Как сте стигна до убийството в София и кой е убиецът?

Подобни шумни празненства в района са рядкост, твърдят съседите
Обновена: 10 яну 2022 14:16 | 10 яну 2022 14:16, Анисия Иванова
125

Млад мъж бе убит късно снощи в столичния квартал Люлин. Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували в междублоково пространство в столичния квартал "Люлин". Един от тях е бил убият 32-годишен Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Мъжът се отказва от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи.

Още по темата

"Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано", разказа пред камерата на Bulgaria ON AIR човек от квартала.

"Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга", посочи друг съсед.

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого.

Според различни източници убиецът му е психично болен мъж.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
7
 
! Отговори
Краставици преди 2 години
Тайсън Фюри докато беше с отнет лиценз изкриви огнеупорна врата в хотел и шестима полицаи не можаха да го усмирят. Ако е той, щеше да му сгъне ножа на две в капачките. Тук вероятно нападнатият се е познавал с извършителя и сега от страх свидетелите не казват кой е.
12
3
 
34
 
! Отговори
Ужс преди 2 години
За това не ходя в Люлин
11
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, били рядкост. Люлин е като Бейрут или като дивия запад. Ок, родило се дете, почерпете се, но фойерверки в полунощ. Жалко за убитият!
10
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги избягвайте конфликти, даже ако видите че може да набиете някой без проблем. Ако видите нож бягайте даже да сте най добрия боец. Лошо за момчето
9
8
 
63
 
! Отговори
бмп преди 2 години
Не съм бил там и не знам какво точно е станало. Знам само, че съм оставил поне 5 литра кръв и 5 метра кожа по зали и улици. Няма да се впечатля особено и да застана срещу над 100 килограмов нацепен противник. Но ако срещу мен имам слаб жилав мъж с нож, който смята да го използва, много ще се притесня. Нож се отнема от нападател само по филми и демонстрации. Боксьорчето явно не си е помислил, че уличния бой не е точно като в залата!
8
1
 
36
 
! Отговори
Изкараха преди 2 години
Единствения нормален психично болен.
7
28
 
17
 
! Отговори
наказание преди 2 години
Такъв убиец трябва да се върже на дърво пред блока и всеки да реже по парче месо,докато се раздроби.Няма ли такива наказания,няма страх и всеки си прави каквото иска и убива младежи за кеф-
6
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен2 преди 2 години
4 мин. за линейката ,те зад блока ли чакаха :)
5
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както е казал поетът, един се ражда,а друг умира, такъв е животът.
4
4
 
42
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Жалко за момчето. Нелепа смърт.
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много психиатри, бе. Веднага излязоха с готова диагноза.
2
3
 
43
 
! Отговори
Бруклин ин да хаус преди 2 години
София де Женейро !Не гледай центъра,квартала ми е гето!
1
17
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боксьор! Защо според вас не е библиотекар? Или аспирант в университет? Профилът на проблемните хора не съвпада много д този на асистент в университет, докторант към БАН или библиотекар! Случайност? Не мисля!