Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДемократСтига писа глупости,ромите ги събираше бай Тошо в България,внасяше ги от другите съседни държави,Йорданка Христова е от една такива македонска група.Бай Тошо ги образоваше,даваше им професии в ръцете и работеха по заводите и строежите,дори имаше вишисти сред тях,като д-р Чирков и др.
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да ти е добре образователната система, като политиците ти демонстрират, че са важни връзките, а не знанията. То и навремето беше така, ама Желязната завеса задържаше читавите хора тука. Сега я няма и стана тя, каквато стана.
144
0
 
23
 
! Отговори
цитат преди 4 години
"Припомняме ви, че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е извършил въоръжени грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. Г.М. Димитров."
143
1
 
23
 
! Отговори
? преди 4 години
То добре екип от Пирогов или от сточна гара ,ама не е ли Токуда на 300-400 метра от там?
142
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев ...ти си на ход! А сега да те видим.Щот това много смърди и вони та се не трае.
141
7
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
До Анонимен,,Престъпленията Т.Ж. Партийни убийства. Поръчкови убисйтва на български журналисти в чужбина. Кражба на държавната хазна. Забогатяване на близки и приятели."
140
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът като цяло е, че в държавата на Т.Ж. беше ясно едно правило - някои са по-равни от другите. Ако принадлежиш към управляващата класа, вече не си простосмъртен. Така ги учеха, така се и държаха. И този манталитет си остана и до днес. Ама нормално - това са децата и внуците на същите ония хора. Няма как да е различно.
139
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАбе стига с тая Людмила Живкова и с нейните западни шпиони около нея ,работещи против България,те си я създадоха и те си я убиха,само бай Тошо признавам,велик държавник!
138
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До да знаетеСобственика на медиината група, притежаваща бтв е наредил сериала 'Съни бийч' да бъде свален от ефир, заради изцепката на пияндето Явор Бахаров. Няма да го пуснат никога---------------------Ами да изрежат кадъра и да го пуснат,не голям проблем
137
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко от джигитите и дрогирани *** на пътя и извън него са от богати семейства?Ами, доста. Джигитлъкът и дрогата не са евтини хобита.
136
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази трагедия е своеобразна метафора. В колата-убиец, деца на всички възможно представени парламентарно партии. А жертвата - единствен представител на опозицията. Ама, народе????
135
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пловдивски Недругар,А аз ти казвам, че ако Т.Ж. беше отворил границите, щеше да видиш колко щяха да останат в ДЪРЖАВАТА :)Той, Людмила, партийците и столипинци :D
134
10
 
2
 
! Отговори
До 133 преди 4 години
Плявата я пишеш ти.Колко от джигитите и дрогирани *** на пътя и извън него са от богати семейства? 5% или по-малко.Тук говоря за проблема като цяло ,а не за конкретния случай.Ползвай я малко тая празна китара.
133
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАма и се поутрепват отвреме на време както виждам,тъй че надали са идеални отношенията между партиите.
132
8
 
14
 
! Отговори
Пловдивски Недругар преди 4 години
До Boko boЛош беше "КомунизЪма" добра е сега "ДеРмокрацията", бих я нарекъл "Клептокрация".Вижте населението на България през 1946 ; 1989 и 2019 и на който мусе мисли да си направи изводите, кога се е живяло добре и спокойно потези земи?!?!?Не хваля Т.Ж. и строя тогава, казвам ,че тогава имаше ДЪРЖАВА, а сега смеотвъдокеанска територия.Бананова република с нарастващо мург**аво население, вероятно "подложено на силноUV-облъчване.......
131
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен Цветков беше един от малкото, ама наистина малкото останали у нас истински журналисти - на пръстите на едната ръка. Безстрашен, честен, интелигентен. Ако искате да направите разлика, просто си пуснете пресконференцията в 8 часа сутринта по основните телевизии. Те дори нямат достатъчно акъл да се слушат едни други, и през минута повтарят едни и същи въпроси. Сега е моментът да питате управляващите, защо талантливи журналити се изхвърлят, а близащи се толерират.
130
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината, Да ме прощаваш, но плява си изписал.Тия с джипките като тоя на снимката, ако въобще ползват държавната система, учат из елитните гимназии. Да не мислиш, че карат Дървото, или нещо подобно? Този е завършил Немската гимназия в София.За университети да не говори, след гимназия директно са на Запад. Те нашите не ги и помирисват.
129
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който смята, че разните му там партии се ритат по кокалчетата, е пълен наивник.Децата им си учат в едни и същи училища, джиткат си заедно и сигурно ви се смеят на акъла. Бащите им си лафят пред частните училища и се поздравяват с усмивка. А вие заради тях се джанкате по форумите.
128
1
 
22
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Проблемът на първо място е в прогнилото от мръсни пари семейство,но и във образователната система , която беше тотално разсипана.От учлища и университети излизат тежки ***,самонадеяни *** без грам възпитание.Учителят и да иска не може да направи нищо,защото веднага ще го изкарат ,че "тормозил горкото дете" ,а директорите мълчат заради делегираните бюджети.Малко ли клипчета излязоха как *** плюят , псуват и шамарят даскали?Досещайте се какви ще са те след някоя година.
127
0
 
10
 
! Отговори
да знаете преди 4 години
Собственика на медиината група, притежаваща бтв е наредил сериала 'Съни бийч' да бъде свален от ефир, заради изцепката на пияндето Явор Бахаров. Няма да го пуснат никога