"Поход за мир" беше организиран в София

Организиран е от граждански организации
21 май 2023 16:35, Анисия Иванова
223
"Поход за мир" беше организиран в София
Снимка: БГНЕС

"Поход за мир" беше организиран днес в София. Привържениците се събраха пред НДК в столицата. Те напомниха, че събират подписи за референдум „За мир и суверенитет“. "Походът за мир", който тръгна от НДК, е организиран от граждани, както и от „Български национален съвет за мир“, "Народна мрежа", „Свободна и мирна България“, НСС "Св. Георги Победоносец"

Силата ни е в това, че се обединяваме, заявиха ораторите. И уточниха, че са представители на граждански организации, а не на политически сили. Затова помолиха всички партийни знамена да бъдат прибрани.

Тук сме, за да защитим мирна България, обяви Нако Стефанов, един от организаторите на инициативата. Трябва да кажем, че нашият поход е за мир и против войната, уточни той. Не президент, не правителство, не Народно събрание, а българският народ трябва да каже мнението си дали иска война, или мир, изтъкна ораторът.

"Чуха се гласове да протестираме пред чужди мисии и посолства, трябва да сме ясни – ние не командваме чуждите мисии и посолства, ние искаме нашите институции да защитят България", подчерта Нако Стефанов. (Н. Желева, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още по темата: мирпоходСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 11 месеца
Участниците в похода за мир носели калашници за всеки случай.
180
1
 
4
 
! Отговори
Джендита преди 11 месеца
Никой не може да пречупи този народ!!! Събуждаме се и връщане няма, а вашите господари от краваристан имат много поздрави, да си шляпкат ваксините и да си пият коктейлите от белина, хахахахахха...фашагите укри са 404 error .....
179
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Поход за Мир и запазване на Българското семейство , без досег на ЕУ ценности !!! Бъдете изчерпателни и не пропускайте важни информации !!!
178
1
 
0
 
! Отговори
Аззз преди 11 месеца
Оставам с впечатление от коментарите че повечето изобщо не знаете къде се намирате,за какво е точно този поход,какво е суверен,да не говорим за военния конфликт,където изобщо нямаме никаква работа.Едно безсмислено лаене и това е.Нито сте наясно повечето че Бг трябва да хвърли 30000 бройки хора,за уж "укрепване" източен фланг на нато.Честито,промитите последни ще се усетят за какво точно става въпрос
177
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Американските мекерата да мълчат, походът на хората е достоен
176
1
 
3
 
! Отговори
само Възраждане преди 11 месеца
Що е то неграмотен ,не можещ да се аргументира ,лаещ по форумите,с гладък мозък наподобяващ жълто паве - еурохатлантик-краварофил войнолюбец виждал оръжие само на плейстейшън
175
0
 
2
 
! Отговори
мамашка преди 11 месеца
До АЧО 65 пред пруското посоству дс не дава наку
174
2
 
2
 
! Отговори
ларвоф преди 11 месеца
До Анонимен вън просия от Украина
173
4
 
0
 
! Отговори
митака преди 11 месеца
До Исторически парк 102 време е за ***
172
1
 
0
 
! Отговори
никой преди 11 месеца
До Българин 107 алюю ти не си българин
171
2
 
2
 
! Отговори
щаско преди 11 месеца
До до програмистОпохода требе да е пред рушкото пусолству
170
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 172 Ами ние си имаме университети добри не сме украинци да ходим ,където и да било.И тук идват да учат от други страни.
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 173 Ти ли си българин бе само защото се пишеш такъв това не те прави българин.Аз нямам нищо общо с кирливата ти Украйна да ме занимаваш с нея.Разбра ли.Като си се правил на отворен и си крещял,че ще трепеш тоя и ония е сега имаш възможност и се оправяй,а не да се правиш на отворен и сега да си набутваш простотията и на другите.
168
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"българин" = 1/2 цент -- ха-ха, хи-хи ! Ще ви вземем всичко законно.
167
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
войнолюбци кравофилчета защо не сте на фронта или е по лесно да ти плащат нпо-тата да ръсите бисери по форумите?
166
0
 
5
 
! Отговори
до 172 преди 11 месеца
и нито един не би си пратил детето на война
165
10
 
6
 
! Отговори
2013 преди 11 месеца
Ми като са против войната, да пратят петиция до Путин. Той я започна.
164
9
 
5
 
! Отговори
българин преди 11 месеца
До Анонимен 171 Какъв българин си ти бе гнусна продажна копейка? Плюя на такива като теб.
163
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обзалагам се, че ни един от тези копейкаджии на "похода" не си е пратил детето да учи в русия. Всички са на запад.Лицемери и лъжци.
162
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе *** не разбрахте ли,че не можете да се правите на българи само като напишете копейки и сте ясни.България си има валута и рубли и копейки никога не са се използвали.за това българин никога няма да напише копейка.Има си други думи ,ако трябва да се напише нещо подобно.Ама като не си българин от къде ще знаеш.Затова и всеки българин познава като украинец използвате изрази ,които българина не използва.Елементарни сте.Ходете си е бандерията тук не сте желани.