Билбордове с лика на Милен Цветков изникнаха в София

Кампанията е за безопасност на пътищата
3 май 2020 20:38, Петя Славова
40

Билбордове с лика на загиналия в катастрофа журналист Милен Цветков се появиха на няколко места в София, предаде Bulgaria ON AIR.

Поводът е нова кампания за безопасност по пътищата. Припомняме, че Милен Цветков беше убит в тежка катастрофа навръх Великден.

Тогава пияният и дрогиран 22-годишен Кристиан Николов се вряза с джипа си в чакащия на червен светофар Цветков. Вследствие на зверския удар водещият издъхна на път към болница "Пирогов".


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Pench Penchev преди 5 месеца
За мен истината за смъртта на този човек е, че беше убит понеже беше неудобен и много приказваше. Беше убит по такъв начин, че журналисти, хора говорещи истини, хора даващи гласност на истината, каквато всеки си я вижда, да замълчат. Защото наказание за извършителя все по-ясно се вижда, че няма да има. Посланието за говорещите, за малкото останали истински журналисти, е ясно -"Ето, вижте, убихме го, посред бял ден, по този начин, и безнаказано! " Неудобните въпроси около инцидента са много. Кои
34
0
 
1
 
! Отговори
dk преди 5 месеца
адвокат и съдия
как живеят тези хора ,ако мога така да ги нарека
имах познато момиче ,което завърши право и не можа да работи като адвокат ,защото не можеше да краде ,лъже и обира последните парички на хората
отказа се
33
0
 
8
 
! Отговори
16 преди 5 месеца
От Великден досега колко материала пуснахте за Априлското въстание???!!
Търсите ефектни псевдогерои! Да капе в паничката!!!!
32
0
 
8
 
! Отговори
С билбордове нищо преди 5 месеца
няма да се постигне, а трябва крумови закони за всички. Олигарсите закони не ги ловят, защото са си зовладели цялата държава. Законите са само за кокошкарите.
31
5
 
6
 
! Отговори
Котки преди 5 месеца
Като демонстрация на власт? "Убихме ви любимеца и нищо не можете да ни направите!"
30
1
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 5 месеца
"силно въздействащо", няма що! Представям си как сина на Лъчо Мозъка и стотиците себеподобни му нищожества, безчинстващи надрусани, пияни, по пътищата, изведнъж отпускат газта и започват да спазват всички правила, смирено свели глава при вида на М. Цветков на някой билборд. Кога най-накрая ще се действа КОНКРЕТНО! Всеки полицай и КАТ със снимаща и предаваща директно за запис камера на рамото, за да се пребори корупцията, основен катализатор на престъпността и безнаказаността.
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имаме си спец по въпросите на журналистиката/от ДС/,който години наред ни превеждаше статии от немския печат и ни ги пробутваше,като авторски,който казва,че журналистиката е:"проверена информация и експертен анализ". За съжаление,Милен Цветков не боравеше винаги с проверена информация. Мир на праха му.
28
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде бяха всички тези хора,които възхваляват Милен Цветков,когато бе уволняван и прехвърлян- от медия,в медия?
27
1
 
0
 
! Отговори
Чегевара преди 5 месеца
Ха, дано ... ама, на дали.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аааа ще го търсят Милен,а навремето като правеше предавания за катастрофите никой не му обръщаше внимание.Той обаче е в по-добия свят вече,но тук остана убиеца му!Въпроса е дали ще влезне до живот или ще го пуснат след някоя годинка и пак ще гази нови жертви?!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всяко чудо - за три дни...
Българинът е късопаметен, с добро здраве, но противно на рецептата за дълголетие, оглавява класацията за най-бързо изчезващите нации.
"Гражданско общество в България" е оксиморон.
24
2
 
22
 
! Отговори
@ преди 5 месеца
Преди една седмица като се пуснеше нова статия вътре имаше по 800 коментара и няколко статии паралелно се пълнеха. Сега статия за СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ не може да събере 30.

Толкова за "гражданско общество" в България.
23
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да сложат повече в квартала на убиеца и пред заводите на майка му!
22
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ало, автора, наясно ли си какво означава думата лик?
Какво означава "с лика на"?
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 16
Ако бълг политици не се бяха оляли толкова много и то всеки божи ден,че вонята вече не се трае и Милен нямаше да бъде героизиран толкова,но политическата класа се постара да изчисти мафиотската ни държава от по смелите ЖУРНАЛИСТИ и останаха само бокоизбраните мисирки.Не случайно вече всички българи наричат журналистите мисирки,защото знаят че са кът и ако е останал тук там някой свестен дето няма да пита" Вие г-н Биросов как живеете без заплата ,не е честно "
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой е решил да дразни Пунта Мара....
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 14

Ако не си долен,а горен,кажи на шиши да дари на децата на Милен некой лев в сайта Платформата,а не да се фука с милиони,ужким на болници,ти да не видиш.Хората даряват кой лев,кой два.
18
1
 
12
 
! Отговори
една българка преди 5 месеца
До Анонимен
И на полицаите, които взимат подкупи за да пускат ***.
17
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 16

В смисъл?
16
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оляхте с героизацията му.