Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този джип е някъде към 3 тона. Горкият Милен. Бог да го прости!
44
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43Удара е бил еднакво силен за двете коли. Без значение кой е загиналия, питам се защо в ударената кола, стояща неподвижно, има смъртен случай, а в удрящата кола няма пострадал? И двете коли са оборудвани с колани и имат въздушни възглавници...затова предполагам, че е бил без предпазен колан.
43
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали наистина не го е бастисал нарочно?
42
1
 
14
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
На Малката Друсалка сега не му завиждам. Дега заради високия обществен интерес ще го одрънкат здраво...
41
1
 
18
 
! Отговори
абе преди 4 години
тея смазани коли наркоманчето е карало над 100км казаха свидетели следователя колко пари взе от баща му и майка му да ги пише 80км/ч то така ше го влачът делото ше си платвт и ше го пуснат и ше си купи ново ауди че това бавно само с 80 върви
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
покажете ни тази дрогирано животинче и потвърдете ни самоличността му. Изтичат информации, че син на някаква друго животинче от някакъв винпром
39
0
 
20
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Автомобила на Милен излетял на 20 метра след удара!? Има знаещи и можещи - да сметнат какво е ускорението на Милен и да кажат - имал ли е някакъв макар и минимален шанс!? Ако е вярно това за семейството на убиеца - какво ще правят те сега? Да си спомнят всички такива - "краденото не стига трето коляно". Каквото оставиш на пътя и отминеш - това те чака занапред.
38
1
 
14
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Да, забвлязваш ли какви огромни дупки зеят между годините за наказание 3 или 15 , 5 или 20 за убийство !!!
37
1
 
25
 
! Отговори
@ 41 преди 4 години
Лошо предполагаш, дори да си с колан, когато тежка кола ,каквато е кю 7 те удари със 100 километра в час , си разбиваш главата в стъклото, ако ще като коснонавт даси вързан за седалката.
36
5
 
12
 
! Отговори
123 преди 4 години
Май не е бил дрогиран, много точно го е улучил и му няма нищо на него и на спътничката му, хммм
35
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости Милен Цветков. Изнесоха се данни, че предизвикалия катастрофата е 22 годишен-карал джип-собственост на съдружничка на Миньо Стойков. Дали е така, не знам. Предполагам, че Милен Цветков е бил без колан защото в другата кола е имало 3-***, които не са пострадали...
34
2
 
45
 
! Отговори
Tanasis преди 4 години
Защо куките не хванаха този в джипа и такива,като него ,които са 100 ци , а глобяват семействата по парковете ?Гадост.
33
4
 
32
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 години
Възмущавате се, но продължавате да гласувате демократично за системата, нали?!
32
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък наркомана се засилва и блъска с такава маневра, че да смели на място Милен Цветков, а той самия дори една фрактура да няма. Всичко е ясно, планирано и разигравано предварително
31
8
 
24
 
! Отговори
123 преди 4 години
С колко е карал тоя и то в града. Удара е отзад. Меката седалка е поела натиска на тялото. Работата не изглежда читава. Милен ли беше казал че Бойко има остров в Гърция?
30
2
 
39
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
Сега мафиотските родители на наркомана ще го откупят с два куфара пари от честните ни магистрати !!
29
1
 
35
 
! Отговори
българин преди 4 години
Трепане с дълбоко заравяне .Всичко друго ще му е награда !! Уби един истински човек ,който на никого басма не цепеше и казваше само истината !
28
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случайности няма! Поне не и такива. Наркоман, но от заможно семейство с връзки да блъсне харесваният, но неудобен за властта журналист. Очевидци казват, че са видели че тази кола следи другата на Цветков, но това беше почти веднага изтрито. Ще се говори една две седмици за този, после няма дори и да разберем, че не е осъден, а семейството от управляващата мафия ще вземе куп пари и облаги за организираното убийство
27
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще му се размине.Преди години, подобен индивид, пиян и надрусан, прегази баща ми на.. тротоара. Карал с над 100 км/ч и не успял да вземе завоя.Но понеже е син на един кой си, всичко се потули. Накрая обвиниха покойния -да се е отглеждал, къде е спал.
26
5
 
15
 
! Отговори
Ш преди 4 години
При такъв провал, когато фуражките ти тормозят хората за маски и глупости , все едно сме под Тодор, а мутрите летят необезпокоявани и някой убие друг човек *** червен светофар , пред тези коли е могло да има и хора на пешеходната и умре човек , на всяко място в Европа (и не само) , мибистърът на МВР е редно да си подаде оставка, хората му тормозят хлапаците , докато престъпниците вилнеят и отнемат човешки животи. Толкова са безочливи и самозабравили се тия т.н.управляващи. Измитане !