Дрогиран младеж убил Милен Цветков?

Тв водещият чакал на червен светофар
Обновена: 19 апр 2020 21:51 | 19 апр 2020 21:40, Александър Попов
243
Дрогиран младеж убил Милен Цветков?
Снимка: Нова тв

Млад дрогиран шофьор е налетял на автомобила на Милен Цветков.

Телевизионният водещ е чакал на червен светофар, когато бил пометен.

Още по темата

Водачът, който е ударил лекия автомобил, в който е бил загиналият, е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини, съобщава БНР. Мъжът е арестуван още на място.

На мястото на инцидента има освен линейки и екипи на СДВР. Изясняват се причините за тежкия инцидент. Вероятно става дума за несъобразена скорост от страна на 22-годишния водач. 

"В 18.18 ч. сме получили сигнала за катастрофата на бул. "Черни връх", сблъсъкът е между две коли", каза още Сунгарска. Тя поясни, че при инцидента човекът е изхвръкнал на платното. Екипът е пристигнал за 6 минути. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи пред "Фокус" говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

Няма други пострадали в катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 4 години
Стига с това " младеж ", че почва да ми се гади он неуместни определения ! Това е убиец бе *** !
180
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще дам 1 пример: над 50% от БГ актьорите приемат наркотици (трева, амфетамини, кокаин и други). Тия същите хора ги гледаме по телевизията, а и много хора ги харесват и им се възхищават. Това е нещо, което не само младите, а и в по-зряла възраст... Много от вас сигурно помнят случая със Ставийски и как му се размина. Тези двойни стандарти, които се прилагат определено не са добра картинка. Държавата допуска както производството на наркотици, така и разпростравянваето им. Явно има изгода от това!
179
2
 
8
 
! Отговори
Милен не бе случаен преди 4 години
Неслучайните хора не умират случайно.
178
1
 
10
 
! Отговори
ЗА ДРОГА: преди 4 години
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 20-ГОДИНИ , БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!
177
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За дилърите на дрога-смъртно наказание.Употребяващите-в клиники да се лекуват,след това на работа ,за да си платят лечението.
176
1
 
9
 
! Отговори
ЗА ДРОГИРАНИ: преди 4 години
СЪД И ЗАТВОР--МИНИМУМ 20-ГОДИНИ!ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА СРЕД МАЛОЛЕТНИ---СЪЩО 20-ГОДИНИ!СТИГА "НАЦИОНАЛНА ТОЛЕРАСТИЯ" КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!
175
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Полковник нали знаеш че ще дойде некой *** на влст като тия в момента и ще го пуснат за добро поведение и ще си доживее гнусния си живот,затова да седне на електрическия стол и да го преживее колко малко живот му остава,а те да го удулжават по малко за да се мъчи повече ***.
174
0
 
7
 
! Отговори
полковник Петров преди 4 години
Аз съм против смъртната присъда,но но на място окован във вериги и в трудов лагер за 60години...Иначе няма оправия!
173
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Требва да има смъртни присъди за такива ***,да седнеш да караш пиян или дрогиран направо си умишлен убиец.Съд в тае държава нема роднините требва да го отрепят тае *** и съдятасъщо ако го оправдае или му наложи смешно наказание.
172
2
 
5
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
На 22год. и с джип!? На 22 год. би трябвало да има нужда от обувки и бельо....на това отгоре и дрогиран! За неспазването на правилника и разпространението на наркотици пряка отговорност имат всички партии и конкретно правителството. Не е трудно да се види кои стоят зад всичко това и кои печелят от това. Единствената надежда за БГ не са"патриотите" или либерал демократичната система а Националистите!!!
171
0
 
0
 
! Отговори
ефвфев преди 4 години
***
170
2
 
3
 
! Отговори
сдам кънчев преди 4 години
марковски ще го оправдае
169
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците не са ми любимци но съм ги признал какви затвори правят. Американските затвори са като хотели пред руските. Има един специален руски затвор казва се "Черният делфин"(затвор за убиици, канибали, терористи и други), много интересно място. Никой до сега не е излезнал от него има само един освободен и то от съдебната система в цялата история на затвора. Пътия на осъдените там е само един : към гробището.
168
0
 
20
 
! Отговори
На мама сладурчето преди 4 години
Маминото сладурче, то дрогирано било, ми как няма да е дрогирано или пияно или каквото и друго като всичко има на готово и не оценява и не се радва на нищо! Такива хора са най-опасни! А що се отнася до бг правосъдие, мога да кажа само ХАХАХАХАХАХАХ. Вие погледнете министъра на правосъдието, преди гледах комедии сега като ми е тъжно, сега си го пускам министъра на правосъдието да ме развеселява! Маминото до 24 часа е на вън и стабилно покрит!
167
0
 
12
 
! Отговори
Кьормеков преди 4 години
*** под - 202,пише глупости за простаци. Аланкоолу,автомобилът на Милен е ударен от *** отзад.Саблен удар откъм тила е получил Милен,а ти плямпаш идиотщини.Връзки от дебелите,пачки от дебелите, врат на адвокат от дебелите,наркомана ще живее,а Милен ще гние в земята.Точно това не искаше той,затова беше като дирек в зъркелите на днешните управници. 202,ти си "Кънев",колкото баща ти е Патрис Ломумба!
166
20
 
3
 
! Отговори
Красимир Кънев преди 4 години
Ние, от БХК ще протестираме срещу ареста на този млад и перспективен младеж! Стана вече ясно, че вииновен е Цветков, защото не си е сложил колана- ние ще докараме експерти, които ще докажат, че е можел да се размине и без одраскване! Шест месеца условна присъда с една година изпитателен срок са достатъчни! Няма да съсипваме бъдещето на Кристиан!
165
3
 
13
 
! Отговори
ДО КУРНА И ТРОЛОВЕТЕ преди 4 години
АБЕ РОДООТСЪПНИЦИ УРОДЛИВИ,И ЧОВЕШКАТА ТРАГЕДИЯ ЛИ ИЗПОЛЗВАТЕ ,ЗА ДА ПИШЕТЕ ИДИОТСКИТЕ СИ ЛЪЖИ ?НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ И СРАМ ОТ НИЩО БЕ *** ?ПФУУУУ....*** ЧЕРВЕНИБОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА.И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ МУ
164
1
 
34
 
! Отговори
Съдиите са на преди 4 години
яслата на богаташите, който плаща, той поръчва изхода на делото. Колкото Местан осъдиха, толкова и това х.юмне на богатата мама! Мама ще извади пачките и синчето отново ще си кара нов джип!? На мама сладурчето, мама ще му купи хубав наркотик, какво ще се опушва с трева!?
163
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКО НАИСТИНА Е ТАКА-ВОДАЧЪТ ДА Е БИЛ ДРОГИРАН,ТОВА СИ Е АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО УБИЙСТВО И НАКАЗАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ЗА ТАКОВА-ПОНЕ 20 ГОДИНИ ЗАТВОР
162
14
 
16
 
! Отговори
В преди 4 години
Лека му пръст на човека беше страхотен,но ако си беше сложил колана сега щеше да е жив с няколко счупени ребра.За това хора слагайте колани,те са там за да ви пазят...