ВМРО: Забранете "София прайд"

Извращение, тази година ще има и специална детска сцена
10 юни 2022 20:34, Анисия Иванова
147
ВМРО: Забранете "София прайд"
Снимка: БГНЕС
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и трябва. Тези пропагандни действия биват пратени към малолетните тиинейджъри, които се влияят изключително много от тях. Ако тези извратенящини не биват махнати на момента скоро ще трябва да се купуват полички за синовете ни!
94
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Луков марш да оставят.. така *** ще дойде да ни прочисти.. А и македонците ще има за какво да говорят..
93
15
 
4
 
! Отговори
Хубаво е нека има преди 1 година
Да има паради зрелище няма нищо лошо в това. Нека и повече лесбийки да има. Дори и хетеросексуалните мъже много харесват лесбийките и си фантазират 3-ки, 4-ки. Мъж с две жени в тройка всички заедно правещи секс това е мечта и за хетеросексуалните мъже.
92
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз едно не разбирам. Обратни са, обратни са-хубаво. Защо трябва да го афишират пред цяла България? все едно бременните да тръгнат на парад да покажат, че са бременни???
91
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много гейове тролят тука , какви агресивни само , всичко да забранят освен прайда ...айда на война в украйна
90
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да по принцип трябва отпор от църквата и населението , домогват се до децата , на сайта на билитис орг вижте на проекти , защо са допуснати до училища да приобщават подрастващи , доскоро имаше и телефон за ученици и въпреки сигнала до Комисия за дескриминация деца те не реагираха , купища пари и грантове им се дават от сорос и америка , това е за депопопулация да не се раждат деца вече
89
2
 
26
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Прайд ли ? Пусто дърво !
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не ходят да си го правят прайда в някоя столица където е по-шумно и по-цветно,че и гости да направят с двоен прайд да се представят докат не са закъснели за прайда съвместен по едно и също време обявени за сезона,като те тук и така си правиха февруари,а на другото място не са и има много манифестиращи с участници се събирали и там ще изглеждат с другите значително и ще могат да се отличат като най-значителни измежду многото с зашеметяващи празнични дефелирания в цветни облекла и знамената.
87
6
 
36
 
! Отговори
... преди 1 година
Бой с камъни по тези недоразумения на природата
86
41
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забаранете ВМРО,гейовете не са анти-Българи.Гейовете не вредят на държавата.По-вредни хора за България са Само продажниците от ИТН и Възраждане.Незнам кой е по-противен между Слави,Каракачанов и Джанбаски.Аз мисля че и тримата са най-противнкте анти-Българи.
85
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО са гейове нацисти.Нищо друго не са.А да Путински продажници са и патерица на ГЕРБ.Нещо като ИТН и Възраждане.
84
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да забраним ВМРО.Това е партия на наацисти и фашисти.А т еса анти-държавотворни и сепараристки организации.Не знам докога трябва да търпим нацисти в България.
83
31
 
4
 
! Отговори
Минуващ преди 1 година
Струва си човек да се отиде на парада само за да гледа как патреотите пищат след това все едно на тях някъде им го слагат.
82
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
101, преди около две години на своя партиен конгрес, китайците взеха решение през следващата за тях петилетка са разработят първия изцяло техен процесор със сложността на Pentium. Казвам да разработят, а не да произведат. Да не говорим, че те на практика и не произвеждат такива процесори дори и сега. А в Тайван, където се произвеждат, отново присъстват американски технологии.
81
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
98, Ами Адам и Евa? Огромният технологичен скок се прави от европейската цивилизация, която е единственият завършен цивилизационен модел, въпреки всичките и кусури, и престъпления.
80
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върнете дъгата на децата.
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
98 китайците още преди няколко години надминаха сащ по технологични патенти. В момента са в пъти над сащ корея япония и европа заедно. Освен това китайската цивилизацията е една от най древните. Измислила е хартията компаса барута и книгопечатанеето. Без тях ни сащ щеше да има ни наука, такива като теб щяха да те горят на клада. И сега като се замисля май има защо. Аман от обратни.
78
3
 
27
 
! Отговори
Моше преди 1 година
Наистина по-добре да го забранят. И без това УЧАСТНИЦИТЕ В ПРАЙДА НЕ СА НИКАКВИ ХОМОСЕКСУАЛНИ, ДОРИ НЕ СА ОТ ЛГБТ... а са си най-обикновенни бедни студенти и безделници - храненичета на братчеда Сорос дето за някой лев са готови и като палячовци да се облекат ипълна програма да ти направят за 5 лева.Все пак план има да се изпълнява. п.с. Абе какво стана с оня веган Донев? Бат Сорос му спря субсидиите и нещо спря да увива млади студентки като пилета бройлери и да ги цапа със кетчуп.... Що тъй ?
77
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
90, всички иновативни технологии се замислят първо в САЩ, Англия, Западна Европа и Япония. Китай не е създал и не е разработил нито една технология на фундаментално ниво, ама буквално нищо.
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
93 реваха ама по слабо,щото гейтациите се бяха свряли по частни партита покрай вируса, а не по улицата. И даже и там ги изхващаха.