Обясниха идеята за новите билети в градския транспорт

Нова демонстрация
6 яну 2023 18:23, Росен Стойчев
58

След недоволство и оплаквания от пътуващите в градския транспорт в София, Центърът за градска мобилност показа отново как се използват новите превозни документи, съобщи Bulgaria ON AIR.

Валидацията на превозния документ е застраховка при случай на определено обстоятелство, а при събирането на данни ще допринесе и за по-добра организация на разписанията, заявиха от Центъра за градска мобилност.

"На всяка врата, на която се качите, маркирате картата и продължавате с пътуването.

Още по темата
Не мисля, че е по-сложно да се валидира документът, или да се опитате да стигнете до перфоратор с познатото старо хартиено билетче", каза директорът на ЦГМ Димитър Дилчев.

Само за първите 3 дни на тази година има толкова валидации, колкото за две седмици на месец декември. "Купих си ги от шофьора за 2 лв., бях предупредена, но няма проблем, успях да си го валидирам. Обаче има хора, при които сутрин е малко шоу", сподели пътуваща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 1 Ако беше прогрес, щеше. Ама това е някакъв жалък опит да се скалъпи нещо... Такива действия винаги се провалят. Колкото и търпение да имаш да чакаш началната съпротива да отмине, то от само себе си ще се провали.
5
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Категорично съм против да се чекирам всеки път във всяко превозно средство. Какъв е смисълът? Освен че ме следят къде се движа каква е целта?
4
39
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Ще, ще.. Винаги има съпротива в началото, но прогресът винаги дръпва напред.
3
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 4 януари съм си купил годишна карта от 365 лв. Не мога да разбера защо Фандъкова иска да ме глобява още 3лв ако не съм си валидирал картата. Тя е РЕДОВНА и ПЛАТЕНА. Или може би защото не може да събира пари от едни други, с чиито гласове-кебапчета я избраха.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОСТАВКА на самоковската см ръд ла !
1
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да се обясняват, тая умнокрасива работа нема да проработи.