Тежка катастрофа до София - един човек загина, дeветима са ранени

Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години
Обновена: 7 сеп 2022 07:10 | 7 сеп 2022 05:46, Елка Василева
142

Снимка: Facebook

Един човек загина, а други девет са ранени при тежка катастрофа близо до Панчарево. Най вероятното причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство.

Инцидентът е станал на пътя между София и Самоков. В района на Панчарево са се ударили общо три автомобила. При удара е загинал един човек, други девет са ранени, предаде БНР.

Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години.

След получаване на сигнала на мястото на инцидента са изпратени общо 9 линейки. Ранените в инцидента са настанени в болниците „Св. Анна“, ИСУЛ и „Пирогов“.

В болница „Св. Анна“ са откарани общо три момичета - на 16,17 и 18 години. Те са и най-тежко пострадалите, едно от тях е в критично състояние. В болница „Пирогов“ са две момчета - на 16 и 18 години, момиче, 44-годишен мъж и 16-годишният му син.

В ИСУЛ е откарано 18-годишно момче.

По първоначална информация шофьорът на една от колите е изгубил управление и се е врязал челно в насрещното в друг автомобил. В него се ударило трето превозно средство.

Заради тежката катастрофа движението по пътя между София и Самоков беше ограничено, осигурен беше обходен маршрут.  На място бяха изпратени екипи на Пътна полиция и пожарната. По  случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чисто и просто включиха суперкомпютъра и заедно с нано мрежата в телата на вакситата ги чистят един по един засега са само тестове уж от катастрофи
12
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката виждам, че поне една от колите е БМВ. Другото е толкова смачкано, че не мога да го различа. Но БМВ е диагноза и еманация на изконната простотия на българския *** - неграмотен, нагъл, безочлив, некомпетентен, прическа първи номер, "татусчета" и т.н. Но пък с огромно самочувствие, амбиции и претенции. Явлението с БМВ-джиите е живо доказателство за естествения подбор на Дарвин.
11
0
 
28
 
! Отговори
Док преди 1 година
Само от снимката става ясно, че водача на бялото МПС е причинил катастрофата. Също е ясно, че на въпросното МПС "най-слабия" модел е 150 коня. Пита се обаче колко е слаб в мисленето родителя, предоставил толкова МПС на отрочето си и какво очаква да се случи...
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се пееше в оная "култова" (за 0простачването!) чаалгаджийска песничка?"Направи за мене нещо откачено, давай, КАРАЙ НА ЧЕРВЕНО!..."----Е, НАПРАВИХ МИЛА, ОЩЕ ИСКАШ ЛИ?
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
шопски драми с много меькане
8
0
 
23
 
! Отговори
циник преди 1 година
Кой каквото търсил-намерил. Мама и тати са им купили апартаменти и мерцедеси(кой знае с какви пари, за да нямат грижи в живота, а те са си създали грижи за цял живот. Познавах един рокер, дето от келешлък остана с един крак...
7
3
 
35
 
! Отговори
Статистика преди 1 година
Още 2-3 катафалки отиват за претопяване, а вие ще плащате на още 9 инвалида. Досега умствени, а вече и физически.
6
5
 
26
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Тез нашите премиери и министри на МВР така и не разбраха, че със стационарни камери за скорост освен да броят трупове по пътищата друго няма да постигнат. Толкова ли е сложно да въведат мобилни камери за скорост? Затуй сме най-изостаналата страна в Европа, защото сме проззти. Ама много проззти! Сложили патрулки тук таме да вардят за скорост. Минава джигита патрулката и след туй набримчва на 150 при разрешени 90. Пресветкат си с фаровете. Да знаете-пресвяткаш с фарове-убииваш дете!
5
1
 
69
 
! Отговори
SeveN преди 1 година
Това, че пътя е в безобразно състояние не е причина да караш, като луд по него. Минавал съм много пъти от там и карам съобразно пътната обстановка, която наистина е зле. Зад мен са присвяткания с фарове клаксони и за къде бързаш бе ....???? Който много бърза, бавно го носят...
4
1
 
27
 
! Отговори
BMW преди 1 година
Взел е свръхдоза адреналин и е умрял в еуфория поне ако може да е утеха.
3
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това шосе винаги е било в безобразно състояние, но и менталното състояние на българина зад волана става все по- застрашаващо.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако BMW сред колите това ще обясни за какво иде реч.
1
11
 
31
 
! Отговори
Емерсон Фитипалди преди 1 година
Софийските шофьори са кръстоска от Тексаски каубои и грузински джигити. Въпрос на време е да се сплескат на шосето