На пл. "Македония", всяка вечер, с камера: Общинар следи травестити!

Месеци след като бе внесена подписка – действия на общината няма
29 ное 2018 18:45,
66
На пл. "Македония", всяка вечер, с камера: Общинар следи травестити!
Снимка: архив Reuters

Общинският съветник от БСП Николай Николов се закани всяка вечер, в продължение на седмица, да заснема травеститите от бул. "Христо Ботев" в столицата и да качва снимките в профила си във Facebook.

Гневът му е провокиран от липсата на действия, месец след като социалистът получи обещание от ръководството на ракон "Красно село" ,проблемът с "обитаващите" пл. "Македония" хамали и травестити да бъде решен.

Още през август Николов инициира подписка, която беше внесена в Столичната община. В нея се включиха над 1000 столичани, живеещи или работещи в района на пл. "Македония".

Още по темата

"Председателят на комисията по обществен ред и сигурност в СОС Иван Илиев каза, че приема всеки един от подписите на гражданите като сигнал и по този начин призна, че проблем има. Това се случи, когато внесох подписката в Столична община", обяви Николов.

Още през септември той получи обещание и от кмета Йорданка Фандъкова да бъде проведена среща със СДВР.

"Така и тя призна, че проблем има. Да, проблем има, но действия за решаването му няма. Среща месец и половина по-късно няма. Няма и изгледи да бъде организирана", посочи общинарят.

Според Николай Николов, това е пълна незаинтересованост и неглижиране на проблема от страна на управляващите в общината.

"Те нито искат да чуят гражданите, нито се интересуват от проблемите им", категоричен е той.

"Затова смятам в продължение на седмица всяка вечер да заснемам травеститите по бул. "Христо Ботев". След това ще качвам снимките в профила ми в социалната мрежа и ще тагвам страниците на СДВР и на кмета Фандъкова. За да ги подсещам, че има беззаконие в центъра на София", завърши общинарят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
8
 
! Отговори
.. преди 5 години
Пред руското посолство да ги преместят, че като ходят русоробите да си взимат рублите да са им под ръка, да не се разкарват до пл. Македония после.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви кайсии те са жени. Ти правиш ли разлика, между мъжки и женски крака въобще. Остави какво пише в статията виж снимката. Чисти женски крака!
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя що си гони електората? Да ги преместят на позитано20
16
0
 
19
 
! Отговори
Те преди 5 години
Без чадър от полицията никой не излиза на улицата,това е обществена тайна само в МВР не я знаели???!!!печалбите са огромни това е ОПГ.
15
2
 
9
 
! Отговори
До гошу преди 5 години
Тебе те разбрахме, че си търсиш гадже от раздела Адам търси Адам. Къде е другият грантаджия Бау, за да се отчете?
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, къде да отидат *** травестити като ги изгоните от площад "Македония". Площад "Русия" няма още....
13
4
 
12
 
! Отговори
Палаво Набожен преди 5 години
Тая отдясно с тънките крачета ако вади по - малка от мен директно с два пръста й отмятам кайсиите и бия сондаж до турбините в края на храносмилатената система!
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Според Николай Николов, това е пълна незаинтересованост и неглижиране на проблема от страна на управляващите в общината."---Николай Николов, това не е "незинтересованост и неглижиране".ТОВА Е ЧИСТО ТОЛЕЛРИРАНЕ. И на "сбърканите" (ЛГБТ) и на "хамалите" (етноса).Но, това са евроатлантическите ценности, това е директивата от ЕС.
11
8
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз пък много им се чудя на тези ***. Що да трябва да киснеш на студа, като вече всеки има нет на телефона и сайтове за ескорти, ***, *** бол. Кой каквото си хареса :) Мен от "Ало"-то и "Адам и ***" половината ескорти ме познават лично. Даже гадже имах от там, труженичка за известен период :))) ДА си седят на топло в тях и да приемат мaнaфите, що да зъзнат и да дразнят другаря от БСП, който явно нещо му е кисело гроздето и им завижда :)))
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали полицията е ангажирана да охранява протести -днес всеки протестира за нещо -къде ще им остават хора и с травеститите да се оправят ?!
9
9
 
12
 
! Отговори
,,, преди 5 години
Добре де, Нинова къде ще я сложите сега!
8
5
 
27
 
! Отговори
Попа преди 5 години
Аванта не са му пуснали и сега реве. Всички общинари са със задно предаване.
7
1
 
24
 
! Отговори
цирк преди 5 години
А заснел ли е този"смел общинар"проститут.ките по Мария Луиза,Сливница,Ц.Гара който са пазени от полицията и са там даже и през деня?!
6
2
 
22
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Това да не е заради конкуренция?!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените да ги съдят за нелоялна конкуренция . Мъжете трябва да се държат без секс докато не почнт да цакат.
4
2
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Със следене не става, бой си трябва.
3
22
 
20
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Този БеСеПедераст явно много го е яд, че не му пускат безплатно траверсите, защото е привилегирован, тоест политик и сега им прави секано :)
2
2
 
34
 
! Отговори
Ивайло 26 преди 5 години
Пет години и половина - от 2002 до октомври 2007-а живях на квартира на метри от МЗ, точно до това място. Имах куче и всяка вечер го разхождах, като съзнателно избягвах да минаваме по въпросната улица, защото гледката, меко казано, си беше леко шокираща. Мислех, че след толкова години вече ги няма, защото самата аз подписах една подписка до общината, имаше над 13 000 подписа. Какво стана с тази подписка и сигналите на хората, които живееха там, че и досега да не е направено НИЩО?!?
1
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чист натегач!