На косъм от трагедия: Клон на дърво падна до играещи деца

Орехът се сринал пред входа на община "Надежда"
6

Изсъхнал клон на дърво падна пред входа на общината на район "Надежда" в София, само на метри от играещи деца. Инцидентът по чудо се размина без пострадали.

Изсъхналият клон паднал пред главния вход на районното кметство в "Надежда" вчера следобед. В същото време майки с деца и възрастни хора са търсили прохлада на пейките около сградата.

От район "Надежда" уточняват, че става въпрос за орех, който е бил наполовина сух. Полагани са грижи в последните две години да се спаси, но това така и не се е случило, съобщава в свой репортаж телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
През последните 30 години,,всякакъв вид служби успяват да вървят след трагедиите и то само за кратко време,а след това отново изпадат в дълбок чиновнически сън.Падат клони,падат цели дървета,някъде тече вода в продължение на месеци,пропадат нови пътища,падат осветителни тела,пропадат хора в дупки,асфалтира се с пързаляща се смес,гинат хора,правят се некачествени ,но скъпи ремонти без видим резултат и т.н.и т.н.Няма виновни.Всичко това се нарича разруха и тотална корупция на всички нива
5
0
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
А токът за промишлеността поскъпна 203% !!!Ха честито увеличение на всичко !!!
4
0
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Как да се спаси сух орех,бе хора ?!Що не признаете,че е трябвало да се отреже и някой не си е свършил работата ?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са деца на комунисти, които саботират Фандъкова.Нарочно са си играли там.
2
1
 
7
 
! Отговори
Уставняк преди 4 години
Тези деца *** трябва да бъдат превъзпитани да играят на удобни за партията места, а родителите им глобени и публично порицани!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да се спаси, а и за да няма повече такива инциденти, постарайте се да подобрите въздуха някак. Забранете колите, разкарайте гетата. И после продължете с индивидуалните мерки за всяко дърво, разбира се.