Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясен Горанов40 деня как младите ;) платени дубайски дружини България тролят и обругават :)градските улици трепетно повтарят рева на джангъра от вовозели.. дюдюкания и псувниПристъпи ужасни! гъсти дубайски орди лазят по улиците и блокират кръстовище подир кръстовище !Румбата Безумний сочи демокрацията с юмрук и вика : Търчете ..тамо са законопослушните граждани ..И ордите дубайски тръгват с викове сърдити : Стани да седна гръмовно въздуха разпра !Българите от говарят с други вик : Спайзвайте законността !
333
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АндрееваМного си проста! Тия изведнъж се изсипват на една кръстовище. Още в началото на протестите се изсипаха така и започнаха да блъскат по колата ни. Децата пищяха отзад, свалих стъклото и директно му казах, че а е докоснал колата още веднъж и ще го претрепя на място. Един друг отзад се обади пуснете го тоя и после си гледах колата по телевизията как минава през кръстовището. И кухи обяснения как някои не се съобразявали с протестите.
332
13
 
12
 
! Отговори
пак преди 3 години
О, ама тя госпожата е искала да ги сгази, пък те не й дали, на нея, майката с децата.
331
12
 
5
 
! Отговори
пак преди 3 години
О, ама тя госпожата е искала да ги сгази, пък те не й дали, на нея, майката с децата.
330
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само как обръщат истината терористите. Агънца , а трошат и бият майка пред децата й. Нямат милост.
329
21
 
6
 
! Отговори
77 преди 3 години
Ами инатлийка е жената просто не може да й се чупи хатъря. Отвън другите й викат, че вози деца в колата, тя не - ша вилнея ша беснея
328
5
 
30
 
! Отговори
Какво доживяхме преди 3 години
Заради Черепа и куклата на конци Фигурантчо... Сега в София има 100 протестъра и Два милиона провокатора!Ало протестите не се борете за моите права... Просто ми ги възстановете!
327
28
 
14
 
! Отговори
Андреева преди 3 години
И аз съм майка и съм изумена, че една майка съвсем умишлено причинява всичко това на децата си!!! Бих обиколила , ако трябва , цяла София, но да запазя спокойствието им!Затова съм убедена, че това е провокация, целяща да настрои хората против протеста. Но на каква цена, госпожо?
326
6
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Това не са протестиращи хора, а истински терористи джихадисти!
325
33
 
11
 
! Отговори
Да преди 3 години
И аз живея в Редута, вчера обиколихме малко, голяма работа, някаква истеричка иска с нея да се съобразяват всички.Майка на две деца се опита да прегази майки и бащи на други 10 деца. И това, защото Бойко *** не иска да подава оставка!
324
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МарияМоже и спят тия терористи за тебе и за черепа, но не и за нас. А хора който нападат майка с малки деца са ***.и. Не можеха ли да я пуснат.
323
34
 
12
 
! Отговори
Мария преди 3 години
На тази "майка" трябва да й бъдат отнети родителските права! Тя умишлено и целенасочено е предизвикала скандал, вкарвайки и децата си с предварително планирания пъклен план!Живея в същия квартал и пътят ми минава през това кръстовище. Избягвам го, отклонявайки се 50 м. Въпрос на добри намерения! Тези хора спят на улицата вече 40 дни за НАС!
322
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя като не е пряк свидетел защо му взимат интервю?
321
7
 
27
 
! Отговори
Алоу демократите преди 3 години
Великия демократ Христо Иванов няма ли да направи коментар, великата защитника Манолова защо мълчи, Трифонов, нещо няма ли да се изкаже или е нормално да се трошат коли с дечица?
320
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили"От 40 дни видяхме блокирани КЛЮЧОВИ. кръстовища,оскверняване на държавни институции, викане в нощните часове,присвояване на общински боклучийски кофи, пейки и кашпи,лежане,въргаляне и каране със скорост която да затрудни максимално трафика по-основни пътни участъци и накрая-ритане и чупене на частни превозни средства с последвал логичен и НАКАЗУЕМ уплах върху семейство с малки деца!!!!Кой е провокатора в случая????
319
3
 
21
 
! Отговори
До Тим преди 3 години
Да...точно тази агресия която показваш и незачитане на другите е нещото което ме отблъсква в тези протести .
318
4
 
19
 
! Отговори
Мъдрец преди 3 години
Когото малцинство се опитва да контролира и тероризира мнозинството това е всичко друго но не демокрация . И тези хора претендират ,че са демократи и искат властта?!Дори и да са прави в исканията си / а те са прави на думи/ , действията им ме карат да мисля ,че това са само думи зад които не стои нищо градивно .Достатъчно "анти" и разграждане в тази държава. Трябват хора които могат и искат да градят. Политически виждам само "анти"-то в тези протести . Никаква градивна алтернатива
317
30
 
7
 
! Отговори
Тим преди 3 години
Ами счупеното стъкло й е малко! Другият път, когато умишлено връхлети върху протеста, трябва да знае, че ще престои 1-2 месеца в болница...
316
6
 
24
 
! Отговори
столичанин преди 3 години
Дала е газ защото е на пътното платно! А те какво правят на него? Трябваше ли да и се чупят стъклата и да и се плашат децата?! Съд и затвор за тези нагли престъпници и хулигани!
315
6
 
25
 
! Отговори
Защо не изгледате преди 3 години
записа, пряко включване от вчера на собствената си телевизи преди да публикувате неверни твърдения? Ясно се вижда как един от протестърите си сложи колелото на капака на колата, а после и останалите започнаха да удрят и блъскат по предното стъкло, докато не го счупиха. Това, че жената е направила опит за убийство е най-долна лъжа.