Пощите поискали да слязат под земята

Те искат да са под наем на площи на "Метрополитен"
11 фев 2021 10:06, Петя Славова
8
Пощите поискали да слязат под земята
Снимка: БГНЕС

"Метрополитен" да отдаде помещения под наем на Български пощи, това предлагат общински съветници, а решението ще бъде взето днес на заседание на СОС.

Става въпрос за помещения на 14 метро спирки, съобщава "Монитор". От доклада се разбира, че пощите сами са поискали да наемат обектите.

Наемните цени започват от 7 евро на квадрат на спирките "Хан Кубрат", "Александър Малинов" и "Младост 3" и стигат до17 евро при метрото на Софийския университет.  Пощите ще плащат 13,2 евро за обект на "Бул. България". По 12 евро се дават помещения на "Орлов мост", "Медицински университет" и "Красно село".


8
Още по темата: МетрополитенПощи
Още от София
Затварят част от Северната дъга на Околовръстното на София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
? преди 3 седмици
За какво ще слизат долу? Нищо не разбрах от статията?
7
1
 
1
 
! Отговори
допълнение преди 3 седмици
Задължително си купуваш билет за да стигнеш до пощата.
6
4
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До ГОЛАТА ИСТИНА

Моля селяните да не пишат за София, особено за метрото което никога не са виждали, защото страшно се излагат. Това все едно аз да почна да пиша за качеството на пътищата в село Сърбогъзи :)))
5
2
 
2
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 седмици
Да слезнат под земята та да може и Калата,Ламбо и Милен да драснат по едно писмо.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 3

Аз пък не съм виждал неработещи асансьори или ескалатори в метрото. Винаги може да е станала някоя авария и да се спре за малко,но масово си работят. Плюс това е много по лесно да си вземеш метрото и спирката да ти спре точно на пощата,отколкото пощата да е на някоя смотана улица където трябва да ходиш пеша да стигнеш до нея.
3
4
 
4
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 3 седмици
Всяко държавно учреждение, компания и прочее,по закон е длъжна да осигури достъп на хората в неравностойно положение, познати у нас, като : "инвалиди".В повечето станции на метрото не работят ескалатори и асансьори. Всичко това означава, че всеки може да съди : Български пощи, за нарушени права, по европейски регламент. И логично клиентите ще спечелят евентуално дело в съда. Ще са нужни обезщетения. Или иначе казано,или някой се опитва умишлено да фалира тази компания или ръководството са IDи0ти
2
6
 
8
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 седмици
Последно крадене на Народна пара, преди Тиквата да си отиде.От единия държавен джоб, в другия. П.С. На служителите ще им плащат ли вредни и подземни!? Намалено работно време ще има ли?
1
1
 
16
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 3 седмици
Идеята е чудесна, но няма ли да се мокрят пратките и писмата при всеки дъжд? ))