"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
28
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
"Столична община да вземе да си поправи грешката..."Лошото е там ,че това не е грешка ,а целенасочено , обмислено и очаквано че ще мине незабелязано.
69
4
 
11
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
Драги Бау, само да те питам, ако се сложиш пера на *** ще ставаш ли автоматично паун? Така че с каквито думи, и действие не се прикриват изврятеняци - не променя нещата. Сама природа ги смята за задънена улица на еволюция
68
9
 
23
 
! Отговори
рускиня До Бау преди 5 години
Няма семейства с двама мъже или две жени.Семейство - това е освен че институция на обществото - още и съюз между мъж и жена, които продължават своя род.***, лесбийки, и прочие извратеняци не могат да го направят - природа не предвидела продължение на род от сбърканяци. Това че го правят изкуствено - съвсем различно нещо. Така че "майка" е жена в семейство , а татко е мъж. И това решила природа, а не евролиберасти
67
7
 
19
 
! Отговори
До Бау преди 5 години
НПО тpoлче, семйство може да има само между мъж и жена!
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как се определя кой родител ще е 1 и кой 2?с надвикване или набиване?
65
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате да не се приемат такива глупости излезте от ЕС махнете продажниците и нещата ще си дойдат на мястото. Сега имате банани и тоалетна хартия защо ревете. Каквото ви наредят триполовите това ще изпълнявате. Когато в началото на 90-те години на много народ им казвах че ги чака много дебел с котешка глава те ми се смееха и ми казаваха че съм луд за връзване. След няколко години ги попитах кой беше лудия за връзване те ме гледаха като препи.кано мушкато и се чудеха какво да ми отговорят.
64
8
 
0
 
! Отговори
Оня преди 5 години
Ееее айде плюте още де :) доскуча ми
63
20
 
5
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Последно да обясня на дeбилите... Семейства от двама мъже, детето вика и на двамата 'татко'. При две жени и двете са 'мамо'. Спирам, че няма смисъл.
62
4
 
5
 
! Отговори
хейтър преди 5 години
Айде пуснаха нова статия за апартаментите, извайте всички там.
61
4
 
20
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Абе амсалак.Ето ти и пример.Дори и да не си истинския баща на детето ти,ти си го приел като свое пред Държавата и по Божията воля си му баща до пълнолетието му, а не някакъв друг по чужда воля.Тук става дума за прием в обществено заведение и е без значение кои е бащата.Друг пример е въпроса с майката,защото всеки човек,роден на този свят е роден от МАЙКА,независимо от начина на зачеването а не от родител едно или двеТези "казуси" са решени в законите на България и който ги наруши подлежи на съд.
60
4
 
26
 
! Отговори
Шан преди 5 години
Хей Обратните "Мамо" и "Тате" са най-великите думи на света. Наистина ли искате да ви викат Родител 1 и Родител 2. Те направо ще ви омешат. Поне изберете на кой да викат мамо и на кой тате или ги накарайте да ви викат по имена.
59
8
 
3
 
! Отговори
Оня преди 5 години
Ех ако от хейта можеше да се извлича енергия някакси ... щяхте да те най-полезните хора :) ...гладката част от вас имам предвид
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е то родителят е само един, родител 0, програмиста се е объркал. а родител 1 е само донор на днк материал и нищо не е раждал.
57
3
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарю Контрера, тази бланка е измислена от хора, създадени по технологията, описана от Олдъс Хъксли в "Прекрасният нов свят" и нямат пол, съответно и първични и вторични полови белези.
56
5
 
20
 
! Отговори
Н.Б. преди 5 години
Аз категорично отказвам да ползвам такива бланки / формуляри защото наръяават мойте вярвания и убеждения. Всяка организация трябва да разполага и с бланки с място за посочване на Майка и Баща. Който има други разбирания и друга ситуация да си попълва родител 1 и 2.
55
9
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 50IQ-то ти предполагам е ~30, прочете какво съм написал и стигна до извода - "той е ***!". Изненааада, хетеро съм. Просто света се променя, факт. Колкото и да мрънкате няма да "излекувате" тези хора. Има ги от христово време ...
54
3
 
15
 
! Отговори
Циник цитат :-) преди 5 години
За онези, които не са запознати само - Содом и Гомор, преди да бъдат унищожени, са били центрове на злото, хомосексуализма и разврата. Според текстовете в Библията, жителите им са изнасилвали чужденците попаднали там. Та понечили да изнасилят поредните непознати, без да знаят, че за тези им нрави, те са дошли да ги унищожат. Какво се е случило после е описано. Днес на тези места се изкопава стъкловидна маса, доказателство за някогашно наличие на твърде висока температура, на огромен по площ терен...Някои имат интерес да ни превърнат в подобие на Содом и Гомор. Медиите са източник на непрек
53
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде лудите ги подгониха джендърите :))))
52
5
 
16
 
! Отговори
Повтарям преди 5 години
В бележниците пишеше родител / настойник, защото е достатъчно само един от родителите да ходи в училището. Тук се искат данните и на майката, и на бащата, които обаче са назовани Родител 1 и Родител 2. МЕЖДУ ДВЕТЕ НЕЩА ИМА РАЗЛИКА!
51
14
 
3
 
! Отговори
кратко и ясно преди 5 години
Кво се превземате като ощипани госпожици,да ви се чуди човек!?Пък това било,пък онова...Нали от ЕС преди няколко дни поискаха от Бойко НЕЗАБАВНО да се приеме ИК!Ще я приемете,и хоро ще играете!Като искате да сте европейци ще слушате!