Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
354
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трийте трийте драги модератори .... да не исках да давам идеи , но факта си е факт . Неможе да протестираш срещу А и да се намираш на Б . Лека работа и дано има по малко неща за *** :)
353
5
 
16
 
! Отговори
до 359 преди 3 години
По тази логика да взема да си опъна едно походно легло на цариградско на 4ти километър и да блокирам движението . Пък видиш ли некой иска да мине аз да не му давам , той да се направи на приятно разсеян и да мине през мене , кой ще е виновен ? Кой нарушава установеният ред и законите ? Вероятно участниците в движението щото не са солидарни с моето психическо отклонение ? Успех и вземете да мислите какво правите. Всяко действие си има противодействие и респективно последици.
352
4
 
20
 
! Отговори
до 359 преди 3 години
Съгласен съм с теб до някъде . Но в случая ограничавате правата на вашите съграждани и блокирате съвсем съзнателно и незаконно едно от най-натоварените кръстовища в столицата.Реално нито децата са Ви виновни нито жената , нито колата,а Вие самите.Това което правите е незаконно и пречите на хората . И жената не е права да излага на риск по този начин децата си , но и Вие нямате право да ги задържате. В правота на какви го правите ? И друго да попитам какво постигнахте точно тази вечер ? Мухмурлук
351
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много злоба има във варварите по площадите!
350
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Била такава,била онакава,ама са блъскали задното стъкло докато е била спряла и са отворили отзад вратите,където са децата. Освен това се вижда как сами се хвърлят отгоре. Всички,които подкрепяте това и търсите как да обидите жената сте жалки нещастници и не се съмнявам,че сами сте си виновни за мизерийката в живота си,тъй като тя е отражение на тази в душата ви!
349
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зверове пияни и дрогирани Срам сте за града ни.Кръстовището ще блокират, ама отговорност не им се носи
348
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега говорете глупости, вярвайте си, че сте лъвове и че нещо зависи от вас и че полицията изобщо не може ви счупи главите, ама хич, Божкови юначаги, но пролетта ще дойде като днес - на изборите ще ви замръзнат усмивките и ще видите колко сте популярни. Тогава ще квичите, че и машинното гласуване не струва. Като беларуската Жана Д'Арк, дето офейка...
347
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпление е умишлено да тръгнеш да газиш хора, които стоят пред колата ти.
346
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затварянето на кръстовище НЕ Е престъпление.
345
5
 
21
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Затварянето на кръстовища е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, драги!
344
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми не, ти си престъпник, щом наричаш един неосъден човек престъпник.
343
5
 
10
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
ВЪПРОС: Протестиращият твърди... но той е престъпник. Защо е по-важно за медиите какво твърди престъпникът, а не жертвата? Това ли е обективно отразяване? Ето ви друг вариант: "Терористи блокират кръстовища и линчуват майки с деца. Полицията ги арестува и бяха осъдени по бързата процедура. Свиква се митинг против тероризма на анархокомунизма". Защо не виждаме този вариант?
342
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте, това беше планирана провокация.Вече трета психопатка намират и я пускат да се пробва. В колата до нея имаше мъж, който единствено се пресягаше да натиска клакдона и я окуражаваше да кара срещу хората. Вероятно е бил въоръжен и са чакали само да започнат да ги вадят от колата, за да стреля.
341
20
 
14
 
! Отговори
Мила преди 3 години
Шофьорката се държеше като дрогирана. Абсолютно неадекватно, агресивно, предизвикателно! Много лесно е да обвиним протестиращите, но тя направи всичко възможно да ги предизвика!
340
21
 
8
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Тази гъска да беше извадила децата да ги понабият малко, за по-добър ефект
339
23
 
9
 
! Отговори
Гад преди 3 години
Майка на две деца се опита да прегази майки и бащи на други 10 деца. И това, защото Бойко *** не иска да подава оставка!
338
3
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Лъжат гад.ове.те.
337
23
 
9
 
! Отговори
iPhone 11 преди 3 години
Няма какво да твърди, на записите отлично се вижда, че дава мpъснa газ и наглее!
336
18
 
11
 
! Отговори
КрАй преди 3 години
Борисов дане си тъпче само шкафчетата ами да прояви малко характер и да разчисти кръстовищата от незаконни окупатори
335
6
 
17
 
! Отговори
- преди 3 години
Много ми е мъчно за жената и най-вече за децата, аз затова заобикалям такива места.