Пощите поискали да слязат под земята

Те искат да са под наем на площи на "Метрополитен"
11 фев 2021 10:06, Петя Славова
8
Пощите поискали да слязат под земята
Снимка: БГНЕС

"Метрополитен" да отдаде помещения под наем на Български пощи, това предлагат общински съветници, а решението ще бъде взето днес на заседание на СОС.

Става въпрос за помещения на 14 метро спирки, съобщава "Монитор". От доклада се разбира, че пощите сами са поискали да наемат обектите.

Наемните цени започват от 7 евро на квадрат на спирките "Хан Кубрат", "Александър Малинов" и "Младост 3" и стигат до17 евро при метрото на Софийския университет.  Пощите ще плащат 13,2 евро за обект на "Бул. България". По 12 евро се дават помещения на "Орлов мост", "Медицински университет" и "Красно село".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Метрополитенпощи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
? преди 3 години
За какво ще слизат долу? Нищо не разбрах от статията?
6
1
 
1
 
! Отговори
допълнение преди 3 години
Задължително си купуваш билет за да стигнеш до пощата.
5
4
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До ГОЛАТА ИСТИНАМоля селяните да не пишат за София, особено за метрото което никога не са виждали, защото страшно се излагат. Това все едно аз да почна да пиша за качеството на пътищата в село Сърбогъзи :)))
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Аз пък не съм виждал неработещи асансьори или ескалатори в метрото. Винаги може да е станала някоя авария и да се спре за малко,но масово си работят. Плюс това е много по лесно да си вземеш метрото и спирката да ти спре точно на пощата,отколкото пощата да е на някоя смотана улица където трябва да ходиш пеша да стигнеш до нея.
3
4
 
4
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 3 години
Всяко държавно учреждение, компания и прочее,по закон е длъжна да осигури достъп на хората в неравностойно положение, познати у нас, като : "инвалиди".В повечето станции на метрото не работят ескалатори и асансьори. Всичко това означава, че всеки може да съди : Български пощи, за нарушени права, по европейски регламент. И логично клиентите ще спечелят евентуално дело в съда. Ще са нужни обезщетения. Или иначе казано,или някой се опитва умишлено да фалира тази компания или ръководството са IDи0ти
2
6
 
8
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 години
Последно крадене на Народна пара, преди Тиквата да си отиде.От единия държавен джоб, в другия. П.С. На служителите ще им плащат ли вредни и подземни!? Намалено работно време ще има ли?
1
1
 
16
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 3 години
Идеята е чудесна, но няма ли да се мокрят пратките и писмата при всеки дъжд? ))