Видео показва катастрофата, при която загина Милен Цветков

Кадрите бяха публикувани във фейсбук страница
Обновена: 21 апр 2020 14:47 | 21 апр 2020 14:22,
600

Появи се видео, което показва ужасяващият удар на столичния булевард "Черни връх", при който загина телевизионният водещ Милен Цветков. То бе публикувано във фейсбук страницата Забелязано в администрацията.

Още по темата
Кадрите показват как той спира на червено на светофара, а пешеходци тръгват да пресичат булеварда. В следващия момент връхлита без никакъв спирачен път джипът, който е управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
519
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпроса е кой *** от наркотиците... Естествено политиците.. Така че айде без измислени анализи
518
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не споря че е бил надрусан.. Или се е заплеснал в разговор със спътниците си.. Или по вероятно си е зяпала телефона.. Както повечето негови набори.. Имах подобен инцидент.. Всичко става за секунда
517
0
 
2
 
! Отговори
пешо преди 4 години
https://youtube/watch?v=D7BCYoMsAj8ето го ДРУГОТО видео, излезнал е от колата,може да го самоубили във линейката,ако не преди това " охранителите"
516
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХМИСЛЯ, ЧЕ СА СЕ СТРАХУВАЛИ КОЛАТА ДА НЕ ГРЪМНЕ. НЯМА КАК ДА ВИДЯТ С КАКВО ГОРИВО Е....
515
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видеото което гледате е забавено 2,13 пъти. За 32 секунди виждате това, което се е случило за 15 секунди. Представете си скоростта с която аудито се врязва, ако го гледате в реално време.
514
0
 
3
 
! Отговори
ICO преди 4 години
И ДРУГИ КЛИПОВЕ СЕ ПОЯВИХА....
513
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 4 години
От видеото се вижда ясно, че трябва да го съдят като масов убиец защото зебрата я пресичат още няколко човека, които са се спасили по чиста случайност. Около секунда ги е деляла от смъртта. А дали тримата случайно са се надрусали също е под въпрос. Убиеца идва от Берлин, където има изградени навици да шофира. Едва ли ги е забравил. Другия пък (сина на Лъчомозъка) бяга. Значи не е толкова упоен.
512
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 4 години
При скорост 120 км/час мощността която се получава от кинетичната енергия е над 12 700 kW . Тъй като Джаул не говори нищо на повечето хора, Киловат предполагам е ясно.Защо са го извадили е почти ясно. Задушавал се е може би. Защо 10 минути след инцидента Бърза Помощ получава сигнала?? Също са важни въпроси. Дрогиран убиец, който мълчи хладнокръвно също е странно. Порутена здравна система, идиотска полиция и т.н фактори от които е зависело дали ще бъде спасен след атентата
511
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е гадно за г-н Милен Цветков. Мисля го от два дни и ми се плаче всеки пък път. Талантлив журналист, който не се страхуваше да казва истината! Като бялата лястовица беше! Рядко са такива в България. Дано почива в мир...Колкото до убиеца, в държавата на отвратителните справедливост няма да има! Надежда тука всяка оставете...:(
510
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде е следващата част на видеото, да видим Цветков дали се е разходил 20 м. ?
509
0
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 години
От това видео всеки грамотен експерт може за определи скоростта на връхлитащия ***. Пишат че е 80, но за мене е поне 120, като гледам видеото. Чудното е как нямат поражения наркомана, приятелката му и сина на Лъчо Мозъка. Честно, и аз мислех, че това е атентат, но не се връзва. Никой атентатор няма да тръгне да убива с още двама в колата си. От друга страна обаче - никакъв спирачен път... Всеки човек би се опитал да спре...
508
16
 
1
 
! Отговори
кратко и ясно преди 4 години
Стига ни занимавахте с това *** милен Обслужваща журналистическа мисирка Не ни пука за него не джип Валяк да го гази
507
2
 
3
 
! Отговори
krivak преди 4 години
на видеото се вижда часа на инцидента 18:03:50, от 112 твърдят, че сигнала е подаден 18:16, линейката пристигнала 18:23, много се съмнявам 13 минути никой да не е подал сигнал, там имаше десетки хора!!!
506
1
 
2
 
! Отговори
КК преди 4 години
Преди години ми блъснаха колата, паркирана пред вкъщи, в централна част от областен град. Оказа се, че скоростта по време на удара е била 80 км/ч, а на пича не беше намачкал и 1/5 от това, което се е случило с колата на Милен Цветков...
505
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очевидно е че е умишлено!!!!! Да му дадат 25 години и всичко ще си каже.
504
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИспанияПонеже в Испания катастрофи не стават и ти да не останеш по-назад да се похвалиш, че миеш чинии на Запад? За това ли ти беше коментара?
503
5
 
10
 
! Отговори
Испания преди 4 години
Това убийство ме кара никога да не се върнем в бг със семейството си
502
2
 
16
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
Може би единствената драма е, че ако вместо Милен Цветков, в колата бяхме аз или вие, нямаше да се чуе нищо по новините, нито майката нито синчето щяха да са под прожекторите... В най-добрият случай, щяхме да сме част от статитстиката покрай вируса. Ама нейсе, малшанс тоя кап *** да блъсне точно Милен, а не някой анонимник като нас.
501
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли българи все обикновени хорица,отишли по чуждите и уредени държаваи благодарят на съдбата си че са се измъкнали от тези безумия на мутри и мутреси,и олигарси и педигарси,гледайки жално и болно новините от родината си.Като гледат мастити адвокати да вадят от дупката на клозета доказани убийци,да ги вадят сухи и напарфюмирани,че дори ги изкарват и с чиста гражданска съвест пред общественоста,която се е спотаила по панелки и порутени селски къщички,и не смее да гъкне.
500
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единият журналист го пребиха другият го убиха .Ще има и други случайно умрели журналисти .То явно онея дето са пребили предишният имат списък .Така убиваха през мутренските години.Катастрофа случайност ?Случайно няма .