Как сте стигна до убийството в София и кой е убиецът?

Подобни шумни празненства в района са рядкост, твърдят съседите
Обновена: 10 яну 2022 14:16 | 10 яну 2022 14:16, Анисия Иванова
125

Млад мъж бе убит късно снощи в столичния квартал Люлин. Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували в междублоково пространство в столичния квартал "Люлин". Един от тях е бил убият 32-годишен Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Мъжът се отказва от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи.

Още по темата

"Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано", разказа пред камерата на Bulgaria ON AIR човек от квартала.

"Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга", посочи друг съсед.

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого.

Според различни източници убиецът му е психично болен мъж.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Потресаващо 28 .Подържаш клане като казваш на човек .А Админа спи и не само той .
32
3
 
42
 
! Отговори
Стъпка по стъпка преди 2 години
Живееш като индиец, празнуваш като индиец, умираш като индиец.!.
31
3
 
24
 
! Отговори
реалнафантазия преди 2 години
Характеристика на съвременния трениращ бивш българин - бръснатата глава, по изключение в случая без татуировки.Коментар 1 зададе въпроса как така са рядкост случаите на едните и закономерност при другите.Страшното е, че жените на улицата много често имат вид вече на всичко друго , но не и на жена. :)
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Линейка да дойде за 4 минути, чудо невиждано, ние ги чакахме 8 часа. Жалко за човека, но тук живота не се цени.
29
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков вместо да прави евтини политически Пи ар акции стещу своите опоненти да обърне внимание на трикратно завишената престъпност, откакто е станал министър. Защото лично той разпореди да не се разследват битовите престъпления в страната!
28
16
 
2
 
! Отговори
Краставици преди 2 години
Кефи ме, че е валяк и истински боец и на такъв като тоя с ножа ще му направи кpaтyната на ваденка. А ти нагъвай ракийца и довечера след 8 тръгвай по игрищата в "Люлин".
27
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ъъъ, бивш боксьор си прави каквото си иска пред блока и вдига шум и го заклали. Добре са направили!
26
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не ходи да коля ей така. Сигурно им е направил забележка, ония е бил е потпийнал и никой не знае кво е станало. Боксьор бил. Той и Багата е шампион по самбо , ама пред ножа всички са равни
25
2
 
57
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Тези празненства са рядкост, през ден. Българите и ромите трябва да бъдат възпитавани в едно основно нещо: Не пречи на другите около теб. За съжаление у нас е точно на опаки.
24
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Люлин след 21:00 е като Латинска Америка
23
10
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Тоя психопат ще го пуснат нали ? За да убие още някой предполагам .......слагайте го на гилотината няма луд няма нормален ! Да почива в мир момчето !
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Краставици Явно си падаш по Фюри. И какво? Писа му, а той не ти върза ли?
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най лесно...психично болен ...Като е болен да стои с психото,не да убива хора...Закона трябва да се промени...склонен ли е към агресия....при белите престилки,до живот....
20
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да повярвам като чета какви слабоумни коментари има под статия в която ясно пише, че е убит човек. Засрамете се и си премислете ценностите. В такива моменти ме е срам, че съм Българин.
19
2
 
50
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Празнуват раждане на дете в междублоково пространство :))) Бивш боксьор от типа: "Абе ти 'кво ме гледаш бе, нещо имаш да ми казваш ли?" и "Ти знаеш ли аз кой съм?"...Навремето един такъв от квартала ми в Пловдив дето го бяха взели от нашата мутренска групировка "777", аналог на софийските "ВИС-2" и "СИК" за момче за поръчки си замина. Напил се и взел да се заяжда с някакво момче от съседната маса и без повод тръгнал да го бие. Ама онзи изкарал нож
18
14
 
3
 
! Отговори
Краставици преди 2 години
Фюри ще ти отвинти главата с една ръка зад гърба, кayн. Снощният "мач" е бил много неравностоен, а нападението може да е било и в гръб.
17
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Люлин след 21 ч. е много опасно Веднъж ме напръскаха със спрей и ме тепаха като котка от дирек за да вземат парите ми.Втория път пеперудки ми показваха ,но се итрекях като Юсеин Болт избегах.Смених веднага квартала.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Краставици Нещо се размечта, а? Ако баба ти беше мъжка щеше да има тестиси.
15
1
 
19
 
! Отговори
sososo преди 2 години
що тъй пречите на хората да спят
14
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма задържан, но се знае че е убиецът е психично болен. Нр бих се изненадал ако това е и заключението на прокуратурата...