Кучкари vs. Кисьов: Разговор с него невъзможен, вади пистолет

Паркът е за всички, смятат любителите на животни
Обновена: 24 яну 2019 16:31 | 24 яну 2019 09:15, Боряна Павлова
185

8406 гледания   |  Още видео

Нов сблъсък между собствениците на кучета и Димитър Кисьов, чиято нетрадиционна инициатива цели да се спре с разхождането на кучета в Борисовата градина в София.

Пред Bulgaria ON AIR Кисьов обясни, че настоява на конкретно място в парка да не се разхождат кучета, защото нападали трениращите деца. Той организира състезание за деца от школата му, които носеха тениски с надписи, разтълкувани като "насаждащи омраза".

Още по темата

"Имаме непрекъснат досег до Димитър Кисьов, за съжаление. Той е обсебил една част от парка, който е за всички. Има разпоредба на кмета на район "Изгрев", че парк "Борисова градина" е свободен за разхождане на кучета. Кисьов използва градска база за организиране на спортните си мероприятия, но не плаща за нея. Тази база е на всички, а той иска да ограничава достъпа до нея. Има толкова много други тичащи в този парк, които не са спортисти", сподели Деян Дянков.

Той поясни, че има случаи, в които някои недобросъвестни граждани си заравят кучетата в парка.

"Но ние кучкарите се грижим тези животни да бъдат изравяни и предавани на правилните служби. Ние се грижим за чистотата на целия парк", категоричен бе Дянков.

"Разговорите с Кисьов не са възможни, защото той вади сигнален пистолет, който много прилича на истински. Той е заплашвал с убийство. Някои хора от неговото обкръжение също са несговорчиви. Дори полиция е викана", продължи гостът.

Афродита Пеева е друг любител на разходките с кучета. Тя отбеляза, че положението с Димитър Кисьов е вече от година и половина.

"Кисьов е обсебил част от парка – разлепва икони, кръстове, тениски по дърветата, знаменца. "Украсата" в парка става все повече. Дърветата са съсипани. "Материалите" по тях се закачат с габърчета, а когато някое от тях падне – може да бъде настъпено от всеки. Не искаме да пречим на Кисьов да тича, но нека той не пречи и на нас", посочи тя.


185
Още от София
София със "Зелен коридор" срещу €1,2 млн. до 2023 г.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Коста преди 3 седмици
Кисьови не са съвсем в ред. Оклепали са целия парк. Мацаници, кръстове, плакати - прилича на катун. Искат да разкарат всички, не само кучеата. Просто кучкарите са им първата мишена...
67
0
 
1
 
! Отговори
azzz преди 3 седмици
До Какво означава
Погребват ги там...
Аз погребах нашето куче в собствен земеделски имот. А някои незапознати направиха пътека до и през гроба му. Сега трябва да забивам колове и да опъна бодлива тел...
66
2
 
1
 
! Отговори
Кучетата или.. преди 3 седмици
...децата? Според кучкарите - кучетата! Така, де - че защо са ни деца, като си имаме кучета?!?
65
0
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 3 седмици
таа Боряна Павлова до кое отделение е ходил на у=ще.......кои и позволява да пише тя не е Грамотна бе.........
64
0
 
3
 
! Отговори
ceko преди 3 седмици
Никакви *** в Борисовата, аз съм ЗА!
63
3
 
3
 
! Отговори
наглец преди 3 седмици
виждам, че са ми изтрили отговора, но пак ще го напиша - Не ме познаваш, не си ме виждал, но ме КЛЕВЕТИШ и плюеш и на живо бих ти разбил мутричката, въпреки че ти явно нямаш топки да бъдеш мъж на живо. Кучетата ми са на повод, разхождам ги на ПОЛЕ и не преча на никого. Спасени са от УЛИЦАТА, плащам им данъци в общината, но не съм видял кучешки парк, кофа с торбички, дори най-обикновено кошче нямаме в квартала. Скапана крадлива ТИКВЕНА държавица пълна със злобни отрепки.
62
1
 
6
 
! Отговори
Въпросче преди 3 седмици
Този парк от хора ли построен или от кучета?

Всички кучета с намордници и кашки. Свободно движение само в оградените специално за кучета места! Има ги в повечето паркове. Там кучетата ще общуват със себеподобните си!
61
0
 
1
 
! Отговори
Какво означава преди 3 седмици
в които някои недобросъвестни граждани си заравят кучетата в парка.
60
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
Особено племе е българина - иска да води разговори за това дали да се спазват законите. Че и трибуна им дават телевизиите.
59
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Паркът е на първо място за хората, а после за кучетата.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Евтино решение

Води си старата мома помията и чува:
"Ми той умрял ма!!!"
57
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кучкарите да си събират л.а.й.н.а.т.а на кучетата, както е в цивилизованите страни! Градовете са построени от хората, за хората! Който иска да живее с животните - да си ходи на село.
56
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама от кучкари? Човек не може спокойно да се разходи, на плажовете ги мъкнат. После що ги тровят и гърмят? Самозащита...
55
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Върнете софийското жителство!
54
2
 
32
 
! Отговори
бай уй преди 3 седмици
Не знам... Сутрин около 09:00 Парчевич, Неофит Рилски, Гладстон, Солунска са буквално минирани от големи кучешки ...Доста от тях са настъпани и размазани...пълно мазало. Един го засичам сутрин вече няколко пъти на улица 20-ти април да ползва новопостроен паркинг на фирма за тоалетна на кучето си. Естествено л.... си останаха там.
53
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до с двете кучета
Приятелю,
очевидно е, че притежанието на куче, някак си изключва качеството толерантност
очевидно е, че вие кучкарите обичате да се правите на луди
очевдино е, че разбирате само от едно
Значи:
имай си не две, а двайсет кучета
разхождай си ги колкото и когато искаш
нека са част от семейството ти
Освен теб, има и други хора, които:
имат права
имат право да не харесват кучета
имат право да се страхуват от кучета
имат право да пазят децатат си от кучета
имат право да се разхождат
52
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе журналисчетата научете се да пишете, какво е това vs. такава дума или съкращение няма в българският език, стига сте копирали този английски или пишете на български или по-добре не пишете.
Много ли е трудно да напишеш "срещу" а не vs.?
51
31
 
9
 
! Отговори
с двете кучета преди 3 седмици
Аз съм с двете кучета и само ще ви кажа, че половината, които никога не сте гледали куче дрънкате върховни глупости. Единия е експерт по ментални проблеми, а другия специалист по температуроусещане на кучетата... смешници.
Първо- този луд човек в парка, който очевадно е пълен психо си прави реклама, вместо да го изгонят за съмнителната му дейност.
Кучетата ни са част от семейството ни и живеят в много добри условия с 3 разходки дневно -така е в цял свят. Алтернатива ВЪРЗАН в студа - пробвай ;)
50
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ако видиш насреща си мощен пес да се затичва към теб е нормално да се уплашиш и да искаш да се защитиш,и напълно нормално е да го направиш,парковете не са гора за свободни животни,те са обществени места за отдих на хората
49
4
 
37
 
! Отговори
Еми прав е преди 3 седмици
Кучетата в парка трябва да бъдат на повод и с намордник!
Кучето инстинктивно се нахвърля срещу бягащ човек, първо защото бягащия човек мирише повече и има по-висока температура от останалите, а кучетата усещат това; второ, защото кучето приема бягащия човек като субект, който навлиза в неговата граница.