Блъснаха майка и син в столичния квартал "Надежда"

Пострадалите са транспортирани във ВМА
7 сеп 2021 22:51, Петя Славова
27
Блъснаха майка и син в столичния квартал "Надежда"
Снимка: БГНЕС

Двама пешеходци са или блъснати в столичния квартал "Надежда", предава Нова тв. Ранените са транспортирани във ВМА.  Пострадали са мъж на 22 години и 42-годишната му майка.

По неофициална информация те са се движили по тротоара. Младежът е с травма в областта на таза, а жената е с травма на гръдния кош.

На място са пристигнали две линейки, като ранените са транспортирани във ВМА. Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон в 19.48 ч

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Аз съм братовчед и племеник на потърпевшите те са майка и син леля ми не е много добре а братовчед ми е с счупен таз и няколко прешлени предстои операця бог да ги пази
17
1
 
3
 
! Отговори
Пешеходец натъртен преди 2 години
Ми кво праят на тротуарът? Не знаят ли, че в Надежда това е опасну?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те в кв. "Надежда" по принцип не признават пешеходците...
15
0
 
8
 
! Отговори
. преди 2 години
КАТ стоят по храстите на места , където могат да помпат глоби за дребни нарушения , съчетано с това , че корупция е второто им име и наказания няма , резултстът е този. Реформа в КАТ и полицията.
14
4
 
6
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Това е разпасан ,егоцентричен социален ред,Наложен у нас от проклетите кравари и тукашните им любители!Никакви или съвсем леки наказания ,които не довеждат до респект и страх у престъпника и той повтаря деянието до безкрай!Жалка либерална с-г-а-н!
13
0
 
19
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Пешеходци, блъснати на тротоара! Блъснати от какво, от кого? От слон, от трамвай, от динозавър, от велосипедист?
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново нито дума за извършителя. Защитаван от медиите, от полицията, вероятно и от съда. Що за социален ред е това, където шанс се дава на престъпника, а жертвите кучета ги яли?
11
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Абеее и аз си го мислих това с изнасянето от БГ амаа мнооого тряя да се бачка навън. Не може среден вариант - да бачкаш малко, да скатаваш да си кюташ полека да мине диня дет се вика и пр. Ракия или няма или е скъпа... Затова още се ослушвам :/
10
1
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
Само 18 години е разликата между мен и майка ми, но не знам да съм от боята, а и по нищо не личи!
9
1
 
25
 
! Отговори
ДО ? преди 2 години
за пръв път ли чуваш жена да роди на 19 г
8
47
 
6
 
! Отговори
? преди 2 години
Извинете ама ква е тази майка само с 20 години разлика от сина си???? Май му е гадже, а не майка. Жените раждат след 40 или 50, а мъжете се женят след 50 или в 90% от случаите след 65 годишна възраст.
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе каква е тая ненормална държава.....Закарах до Пирогов двама мои познати възрастни хора и вътре,имаше доста млади хора с бинтжвани глави най вероятно от побой.....Никога няма да се оправим с тоя скапан манталитет....
6
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, осъзнавате ли колко е пропаднал морала на нашето общество. Някакъв тука се пробва да оправдава мало*умник, който е блъснал двама човека на тротоара, като се пробва да маниполира, че били от един определен етнос! Имате ли право да блъскате хора на тротоара? Без значение от кой етнос са? Защото ако имате, то утре няма да са тия двама хора, а ще някой от вашето семейство. Има правила. И те ще се спазват. От всеки етнос. И ще са валидни за всеки етнос. Това е законност.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста познати родиха около 20-23г.
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6 то по твоята логика в Англия, Германия и Франция са по-ромеи от нашите бе. Ромеиките раждат на 15, а българките след 20. Голяма част от жените в бг раждат след като завършат университет и започнат първата си работа, около 24-25 год. Само старите моми и маниачките за пари раждат на по 30 и кусор. Не знам от името на какъв пишеш, но явно си заобиколен от стари скочубри, които те преценят по портфейла. Или самата ти си такава.
3
26
 
8
 
! Отговори
Ромска Работа преди 2 години
Ромеите са така и тези от дълбоката провинция раждат така. В цивилизованите общества с грамотни и образовани хора не е така да раждат наляво и надясно 20 години е ранна възраст без образование и работа абе Ромска Работа е това.
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който има вариант да се изнесе от тая "държава" да не се бави! Ще съжалява после.
1
51
 
4
 
! Отговори
Ромска Работа преди 2 години
Майки и Син са такава възрастова разлика.