Френският институт се присъединява към София Прайд с 10-метров флаг

15-ото издание ще се проведе на 18 юни
Обновена: 7 юни 2022 14:58 | 7 юни 2022 14:58, Петя Славова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С 10-метров флаг Френският институт се присъединява към тазгодишния София Прайд. Най-голямото ЛГБТИ събитие отбелязва на 18-и юни своето 15-о издание.
Още по темата

Музикалната програма стартира в 16.00 часа със специален концерт пред Паметника на съветската армия.

От 19.30 до 21.00 часа ще се стартира и традиционното шествие, в което се очаква да се включат близо 15 000 души от цяла България.

Подобни мероприятия се провеждат ежегодно от десетилетия по целия свят и тяхната цел е да покажат, че любовта няма граници, език и цвят.

Всички хора трябва да бъдат равни и заслужават да живеят живота, който ги прави истински щастливи", споделят от организационния комитет на София Прайд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
29
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
добре !...Но аз все пак ще попитам:..-КАКВО ИСКАТ ТИЯ от "прайда?..Демонстрации се правят с някаква ЦЕЛ !..Какво целят тия?..Някой забранява ли им да се въргалят в будоарите ?..-Ами не!..Някой от тях да е бил ОСЪДЕН за това,че еобратняга?..-Ами НЕ !..Та какво всъщност искат с тая ..БРУТАЛНА ГРОЗОТИЯ,наречена "прайд"../"СТАДО"../ ?
87
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моята баба има 7 деца, като е имала още 4, но са починали...общо 11. Има 15 внуци, и 7 правнуци...Раждала ги е за нивата, щото с дядо му много ниви са обработвали на село, много тютюн, жътва и т. н. Не че са се обичали, те цял живот се караха, тя баба първа си отиде, дядо преди 2 години почина, на 98 г.
86
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До българин "Ненормалността няма място сред нас." Това повдига въпроса, какво да правим с русофилите щом като ненормалността няма място сред нас.
85
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все пак, по-скоро юдеинът Сорос ще пукне, отколкото българинът да приеме тези извращения, спонсорирани от него и братята му по вяра и пари.
84
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хетеросексуал.питане "Ще ви кажа защо не правя така. Защо всичко в главата ми е наред." И защото всичко в главата ти е наред, заливаш хора, които абсолютно нищо не са ти направили, с помия и животинска омраза. Мдам.
83
10
 
5
 
! Отговори
ВсичкатаМара втасала преди 1 година
Оф, кусур ни са и тия цветните. Сега изрожденецът Копейкин ще заквичи още по-фалцетно по тИливизУра и Ган_ьо и Ган_ьовица ще цъкат одобрително по (рашисткия) патриотин.
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, сегашните дечица се раждат много така грозноватички, сигурно е за добро.
81
2
 
20
 
! Отговори
За вас... преди 1 година
За педипрайда - еднопосочен билет за Украйна....
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дърт ерген, на 65 Бе ти к,во толкова се заглеждаш по децата в парковете? Да не си католически свещеник? Внимавай да не те хванат татковците!
79
8
 
3
 
! Отговори
Дърт ерген, на 65 преди 1 година
Е, аз като бебе съм бил красив, майка ми Мария много ме е носила и така показвала на комшиите, какво красиво бебе съм се родил. Ама сегашните хем грозни, хем дебели...може ли такова нещо. Не се оправдайте с някакъв си Бог, семето ви е такова
78
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дърт ерген, на 65 E, ти щот си много Убав, та за това си останал стар ерген!!!
77
5
 
13
 
! Отговори
явеяв преди 1 година
Това българите са най-гостоприемното и толерантно племе, но до ден днешен не мога да разбера защо трябва все да гледат в чуждата паница и защо все някой им е виновен? Кое семейство развалат обратните? Вашето със сигурност не! Господ ни е дарил с разум и нека всеки сам избира за себе си. Нека всеки има право да обича когото и както поиска. Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш!!!!
76
3
 
6
 
! Отговори
Дърт ерген, на 65 преди 1 година
Не знам, но хората, които имат деца, много грозни ги раждат, бе, бе разхождам се в парка почти всеки ден, заобиколен съм от малки грозни деца, играещи си и цифрещи си! Направо ужас! Как може толкова грозни да се раждат в днешно време....по наше време, ние не бяхме грозни!
75
18
 
5
 
! Отговори
Ангеларий Димитров преди 1 година
Браво на смелите хора! Нека да има повече такива мероприятия! Поне два пъти годишно!
74
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък много мразя да гледам мъж и жена разхождащи се и като бебета хванати под ръка. Това по времето на БКП беше забранено!
73
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АТАКИСТ Аз не ги защитавам, и съм си напълно хетеросексуален. Само се чудя откъде извира тая животинска злоба у такива като вас към различните ... само защото са различни?
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АТАКИСТ "Все едно ние Хетеросексуалните да си правим парад по центъра на София" Ти минавал ли си по Витошка особено събота и неделя? :))) Пълно е с "батки", които демонстрират какви големи "мъже" са. А по клубовете на мутраците е още по-зле. :))))
71
2
 
6
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Преродената Пастирка,Коня и Сулю Паситто ще събудят ли га.щи на спрайда!?Ако преди 32г. ако някой ми беше казал,че СДС-Шайката ще ни докара до дъното на моралното падение и нравственото разложение,щях да го заплюя.
70
3
 
4
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Преродената Пастирка,Коня и Сулю Паситто ще събудят ли *** на спрайда!?Ако преди 32г. ако някой ми беше казал,че СДС-Шайката ще ни докара до дъното на моралното падение и нравственото разложение,щях да го заплюя.
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АТАКИСТ "Що избрахте точно това място" Щото това е паметник на ЛГБТ общността? Аз така го знам от доста години.