Все още издирват 33-годишната Евгения Владимирова

Младата жена потъна вдън земя на 13 октомври
Обновена: 17 окт 2021 22:47 | 17 окт 2021 22:15, Нели Христова
126
Все още издирват 33-годишната Евгения Владимирова

33-годишната Евгения Владимирова, която изчезна преди дни, все още не е открита, съобщиха от МВР в неделя в 15 часа.

Младата жена потъна вдън земя на 13 октомври, а малко по-късно беше обявена за издирване от 6-о районно управление на МВР в София, пишат от "24 часа".

Вестта за изчезването ѝ първо беше съобщена от нейни близки в социалната мрежа. Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно дете и за първи път се случвало подобно нещо.

Евгения напуснала дома си в столичния квартал “Лагера” около 18 часа на 13 октомври. Възнамерявала да посети фитнес в кв. “Иван Вазов”, което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи. Той бил с гръб към нея, затова по-късно не успял да даде на полицията много точно описание на облеклото ѝ. Час по-късно я потърсил по телефона, но той бил изключен. Около 20 часа тя не се прибрала в дома си, което силно разтревожило близките ѝ.

Евгения Владимирова е слаба, висока около 170 см, с пъстри очи и права, дълга до раменете, кестенява с руси краища коса, припомниха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
1
 
! Отговори
до 107 преди 2 години
Отвлечена или по любов - двете най-малки вероятности.Отвличат се хора, които някой има интерес да държи живи и да ги върне срещу заплащане. Да изчезне по любов и да се върне жив и здрав важи само, когато става дума за тийнейджър.
93
2
 
4
 
! Отговори
Аабе... преди 2 години
Жалкото е, че или е отвлечена, или е по любов някъде, като истински се надявам да е второто. Но при всеки случай, жалко за съпруга и за детето. Това да ти се срине целият свят за секунди ... Не пожелавам на никой да разбира какво им е.
92
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интерес на истината и за съжаление - основният заподозрян, докато не се намери нов, е съпругът. Това ще важи за всички нас ако изчезнем. Най-близките са първи заподозрени. Още чакам новини за тази жена. По възможност - добри.
91
13
 
0
 
! Отговори
Майка ти преди 2 години
Ако срещна някой от тия къде пишат тука ше му откъсна главата и ше я сложа на телевизионната кула на Витоша!
90
3
 
3
 
! Отговори
104 преди 2 години
До Пламена Много по-вероятно е тя да не е добре с нервите, включително да се е заканвала, че ще изчезне.. В мига, в който е изчезнала, той се е ужасил, че се е случило нещо необратимо. Трябва да е казал на полицията мотивите за реакцията си, ние можем само да гадаем.
89
5
 
9
 
! Отговори
Пламена преди 2 години
Най-съмнителното е, че първият пост за изчезването й се появи 2-3 часа след като уж е излязла. Ако на някой не гузен мъж му изчезне жената, през тия 2-3 часа той ще звъни на близки на познати, ще се качи на колата ще обикаля квартали, но през ум няма да му мине да пише по фб толкова скоро, че е изчезнала. Това е камуфлаж.. Според мене има нещо общо този човек с всичко това.
88
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква голяма семейна драма, уважаеми зрители. Финтес и фютнес.
87
3
 
7
 
! Отговори
Чакайте малко преди 2 години
отива на фитнес и Час по-късно я потърсил по телефонаако е тръгнала пеша това е поне половин час ходене, тоест тя тъкмо почва тренировката и мъжа й звъни. има нещо много съмнително или е знаел че тя може да е в беда или се е усъмнил че го е излъгала къде отива
86
5
 
4
 
! Отговори
ако е замесена преди 2 години
дрога или депресия, изходът е ясен:(
85
2
 
4
 
! Отговори
НОВА ВЕРСИЯ преди 2 години
не е била изобщо на фитнес, а часа й за фитнес е бил за другата сутрин в осем часа. Този факт променя нещата, защото е скрила къде отива от мъжа си.ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЩАЕ ЛОШИ НОВИНИ...
84
6
 
11
 
! Отговори
Логиката сочи: преди 2 години
1 - Нямала е час за фитнес, значи 2 - Отскочила е до другаде, имала е за идея да се върне скоро, но3 - Там е станал някой сакатлъкВарианти - неволна смърт при садо мазо, убита от ревнив любовник, свръхдоза наркотик...Отделно, вариант самоубийствоДруги варианти няма. Мъжът й знае нещо /познава си жената/ затова бързо е бил тревога.
83
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При такива ситуации, почти винаги виновника е мъжа! Ченгетата сигурно го чакат да направи грешка.
82
3
 
14
 
! Отговори
334 преди 2 години
"Потънала вдън земя"! Много пунктуално! Това се казва "мисирча" журналистика.
81
2
 
12
 
! Отговори
До 110 преди 2 години
От статията в този сайт от петък. Човекът си беше дал телефонния номер, име и фамилия.Другите неща няма да коментирам (имам голям ИТ офис да чистя)
80
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Работя в голяма ИТ компания и имам колега със същите имена като съпруга на жената" - Първо - какво значение има, че работиш в "голям ИТ" - много селско изкзване, не мислиш ли? Едно такова "чакай ся,д а са изкажа и аз". И другото - Същите иена? Че къде видя името на мъжа, бре? Да речем, че фамилията е същата - това е ИМЕ, не ИМЕНА. Какво работиш в тая компания, впрочем? Чистач?
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 92- Мноо сеско ...
78
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мога да ви кажа че всичко е ясно. Виновен е мъжа и, няма как да не види когато излиза, оставя малко дете, този нищо не знае, и е последният да е види. Драги ми Шерлок има много такива случай и те показват един единстяен виновен.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 92-продължение - 103 А мъж да защитиш, рпавилно ли е?
76
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 104 - В превод на български?
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 98 - Ее па ся *** хейтнахте пак Пууууу бъшгарска работа, селска