Helpbook: Обрасли и мръсни спирки, нерегламентирани сметища

Самонастанили се зад мол превърнали градинката в тоалетна
11
Helpbook: Обрасли и мръсни спирки, нерегламентирани сметища

Няколко пъти са подавани сигнали чрез платформата на Helpbook.info за незаконно ситуирано подобие на каравана до голям столичен булевард в район „Младост“, но за съжаление до момента не са предприети мерки по премахването. Тези дни отново възмутен потребител алармира отговорните органи да предприемат проверка, тъй като в караваната вече са се настанили хора, които я използват за постоянно живеене. „Живущите в нея използват околоблоковото пространство за тоалетна и миризмата в жегите е непоносима. Моля да се вземат мерки за премахването на караваната или хората от нея, защото живеещите наоколо са напът да се саморазправят с тях“, пише още в сигнала.

Получихме оплакване за струпани боклуци и ужасна смрад зад спирка на метростанция Сливница, където от известно време са се настанили бездомни хора, а мястото е обрасло с всякакъв вид растителност и все повече заприличва на сметище.

Подобно е положението на спирка в същия район: „Системно непочистване на спирката на градския транспорт МБАЛ Св. Анна от страната на болницата. Боклуците стоят със седмици, а виждам хигиенистките да седят на групички в района и да бездействат“, твърди авторът на сигнала.

Отново от район „Люлин“ ни сигнализираха за замърсени обществени площи: „Моля, да се вземе под внимание почистване на обособената горичка пред бл.213, от изсъхнали дървета и клони, както и от самоизрасналите храсталаци, особено до пътеката, която води към спирката на градски транспорт "90 -то СОУ", зад люляка, който е там има храсти които са обособени на хралупа и вътре е пълно с боклуци, също така зад трафопоста на спирката - "90 -то СОУ", много е неприятно прибирайки се вечер коато е тъмно особено през зимата в 17.30 от там да изскачат разни пияни, дрогирани или хора с болни мозъци и да плашат минаващите по пътеката. Също така, тези храсти са се превърнали в обществена тоалетна, което също не е приятно за хората, все пак претендираме за европейска столица с европейски квартали. Надявам се да се направи нещо по гореизложените факти. Аз лично като съвестен гражданин почиствам въпросната горичка , плащам данък и такса смет“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сметищеспиркаHelpbook
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Я преди 2 години
Ами хванете се и си изчистете бе търтей,на мен на село кой и чисти,улицата,даже сам си хвърля м сметта въпреки ,че пла ще ама такса.селяну големи граждани станахте.малко се разкършете.
7
0
 
1
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Нелегалните сметища си ги правим ние впрочем....хвърляме си битовите отпадъци , щото да не платим сакън некой да ни ги превози регламентирано....после викаме ''глей кво е мръсно'' аххахаха забавна работа е българската
6
5
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Helpbook да фаща мотиките и да почисти спирките и сметищата :)))
5
0
 
10
 
! Отговори
До номер три преди 2 години
На тази територия по скоро слънцето ще изгрее от запад отколкото да се случи това!!!
4
8
 
3
 
! Отговори
Патриот родолюбец преди 2 години
Хората са прави но при Радев е така- ако аз бях на негово място,още днес щях да пратя булдозер да изрине и да изчисти всичко!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли сила на земята, която да изрине незаконната автоморга между младост и горубляне, разположена в нивата и стопанисвана от сашко сина на митко милиционера?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не Юрдана не я ли изчегъртаха заедно с тлъстия йВожд?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Фандъка си и прибира парсата.