Гавра - 8 тийнейджъра бият връстник, всички снимат

Вероятната причина за побоя е момиче
306

Кадри с насилие над тийнейджър скандализираха социалните мрежи - 8 негови връстници му нанасят побой и заснемат гаврата с телефоните си. Инцидентът е станал в столичния квартал "Лагера", като по информация на Bulgaria ON AIR са задържани две момчета на 14 и 15 години.

Насилниците се редуват с юмруци, шамари и ритници, докато не повалят момчето на земята. Всички снимат заедно с телефоните си, а причината на-вероятно е момиче. Побоят е нанесен в близост до детска площадка и баскетболно игрище.  

Жертвата е на 13 години и учи в столично училище. Пред Bulgaria ON AIR от училищното ръководство разказаха, че след побоя детето е посетило часовете си и е скрило за бруталното нападение.

Психологът Калин Гайтанджиев отбелязва, че това е не просто физическо насилие, а и психическо. И може да доведе до много сериозни последствия за жертвата.

"Освен бруталното насилие, което се вижда, се вижда как група младежи отнемат систематично и целенасочено себеуважението на едно друго момче. Унижават го. Което е бруталното, което ни втриса, което ни хваща за гърлата. Поне мен и хората, които го гледаме. Това, което ме притеснява мен в случая, е че последните години това е тенденция - животът не е ценност и на него се гледа с огромна доза цинизъм. Жертвата на насилие млъква, не коментира това, което се е случило в повечето случаи. След това самата жертва на насилие става насилник", заяви  психологът.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: побой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия едва ли са от поколението на Роман и 100 кила онея времена бяха преди 15-20 години
37
9
 
21
 
! Отговори
КойНескачаЕчервн преди 2 години
След 32годишно опростачване на нацията,чрез налагане на краваро-англиссксоно-джендърската ценностна система - какво очаквате!?Да,ама не са снимали децата и внуците на Седесарската Шайка,а вашите.Наскачахте ли се или още ще скачате ,*** !?
36
0
 
36
 
! Отговори
Ники преди 2 години
До 8те келешчета и техните родители - Вие сте позор за обществото ни!
35
2
 
30
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Само да бях там как щях да им разкажа играта... Хем са по - големи от него и го нападат в групичка. Пълни мишки. Тея на един шамар им изкарваш очите. Кво става бе, хора? Аз като бях ученик такива неща нямаше. Страх ме е от това, какво ще бъде новото поколение
34
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега всички ще го познаят тоя ревльовец хахаха
33
3
 
5
 
! Отговори
До ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
Пий си хапчетата бе мaмицaта ти мpъcна
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА БЕ CЕЛЯHИ ПP0CТИ
31
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 12 години тежки мъжкарско лафове и обиколки с джипа това е резултата.
30
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че е редно клипа да се публикува. Психологическата травма за постадалото дете ще е още по-тежка. А келеметата за съжаление нищо няма да им се случи. Модерно по европейски ще ги накарат да посетят няколко пъти психолог за разговор и с това се приключва.
29
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема е че под 18 не носиш отговорност а родителите на такива изобщо не им пука или са с връзки.Я се пробвай на 20-30 да скочиш на някого.Ех да си сополанковец в днешно време през комунизма имаше тву ама след 90-та ги махнаха
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе лоша работа - насилието върху деца не е хубаво нещо.Да се сбият един на един, както и да е. И мене са ме били повече като малък, но се биехме един на един. А това 8 на един и да го снимат си е гавра.
27
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е една и тя е безспорна. Такива "дечица" трябва да бъдат наказвани жестоко, за да си знаят. Първо ги изключват от училище, после мерки по закона за борба с противообществените прояви на непълнолетните. Престъпникът не бива да бъде толериран, независимо на колко години е. Престъпникът трябва да живее в страх, унижение и репресия, докато диша.
26
7
 
16
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 години
Ами ... българи, сър! Така се забавляват дивите балкански селянджъри!
25
3
 
14
 
! Отговори
18+ преди 2 години
И вие долни *** подвизаващи се като журналисти от dnes.bg, им давате трибуна публикувайки гнусния клип.Другия път си пуснете домашното порно.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До град КОЗЛОДУЙ-асане не си нормално
23
4
 
14
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Поколението израснало с американски филми и хитовете на рома 100 кила от малки са храбреци.
22
2
 
20
 
! Отговори
Скънк преди 2 години
Гадно за момчето, но това не е нищо ново. През 90-те в училище беше ежедневие, просто още нямаше телефони с камери. Сега да събира кваргала, братовчеда и един по един да ги види колконса силни сами.
21
18
 
1
 
! Отговори
град КОЗЛОДУЙ преди 2 години
Даже и тия осемте лабави трябваше яко да му скочат и те са пръд льовци
20
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я го вижте сополанкото страхлив маризат го а той трепери от страх лигльо само така ше влезе в правия път не смей да им скочи
19
4
 
2
 
! Отговори
без обиди МОЛЯ преди 2 години
До До ГРАД КОЗЛОДУЙ