Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София

Официален кандидат обаче няма да има преди юни
Обновена: 2 дек 2018 11:12 | 2 дек 2018 07:30, Красимир Ангелов
88
Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София
Снимка: Булфото

БСП обсъжда няколко имена за кандидат-кмет на София на изборите през есента на следващата 2019 година, като сред тях е и това на омбудсмана Мая Манолова, призна в събота лидерът на градската организация на партията в столицата Калоян Паргов.

Още по темата
Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Кои обаче са другите спрягани имена, освен Манолова? Шефът на парламентарната икономическа комисия Петър Кънев и евродепутатът Петър Курумбашев са сред имената, които неофициално се коментират в БСП, съобщава "24 часа". Самият Паргов също по всяка вероятност ще бъде сред номинираните.

Мая Манолова и Елена Йончева са единствените, за които се говореше, че се обсъждат, макар и неофициално. Макар и да отказва коментар по темата, омбудсманът е сменила адресната си регистрация от Кюстендил с такава в софийския квартал “Лозенец”, където живее от няколко години, твърди изданието.

И все пак от столетницата първо ще изчакат резултатите от евровота през май и едва тогава ще се спрат окончателно на своя кандидат за София. Калоян Паргов обаче вече обяви, че предвид рейтинга на Йорданка Фандъкова имената, които се обсъждат, се съизмерват с нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
8
 
16
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
НЕ СЪМ И ЛЯВ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ НЯМА ДА БЪДАТЯ ! НО ЕВЕНТУАЛНА КАНДИДАТУРА НА МАЯ,БИ МЕ ИЗПРАВИЛА ПРЕД ДИЛЕМА.
30
14
 
14
 
! Отговори
дреме ми преди 5 години
Кмета на София трябва да е софиянец до 9то коляно! *** идват на този пост само за да крадат! Погледнете самоковската лейка!Кюстендилска слива не ни трябва!
29
16
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 27. България може и да има нужда от промяна, но тя не се казва Мая Манолова и БСП - това са ретроградни личност и партия.
28
16
 
15
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
До 24. Май само ти не си разбрал още, че Костинбродската афера беше спретната от Станишев и Доган, за да спрат ГЕРБ. А Манолова докато не си признае и за нейното участие в този мръсен комплот, няма шанс.
27
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омбудсмана нали е надпартийна фигура? Защо тогава и се обсъжда кандидатурата и за кмет, преди да си е подала оставката? БСП, както винаги лъжат и мажат!
26
18
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Сестрата на Бойко Борисов го представя добре, защото е интелигентна жена и способна лекарка. През последните години израстнаха нагоре трима български политици - ББ, президентът Радев и Мая Манолова. Така че Мая Манолова да се цели по-нависоко - кметството е ниска топка за нея. Впрочем, България се нуждае от промяна и това се чувства все по-осезателно от повечето българи
25
9
 
23
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
Сестрата на Бойко Борисов е неонатолог и не е била никога политик.А неонатологията е трудна професия,заслужаваща уважение!
24
4
 
18
 
! Отговори
Баамаа преди 5 години
Странджа що не си ходиш на село , да прибереш винцето и бахура, а да оставиш избора за кмет на софиянци!?
23
19
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До 29 Какво си спомняш за костинбродския компот от криви краставици? Аз си спомням, че там намериха 500 хиляди празни бюлетини,поръчани от правителството на ГЕРБ
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всякo политизиране на Манолова и Радев ще им свалят високия рейтинг, двамата да си направят своя партия.
21
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два гласа от галеви са и сигурни
20
16
 
28
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Тази не мога да я гледам като си спомня костинбродския комплот.
19
24
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това ли заслужава Българския народ , да избираш на инат свадливи и корумпирани жени като Нинова , Манолова , Йончева и др. подобни некадърници. Апропо ще ви дам един пример- възрастните хора във Великобритания закопаха младите с Брекзит . Сега си скубят косите , защо им беше , но е късно. Така ли искате да закопаете младите хора в България с БСП .
18
8
 
15
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
17
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
манолова ще се справи по добре като лидер на бсп!
16
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт 25Тоя номер сме го играли с Орешарски и БСП. Всеки друг беше по добре от ГЕРБ , но се оказа , че не е така и с БСП беше още по зле. Сега по тази логика може и Иванчева да стане кмит на София , зер тука са по големи възможностите за фризьорката . Другари жалки сте .
15
35
 
30
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Всеки друг кмет ще е по-добър от Фандъкова.
14
35
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом като избиратели сме принудени да избираме такива злобни, алчни и жадни за власт жени като Нинова , Манолова,Елена Йончева нищо добро не очаква нашата мила татковина. Боже пази България от БСП .
13
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се две женици защо не си гледат здравето, но явно мирисът на парите е по-силен
12
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защо да не стане, как сестрата на Б..око мафиота е вече 10 години кметица?