Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 91Мне този път жертвата е известна личност.
84
1
 
8
 
! Отговори
аха преди 4 години
за следствието има голямо значение каква е скоростта а тя е била доста над 80км/ч иначе наркозависимото би спряло навреме - моля не преиначавайте важни факти в стремежът си да го оневините . нещата са ясни накъде отиват майката и бащата са платили на следовател да посмали скоростта даже плащат и на форумни *** да намекват че Милен нямал колан което не е доказано тук са форумни бла бла глупости но явна е работата мъчат се да оневинят наркоманчето дето спряло с над 100км /час в колата
83
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мирният преход е една от най-големите грешки на народа ни. Поне 5-6 от тогавашните ни управляващи да имаха съдбата на Чаушеску - друго щеше да е.
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха сега нека си спомним, за пияното руско бичме Стависки и какво се случи с него после!Имам чувството,че и това малко надрусано *** ще мине по тънката лайсна!
81
8
 
13
 
! Отговори
Фен на НРБ преди 4 години
По тошово време нямаше мощни коли, нямаше наркомани и чудесии.Младежта беше ангажирана с комсомола и лъскане на партийния имидж.По-спокойно и по-хубаво беше.
80
2
 
10
 
! Отговори
Край преди 4 години
РЕД и ЗАКОННОСТ ли искате? добре ли виждат очите ми.Та ние си паркираме на тротоара /когато няма къде/, спираме на авариини да си купите баничка от спирката.Мигаме на магистралата на някой да не ни се пречка да караме над разрешената скорост. Караме коли без катализатори.Пием и караме. Друсаме се и караме.Убиваме НИЕ. нашата безхаберна първична балканска глупост убива.Върнете ни държавата със СОПАТА за да не изчезнем
79
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен никога не е бил журналист, още по-малко разследващ.Беше просто едно симпатично младо момче, което дъртата Бригита Чолакова си хареса за жиголо и му отвори вратите на телевизията.
78
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 22 години вече нарокоман и убиец,направао ***. Законите ни не струват,от 3-до 15 години затвор за такова брутално убийство?!
77
1
 
11
 
! Отговори
Продължение преди 4 години
По същия начин убиецът изчезна в чужбина, където обаче Интерпол успя даго залови. И какво стана?По данни на служители на софийската аерогара хората от Интерпол предали лекенцето на двама представители на МВР, които го качили в автомобил и повече никой не го видял. После се оказа, че един от тези двамата бил родният баща на това момче. И пак го извели в чужбина, където да дочака давностния срок. У нас става така.И с убиеца на студента пред дискотеката стана така.Да видим сега какво ще стане.
76
1
 
12
 
! Отговори
егази преди 4 години
па вие спазвайте правила спирайте на червен светофар и глоба 300лв за разходка на въздух в парка и без маска пък едни хлапета ползват наркотици карат над 100км/ч в населено място-столица и затриват човек и казват 'ама жертвата нямаше колан' ся ко кажете че и маска е нямал и наркоманчето е невинно а Милен имал и корона вирус и затва си отишъл хвърчейки през джама и кашляйки
75
12
 
11
 
! Отговори
Карл Маркс преди 4 години
В безкласовото общество няма джипове, мутри, бедни и богати - всички са равни.Ама не искахте това. Искахте банани целогодишно, лъскави коли, а тя каква стана....
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Христо Христов,Хвани някоя джипка и убий човек в една Германия, която също е част от демократичен ЕС. После ми кажи какво ти се е случило.
73
1
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 години
@75А двамата младежи на бул. България в софия убити от прокурорски син при гонка?!Какво стана с присъдата? Произнесе ли се след 10+ години?
72
1
 
17
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
В България повечето се успокояват, че преходът бил минал мирно... ето докъде доведе това, че нямаше веднъж завинаги разобличаване, съдене и отлъчване на бкп номенклатурата, която предостави за препиране червените куфарчета на цялата тая *** от ***, тип Ветко, Миньо, Цоло и т.н. , защото можеш да открадеш парите на интелигентните и свестни хора, но не можеш да вземеш правилния им начин на мислене и възпитанието им. В резултата на това в бг се нароиха парвенюта, които отглеждат убийци по пътя
71
2
 
24
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Почивай в мир,Милен Цветков!А убиецът?Там е ясно какво ще стане.Поредното разглезено,безполезно,богаташко келешче,храненик,пропаднал наркоман.Тати е богат,има много връзки и хора на хранилка и на пропадналото безполезно наркоманче ще му се размине.Жалко и тъжно е т.нар правосъдие в нашата мила кочинка...
70
1
 
19
 
! Отговори
Sad преди 4 години
След дъжд, качулка. Никой не пишеше когато го свалиха от екран, защото се разрови в кирливите тайни на властта. Същата тази, която оправдава дерибействата на такива синчета с джипове за по 200 к евро. Сега ще пишат два дни за него, защото е актуално. Живият Милен не им беше интересен. Поредният журналист набутан в ъгъла, защото пита. А дали ще ни кажат чие синче е 22-годишния наркоман? Може би няма значение. Прекалено много са.
69
2
 
32
 
! Отговори
Смърт за ЛюбоТрайков преди 4 години
Преди близо 4 години Любо Трайков - мамино синче от Пловдив, син на транспортен бос, блъсна и уби трима души на булевард руски,в центъра на града. Не знам какво правиха, но той си призна и по съкратено мисля че или 4 или 6 години го осъдиха и при двата случая вече 100% е навън. Имаше и колеги от университета му, които го подкрепяха - контрапротест пред съда в Пловдив. Смятайте за къв народ говорим.
68
2
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 години
В демокрация на демократичен ес, надрусан кара по магистрала с 230+ км/ч и убива баща и осакатява 2 деца. Поручава 3 години. Факт.ПП. Оправдава се, че заради дрогата изпитвал неудържимо желание да кара бързо.
67
0
 
20
 
! Отговори
Помните ли от 90-те? преди 4 години
В Бургас, по празниците в началото на май, младежи от зелено движение оформяха зелена площ край пътя и едно от момичетата беше пометено и убито от мощна кола, карана от друго момиче на същата възраст? Убийцата също бе освободена след разпит и се оказа, че веднага е била изведена в чужбина от близките си?Помните ли случая в "Дианабад" в София, при който заради направена забележка25-годишен синчага на някой си беше убил с нож пенсионера, който дръзнал да направи забележката? /Продължение/
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
71,Аз го помня, ама Цацата - не.Дори името му не научихме