Ден 95: Спокоен протест в центъра на София

Протестиращите настояват за оставките на правителството и главния прокурор
Обновена: 11 окт 2020 21:59 | 11 окт 2020 20:45, Красимир Ангелов
184
Ден 95: Спокоен протест в центъра на София
Снимка: БГНЕС

За 95-и пореден ден в Триъгълника на властта в София се провежда протест с искане оставката на правителството и на главния прокурор.  

Традиционно хората започнаха да се събират на пл. "Независимост" след 19 ч., за да изразят недоволството си от властта.

Протестът преминава спокойно, като на място има и солидно полицейско присъствие.

Малко преди 20 часа участниците в демонстрацията блокираха движението по булевард "Цар Освободител" в района между новата сграда на парламента и и БНБ, съобщава БНР.

Очаква се по-късно протестиращите да проведат шествие по бул. "Цар Освободител" до пл. "Орлов мост".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия още има ли ги изобщо? На кой са искали оставката- на Дядо Коледа сигурно, че само въглища им носи в последно време:)))))))))))))))
124
3
 
21
 
! Отговори
Прочетено! преди 3 години
Славейков е казал: Не народ, а ***!Да такъв е народа, който:чете Бабикян, слуша чалгаря Слави, вярва на отровното трио, Радев, Нинова, Йончева и Радан!
123
2
 
21
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Изобщо не трябва да се коментират,има, няма 25-30 човека!
122
1
 
3
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Интересна работа.
121
3
 
24
 
! Отговори
ПИНОКИО КАЗА преди 3 години
..СТИГНАХ ДАЛЕЧЕ, ЗА ДА ПРОМЕНЯ СТАТУТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, СЪГЛАСИХ СЕ ДА СТАНА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯ ЗАДАЧАТА, КОЯТО БЯХ СИ ПОСТАВИЛ, КОГАТО ВИДЯХ, ЧЕ НЕ УСПЯХ СИ ПОДАДОХ ОСТАВКАТА"- СНОЩИ ПО БТВ ВИДЯХ ЕДНО ЖАЛКО, СТРАХЛИВО ЧОВЕЧЕ, КОЕТО ВЪРТИ И НИЖЕ ДУМИ И ДЕЛА, ЗА ДА СИ НАПРАВИ PR АКЦИЯ. НАКРАЯ НАВЪРЗА ДПС С ГЕРБ, КОИТО УПРАВЛЯВАЛИ ЗАЕДНО- ТОВА Е ПРОПАГАНДНИ ВНУШЕНИЯ, АЛА "ГЬОБЕЛС"- ПРОСЛЕДИ ДПС ВИНАГИ ГЛАСУВА С БСП ПРОТИВ РЕШЕНИЯ НА ГЕРБ.
120
18
 
3
 
! Отговори
До - цру преди 3 години
Цру то ги разбира тия работи с показването на документи как стават , явно и от руски другари разбира Сигурно много ги е посрещал преди демокрацията
119
2
 
37
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До до 110....За тези.който не знаят хронологията на събитията !!!!!!! .........ДАНС предупреждава спец. прокуратура . че неин документ (ст.секретен ) даден на Р.Р. ( който има достъп до квалифицирана информация ) ...НЕ Е ВЪРНАТ !!! Гешев със разрешение на ДВА СЪДА ( военният и специализираният ) влиза в кабинета на съветника МИЛУШЕВ ...и намира документа в касата му...а той по нареждане наР.Р. ....услужливо го показал на " РУСКИТЕ ДРУГАРИ ( който изгонихме ) . АБС. ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!
118
14
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
До 45 за Москов ще гласуват двама човека ти ще с от тях другия ще е той самия, не гласувай за него а за партията на безпартийните ако се създаде скоро или не гласувай за никой
117
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45 гласувай за партията на безпартийните ако скоро се създаде, не за Москов ,костовиста,прокопиевист с хапчетата или не гласувай за никой
116
2
 
38
 
! Отговори
ден 95 преди 3 години
първо , това не е протест а ( беше ) опит за преврат ! и второ , не разбирам защо продължавате да им обръщате внимание ! замисленото от мая с камбанката , боецо , тримата овчари , импексова и фигуранто не се получи , те са губещите !
115
0
 
46
 
! Отговори
Ром от Рим преди 3 години
Стига глупости! На Орлов мост днес бяхме 2 милиона. А в палатките всяка вечер сме най-малко 1 милион спонтанно спящи висшисти...ядрени физици 250 хиляди, лекари 350 хиляди, 400 хиляди IT спецове и разбира се и тримата ***.
114
0
 
29
 
! Отговори
до 148 преди 3 години
хаха Няма никой до шадравана-вие очаквате да има в палатките.Още в 20:45 пускат химна и тръгват на разходка до Орлов мост.5те майки, където имат разрешително от Общината за палатките-те се появяват от време на време в профила им във ФБ и пускат кратки записи.Това се случва обикновено преди да има измислено въстание.Така документират и проверките от полицията,които откриха ножици и медицински скалпели-уж били Червен кръст за ранени на протеста.Те се изпокараха Боец и ДаБ-я не ходят до шадравана.
113
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжите им са безброй.Но най- видимата лъжа е с брой хора на протеста.На мястото, където се събират така наречен Триъгълник на властта не може да се поберат повече от 8000 човека и то яйце да хвърлиш и да няма къде да падне.Тотална манипулация с брой недоволни.Няма как да се съберат 150 000, камо ли 400 000 в цялата страна уж били.Като са толкова да отиват на 16 да ги видим!Ние бяхме 120 000 едно време и бяхме чак до Плиска.Това е територия-не е локум или дъвка да се разпъва.Не лъжете нагл.едци!
112
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Wikipedia лъжат за брой хора на протестите.Има документални кадри, които са заснели колко точно са хората.Няма 400 000 протестиращи.Както виждате всеки ден се излъчват на живо записи от протестите и тук се качват снимки от протеста.400 000 дори нямаше на 2 сеп когато беше най-многолюден протеста.На 2 сеп.когато палеха полицаите със слама сутринта нямаше и 3200. Вечерта бяха най-много 8000.Има записи с дрон.Виктор Димчев брои хората от 2013.Той брои хората с програма човек по човек и маркира.
111
1
 
16
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Не лъжете хората и не изопачавайте фактите!Протестите в България започват на 9 юли, прокуратурата влизат в президентството със съдебно разпореждане, а вътре са извършени действия по претърсване и изземване. Прокурорите са охранявани от тежковъоръжени служители от Бюрото за защита към главния прокурор.Те публично арестуват две длъжностни лица от администрацията на президента.Радев смята, че чрез действията на Гешев,прокуратурата започва да се използва като инструмент за разчистване на пол.сметки.
110
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екс шефа в кабинета на Радев-Калоян Методиев.. където беше на Боровец с Нинова и заради срещата им в ресторанта по-късно беше уволнен от Радев - ДНЕС КАЗА, ЧЕ РЕЗОЛЮЦИЯТА ОТ ЕП БИЛА КРЪВОПРЕЛИВАНЕ В ПОЛЗА НА БОРИСОВ И НЕДОБРА ЗА БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИТЕ НА ЙОНЧЕВА И РАДАН КЪНЕВ НЕ БИЛИ ПОЛЕЗНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.НИЩО НЕ НАПРАВИХА С ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ. ТЯ САМО ЗАКОВА ПОСЛЕДНИТЕ ПИРОНИ В КОВЧЕГА НА СТОЛЕТНИЦАТА.КАЗВАМ ВИ-ЗАКОПАХА СЕ САМИ!РАДАНКА И ЕЛЕНКА БАРАБАР СЪС СТАНИШКАТА ОРЕЗИЛИХА БЪЛГАРИЯ.БЕТОНИРАТ БОРИСОВ.
109
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджигенов не спря да повтаря, че Борисов бил в землянка. Питаше как ще похарчи Борисов парите от шкафчето и кюлчетата. Прави впечатление как триото и Радев при всяко появяване повтарят опорки с фалшивото шкафче и кюлчетата.Повече от ясно е кой е създал фалшификатите.Те не спират да лъжат за пустото шкафче с измислени пари и злато.Отдавна стана ясно кой сготви Борисов с шкафчето и дори готварчката е ясна-Бобокова.На отражението се вижда жената снимала постановката.В петък ще е голямото на.сиране
108
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мотото тази вечер беше "Граждани за Европейски резил на България".Борисов - бил лидера на този резил и стоял някъде на пънче - на м.ай.ната си.Хаджигенов така започна с речта си.Някой подал листче на Борисов да чете и всяка трета дума била корупция Борисов.Не разбрах точно.Продължи в стила на каруцар и напомни, че в претък ще има въстание най- голямото до сега и искрено се надявал това да е ПОСЛЕДНОТО ВЪСТАНИЕ.Било готино с яйцата щото веднъж да ги снесат, втори път да ги занесат и да ги целят.
107
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокоен-спокоен, докато не отидоха на Орлов мост. Разбира се Смешното трио не отиде както всяка вечер Сбабикян каза - а сега отиваме на Оролов мост. Но от тях нямаше дори и сенки.. Когато стигнаха до моста както обичайно се събраха по 4 или 5 човека на лаф мохабед. От общо 30 пристигнали максимум-стана мяуу по едво време един където се натряскал до козирката направи скандал и 4 полицая кацнаха.Набързо го ометоха протестиращите - да няма актове.Та спокоен... чак да заспиш от скука.Изчерпаха се.
106
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължавам да се питам защо Мая Манолова иска да свали Борисов :D Къде ще го свали ми е най-интересно.На чужда спалня или в Бояна?По принцип не съм любопитна.Но..след като дъщеря и Ралица и зет и Мартин са експерти в 2 министерства на Кабинета Борисов-защо не ги накара да подадат оставка и да напуснат апетитните длъжности?Нали зет и разпределя фондове по европейски проекти?Защо не каже на дъщеря си и зет си да напуснат в знак на протест?Как така кабинета на Борисов храни децата и.. а тя куфеее?