Сериозни опашки на КПП-то на "Тракия", някои нощуваха на входа на София

Ситуацията в момента е спокойна и няма напрежение
Обновена: 21 апр 2020 09:19 | 21 апр 2020 08:54, Красимир Ангелов
311

Опашката от чакащи да влязат в София е по-голяма от предишните дни, но към момента ситуацията е спокойна и няма напрежение. Такова обаче не липсваше през вчерашния ден, когато автомобилите се опитаха да влязат в столицата.

Още по темата
Голяма част от шофьорите пренощуваха на входа на София, а други се върнаха обратно, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Чакащите коли са наредени в колона, която е над 10 км.

Един от пътниците сподели пред екипа на телевизията, че 2 часа му е отнело придвижването и според него липсва каквато и да била организация.

Мерките за влизане в столицата са сериозни, а за невярна информация в декларациите гражданите могат да бъдат наказвани с до 300 лева глоба и до 3 години лишаване от свобода.

Влизането и излизането от столицата е възможно само сутрин от 6:00 до 8:00 и от 18:00 до 20:00 часа. От понеделник ще бъдат разположени допълнително полицейски екипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
24
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
На Владая и без КПП всяка сутрин ставаха опашки. Сега сложиха КПП и искат няколко десетки хиляди работници да минат за 2 часа. Евала !
26
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега щаба да задължи всички, които напуснаха столицата по работа, със семействата си, по Великден, след като се върнат да дарят, на ненапусналите града, ракията, агнешкото, козунаците, яйцата, чесъна, марулите и лука, които са им в багажниците. В знак на солидарност към съвестните граждани, изпълнили безпрекословно заповедите на генерала.
25
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да спят още 3 нощи там. Аз си изкарах Великден на терасата и не съм ходила никъде.
24
19
 
11
 
! Отговори
тарика от класа преди 4 години
Пискайте бе балъци, който има акъл си отиде да празнува, 3 дни ядохме и пихме, че и се прибрахме вчера вечерта. Колко му е човек да си напише една бИлежка от фирмата си, че отива по работа с цялото си семейство и да минава дето си поиска? Да се обадят на шефа ми, т.е. на мен, ще потвърдя. А бъдалите да пискат като ущипани моми. Ама то акъл си требе да е тарикат човек, иначе не става.
23
6
 
13
 
! Отговори
Жеко от Ботевград преди 4 години
Такива служители, след три часа опашка, каква ли работа ще свършат в службата? И с очакването довечера пак да стои три часа...
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях до къщата на южното черноморие, имената в декларацията бяха Том и Джери, като причина посочих гроздобер... На връщане само гръб на л.к. показах. Сега очаквам органите да глобят Том и Джери, гроздобера е септември!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия сега ще овъртат яко около магистралата. Най-нвинното ще са кенчета от хел и чашки от кафе.
20
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие луди ли сте да седите и да чакате мафиота Боко Тиквата да благоволи да ви пусне в неговият град София? Направо минавайте през загражденията, няма какво да чакате.
19
17
 
35
 
! Отговори
Чудесно преди 4 години
Заслужават си го. За едно пусто ядене извън София постигнато чрез лъжа.
18
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне са спали на чист въздух! Това е полезно, няма две мнения.
17
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да има толкова вироглави хора, които нищо да не спазват. После - генерала им бил виновен. Ние си ги знаеме кои са това.
16
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еййй,дано да е вярно!Браво на щаба ако е така! На Г***ньо-тариката само тоягата!Той от дума не разбира!Трябва строгост и твърдост,глоби и решителност,за да се вкултурим!Не само за К19!Въпросът е принципен!Г***ньо трябва да разбере,че демокрацията не означава анархия и той също има задължения,освен права!Когато Г***ня се сдобие със съвест,гражданска отговорност и възпитан манталитет,чааак тогава можем да си мечтаем за цивилизация!Не може само да се иска,мрънка,критикува,съди,обвинява,а насреща-нула!
15
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За една порция агнешко, 3 ракии и 2 кила вино по родните си села сега спят по колите, ***.
14
5
 
22
 
! Отговори
www преди 4 години
До Анонимен 10Защо са ти данни от АПИ, потокът от напускащи София за Великден беше очевиден? Проблемът е в съвсем друго. Единственото наказание на неспазващите правилата ще бъде отмъщението на полицията (в случая карайки ги да чакат с часове). В същото време обаче, отново спазващи правилата и отиващи на работа ще страдат заедно с тези на които полцията отмъщава. Всичко това е поради невъзможността на овластените да създават правила, които са ясни и точни инаказанията за тях - също.
13
8
 
41
 
! Отговори
тарикати преди 4 години
Ало, тарикатите, ходихте си по селата за да ядете агнешко, пък излъгахте полицаите. Вие какво си мислите, че лъжете държавата ли, ни, лъжете себе си. Станахте за смях и подигравки на нормалните хора, които си седяха вкъщи и спазваха правилата. Сега защо ревете? Ще стоите и ще чакате, ако трябва и три нощи.
12
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментираме иначе че ще отваряме паркове и градинки.. мила родна картинка
11
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да затворят за леки коли и толкова бе.За да се спре заразата трябва да се спре движението.Досега колко време мина и има движение.Ако бяха затворили всичко напълно да спре за две седмици,сега щяхме да сме забравили за вируса.
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 4 Само в София ли не спазвали карантината? Ами оня ден неделя вечерта за да влезеш от посока Бургас във Варна ти трябваха 2 часа . Имаше 15 километра опашка.Ганьото е навсякъде, бе брат!
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не дадоха данни от АПИ, ами говориха празни приказки колко хиляди били напуснали София.
8
10
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
направиха се на тарикати, хукнаха по селата, сега 5 дена да спят в колите си. Заради тях ще затегнат мерките за всички, нищо че ние баламите си спазваме изолацията.