Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали жертвата е Милен Цветков (Бог да го прости) или някой никому неизвестен няма значение. Имаме предна жертва на беззаконна държава. Няма нито един осъден да лежи ефективна присъда. И докато не запопне да има ще е така.
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знам нравите в Стабилността, в момента тече усилено прехвърляне на пари.
63
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не помните ли прокурорският син, който преди няколко години отнесе момче и момиче, вървящи по тротоара? На бул България беше случаят. Синчето получи 3 години условно!
62
0
 
27
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Това долно 22-годишно надрусано ***-как само от 3-до 15 години бееее затвор?Гледах му снимките на това недоразумение с аудито от майка му-ми то си прилича и физически на психопат и наркоман !Няма наказателни закони тук-тоя доживот и без право на обжалване!!!Къде сте бе журналистчета?!Подкрепете колегата си и искайте доживотен затвор!Само под натиск това изчадие ще го осъдят!!!Бог да го прости Милен Цветков!!!Жалко и много мъчно!!!:(
61
1
 
26
 
! Отговори
ссср преди 4 години
смазан ударен отзад спрял на червен светофар и въобще не разбирам къв колан обсъждате дали е имал и какви 80км/ч та вие нормални ли сте копеленцето е карало като подивяло камикадзе да помете кола на червен светофар така трябват поне 120 км/ч кво измествате фокуса от малкото нарко копилье
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друсалката кога ще висне на въжето?
59
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един приятел преди две години на бул. Сливница се завъртя и се удари странично в улично дърво. Почина ЕДНА минута след това, като след удара си беше в съзнание и се опитваше да си откачи колана! Много тъжно, явно му се е скъсала клапа на сърцето! Удара е бил с не повече от 50-60км. просто от рязкото спиране в стълба зътрешните органи се разкъсват! Хора, карайте внимателно !!!!!!!!!!!
58
0
 
25
 
! Отговори
Бум преди 4 години
А колко обикновени хора са убивани и осакатявани от подобни мамини синчета и наркомани без да разберем изобщо,защитавани от от "съдебната мафия"?
57
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно му е било обещано че няма да лежи в затвора. И при комунизма се отърваваха от неудобните по този начин- нещастен случай.
56
1
 
18
 
! Отговори
Задържан за 24 часа преди 4 години
Хайде, опитайте се да си припомните колко такива бяха задържани само за 24 часа, защото се преценява, че няма опасност да извършат друго престъпление и после се оказва, че са избягала зад граница и никой не може да ги намери дори и след като са получили присъда.Помните ли умишленото убийство на абитуриентката Севиля в "Люлин" заради 20-ина грама злато? Майката на момичето беше питала чрез медиите някой изобщо търси ли "приятелката" инициаторка, която завела убийците в дома на Севиля?
55
1
 
21
 
! Отговори
SS преди 4 години
най-добре е пикльото да бъде ликвидиран "при опит за бягство". Но бързо, преди да са успели да го измъкнат от милата ни родина
54
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убил!!!!!Не блъснал просто !!!!Пишете нещата както саТова лйййно уби един добър човек и сега ще го пуснат
53
1
 
31
 
! Отговори
HMLF преди 4 години
В случая загиналият е известен, но да предположим, че беше някой човечец трудов, със сромна работа и семейство. Понеже няма да има такъв отзвук, нямаше никога да се разбере кой е маминия убавец карал джипа, или всичко щеще да е сведено до следствието по случая. После делото се сещайта как бива "разпределено" с оная угодна система на "правилния" съдия и най-много условна-3 години! За това такива се чувстват недосегаеми и те наистина са, докато не стане някой такъв непридвиден сакатлък!
52
0
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Докато чакате правосъдие от от проядената от корупция и бандитизъм съдебна система ще е така,този убиец скоро ще излезе под гаранция и кой знае дали ще стигне до съд!?
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сто процента това е убийство поръчано от маскаджийската мафия! Този човек имаше реална възможност да застраши мафиотското статукво чрез журналистическата си дейност!
50
0
 
26
 
! Отговори
80км/ч преди 4 години
нищо няма да му направят на малката друсалка 1 - 2 години ще влачът дело и това е! явно сасе активирали и бащата и майката и бързо са снесли торба с пари на следствието да напишът 80км/ч при условие че свидетели бяха казали над 100 е карал и удара е бил страшен което личи от снимките плюс това даже и тука у форума некви пишат провокации де Милен бил без колан и малко по малко се стремят да размият вината от наркоманчето
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят!", написа той при заповедта на Ананиев за задължително носене на маските." "Криза е! А кризата легитимира насилието и насилниците се нуждаят от кризата за да практикуват необезпокоявано насилие." цитат от статията на психиатъра Владимир Сотиров поставена по долу.", пише Цветков""!!!!!!!!!!
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който живее в тази държава разбира, че физическият убиец е някакво мамино синче, но реалният убиец е бездушието на държавата. Това няма как да се случи в държава, в която цари ред и законност. Някакво алкохолизирано но и надрусано хлапе да си " развява байраците" Това е удар по държавността.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dovbarshen v lineikata e.....
46
5
 
9
 
! Отговори
ахас преди 4 години
тиквата ко затриеш може и на ръце да те понесът