Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По цял свят при тежко ПТП или инцидент пострадлият се транспортира до най-близката болница, която може да го поеме. Няма значение частна или държавна, даже и частната болница да на се финансира от държавата. Лиценза за работа им е даден с това условие.
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми те в момента десните от ДСБ и левите от БСП не са в конфликт,а са заедно,защо да го убиват?Никой от тях няма сметка да го убива,но знае ли човек?Нищо не можем да кажем, защото няма никакви доказателства за нищо.Жалко за този лъчезарен човек!Бог да го прости!
124
6
 
23
 
! Отговори
Тано Кариди преди 4 години
Впечатляващо, г-н Бойко Борисов!Даже и аз не бих могъл да измисля покушение по такъв гениален начин!Чест и почитания!
123
0
 
28
 
! Отговори
До 119 преди 4 години
Те са оплетени, като свински черва всички, няма значение от коя партия са, важното е да са на софрата и да смучат народна кръв.Много ясно, че и децата им ще са от един кръг, няма да се смесват и да общуват с плебеса я.
122
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тогава се изсипват милиарди левове на данъкоплатците да ги финансират.Ами, защото доста от тях са на правилните хора. Също като частните университети.
121
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже съм преживял тежка катастрофа и останах жив.Искам да кажа на всички - хора, никога на пътувайте без предпазен колан и възглавница /или както се казва/ отзад на врата и главата. Ако не бяха тези две неща отдавна да ме няма. У дарът беше жесток. Интересно, че когато пътуват извън града хората спазват това правило, но рядко някой го спазва, когато пътува в града.Не знам как е било при Милен.
120
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 5 минути от там е най-модерната частна болница. Защо е трябвало да губят време да го транспортират до Пирогов? Можело е и да го спасят. Значи частните болници може да получават обществени средства от държавата, но като има нужда от тях ги няма. Пациенти с Ковид-19 не приемат, на спешна помощ не откликват. Защо тогава се изсипват милиарди левове на данъкоплатците да ги финансират.
119
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Кой? 117може би си ти, след като толкова се напъваш да ни убедиш, че е поръчково убийство. Или някой от обкръжението та Гоце, вицето, прецедента и т.н., които са бенефициенти на олигарха миню стайков.... Милен Цветков беше върл антикомунист.....
118
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не трябва да оставяме нещата! Това е безобразие! Човек със семейство с деца да си замине по такъв начин. Ако дори направят опити да оправдаят виновника в наши ръце е всичко! НЕ ТРЯБВА ДА СВЕЖДАМЕ ГЛАВИ! Ако и на този му се размине, какво би спряло следващото богатшко синче?!
117
0
 
31
 
! Отговори
Жалко за... преди 4 години
..Милен Цветков, симпатичен, усмихнат човек и добър журналист! Нека почива в мир! Съболезнования на семейството и близките!
116
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Doctor ZorgeКорнелио,Убиеца е син на олигарх от БСП и приближен на Сакса и НДСВ. Не вярвам сина на оня от Герб да е стока, но в случая е бил само пътник, а убиеца е друг....
115
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Другите друсамимлапета в колата не са виновни, но да им направят на тях по едно тестче и да гимпратят в комуна.БГ образовението да правят всеки месец тестове на лапетата, който светне като иванчева селската, изключен и глоба за родителите плюс в комуна.То се вижда че милиционерите само висят по КППтата едни наркодилъри не са фанали, ама актове за неносене на маски написаха хиляди, да *** куките скотани!
114
12
 
12
 
! Отговори
Кой? преди 4 години
Кой поръча убийството на Милен Цветков!
113
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСпоред мен,може и да не е умрял от самата катастрофа,разбира се,това е само предположение,но защо се влошава именно,когато пристига полицията?И защо линейката се е забавила над 25 минути?Нали знаете,че могат да се контролират телефоните и да се симулира гласа, телефоните те са под контрол,може да си мислите,че разговаряте с някой,а той да е някой друг и да симулира гласа ,който си иска.Могат дори да звънят от телефона ви и говорят от ваше име,без да е в нечии чужди ръце,а електронн
112
7
 
22
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Не се шегувайте, линейка да дойде бързо в България, това е мега майтап, да не ви се налага, по добре лягайте и умирайте. Два пъти съм викал линейка, първия дойдоха след 50 минути (пловдив), втория а закарах пациента до пирогов (линейката звънна след 30 мин да каже че са на адрес). Трябвя да си комунист от парламента да ти пратят линейка или хеликоптер...
111
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 105Изнесоха се факти, по всички медии и ТВ: Водач на Ауди-то предизвикало удара е Кристиян Николов - 22 годишен, дрогиран, който е син на съдружничка на Миню Стайков - олигарх и спонсор на БСП и на кандидат депутат от НДСВ. Вече му повдигнаха обвинение. В колата са се возели сина на депутата от Герб, Лъчезар Аврамов - от първия му брак, и младо момиче, за което още няма инфо. Няма спор кой е водача на Ауди-то.....
110
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този случай е просто картинка на БГ. Всичко в едно.Точене на фондове, купуване на коли с европари, безотговорни богаташки синчета с джипки като абитуриентски подарък, наркотици, синове на висши партийци... И накрая го отнася някой, който просто си чака на светофара.Този манталитет "Ти знаеш ли кой съм аз?" и възпитаването в недосегаемост, което нашият елит дава на децата вече 75 г., яко ни яде главата.
109
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви припомня за делото срещу друго синче, онова което закла младеж в Борисовата градина.Има свидетели, има доказателства от проследителни устройства, умишлено унийство по сред бял ден на пъпа на София.Е? Досега нещо? Така че забравете и се помилете и се помолете...
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 103. Ти да не си лекар??? Какво знаеш за мозъчните сътресения и вътрешни травми??? Те могат да се проявят доста след инцидента. Ще има аутопсия, и ще се разбере кое от двете е убило М. Цветков, Бог да го прости.
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 97 аааЕй такива като теб са пълни идиоооти...хем викаш че е бил тъпo пaрче, хем казваш" почивай в мир брато."Уникално идиииотче си!