа. Агресивният пътник слязъл още на следващата спирка.

Пътниците в градския транспорт споделят - агресията е почти непрестанна и в различна степен.

Според психолога Маргарита Бакрачева причината за зачестилите случаи на агресия е натрупващото се напрежение у хората. Тя споделя още, че лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо по-гнусно няма от кашлящи селяци, които не си слагат ръка пред устата.
118
3
 
16
 
! Отговори
Игнат преди 5 години
Тия дришльвци само пердах ги оправя. Добре го е шамаросал човека ами защо останалите се бъркат в чужди дела? И после все се оплакваме от системата.
117
2
 
21
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Ако върху вас се изхрачи едно чaве от гетото о Люлин, не знам какво ще говорите.
116
3
 
49
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Що никой не казва какво точно е отговорил пикльото след забележката. Подозирам,че е споменал нечия майка преди да отнесе някой шамар
115
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама такава ни е демокрация, всеки си прави каквото иска... преди години бях свидетел, една жена буквално ревеше отвън на вратата, обяснява колко й е спешно да се качи, отвътре рейса празен. Познайте дали се качи...веднъж свалиха едно момиче, щото те новите рейсове вратата с датчик и ако не се затвори, не тръгва рейса... отвътре беше празен, ама като му скочиха на детето и шофьора, и пътниците, щото беше се качило последно... и те така ...както се казва в едно предаване аз обичам българия
114
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тръгваш да сменяш линиите - има два коридора, обозначени за двете посоки съответно, надписани, врата по едно време им сложиха, ама на... той ше ми каже на мен, откъде да мина аз... вратата счупиха, през 30см се провира, да мине по насрещния, па и да се посбута с насрещните, той шопа е казал, и сам да съм в рейсо, па ше се бутам...за кашлянето имам чувството, че нарочно го правят, гледа срещу теб и кашля, както каза колегата по -долу да си си сложил маска, той човека иска да те плюе и те плюе
113
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абсолютно съм съгласен с чичката, не мислете че това му е за сефте, напротив , масова практика е... то на всеки му писва от тая простотия, всеки ден, мн тай чи тр да практикува човек за да се справи. за тия дето не се возят в метро да обясня: тръгваш да се качваш - не може, застанали на вратата, навътре празно, ама на... той *** си се качил, пука му за другите. Тръгваш да слизаш - не може, заградили вратата и се блъскат срещу теб,не че може да те прескочи, ама на...що па да те чака
112
0
 
29
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Браво, само така ... с бой най-бързо се учи. Този ако няма родители то явно се налага останалите да влезнат в тази роля. Бой да знае другия път.
111
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
са на 15-16 години сигурно.Ако страната е на 100+ място по свобода на словото, то вашия сайт е на последно място. Ще си сложа стоп към вас на рутера, че да не мога и по навик да ви влизам в сайта.
110
0
 
33
 
! Отговори
неее... преди 5 години
Не обичам да ми кашлят в лицето. Забележката на "агресивния" пътник е била основателна. От изнесеното не е ясно какво е отговорил младежът, което не е без значение. Твърде оскъдна информация за да коментираш, без да сгрешиш.
109
0
 
39
 
! Отговори
Байно преди 5 години
Да си слага ръката простия ***. Няма всички да му дишат плювните. *** гнусна българска *** без всякакви елементарни хигиенни навици. Миризливници!!!
108
0
 
49
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
За съжаление у нас повечето хора нямат културата да си слагат ръката на устата, когато кашлят или кихат. Наистина са много неприятни за изтърпяване. Най-лошото е, че те дори не съзнават, че са некултурни, а винаги приемат като заяждане такава забележка.
107
8
 
22
 
! Отговори
а беее преди 5 години
"Ученикът му отговорил..." Кво е отговорил, че е предизвикал агресия?И двамата са прости и невъзпитани. Сега младежът заедно с родителите му да ги сложат в затворено помещение, обградени от кашлящи хора и така да постоят поне час без предпазни средства и ръцете им да са завързани отзад.Агресивния мъж да го пратят на занимания по йога и тай-чи.
106
9
 
13
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Повечето *** и агресивни шоута по ТВ и реклама по медии и отговора не закъсня в обществото,агресия,зли като диви кучета,нетолертност .... а след това РОМИТЕ ВИНОВНИ за всичко у нас.Рибата мирише не от опашката ,а от главата и там трябва да се удря... .
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 107Ами можеше да му кажеш на чичката:"Извинявайте, но отзад ме блъснаха." Иначе човека си мисли, че нарочно му се натискаш. Хахаха ;-)
104
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората вече не знаят как да се държат културно един към друг. Правилно арогантния мъж е напуснал автобуса на следващата спирка! И сигурно моммето вече ще слага ръка на устата. Всеки от двамата е научил житейския си урок.
103
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето не е право, но явно и мъжа се е отнесал арогантно с него.
102
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 108Един разумен отговор! Подкрепям! Има си медицински маски в аптеките, слагате си една и си пътувате спокойно.
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМалкото *** е виновно но и другия трябваше да носи маска като иска да не диша мръсния въздух.
100
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един чичка ми се скара веднъж че съм стоял близко зад него а беше страшна блъсканица на Сердика и зад мене се бяха лепнали други и ме избутаха.