"Поход за мир" беше организиран в София

Организиран е от граждански организации
21 май 2023 16:35, Анисия Иванова
223
"Поход за мир" беше организиран в София
Снимка: БГНЕС

"Поход за мир" беше организиран днес в София. Привържениците се събраха пред НДК в столицата. Те напомниха, че събират подписи за референдум „За мир и суверенитет“. "Походът за мир", който тръгна от НДК, е организиран от граждани, както и от „Български национален съвет за мир“, "Народна мрежа", „Свободна и мирна България“, НСС "Св. Георги Победоносец"

Силата ни е в това, че се обединяваме, заявиха ораторите. И уточниха, че са представители на граждански организации, а не на политически сили. Затова помолиха всички партийни знамена да бъдат прибрани.

Тук сме, за да защитим мирна България, обяви Нако Стефанов, един от организаторите на инициативата. Трябва да кажем, че нашият поход е за мир и против войната, уточни той. Не президент, не правителство, не Народно събрание, а българският народ трябва да каже мнението си дали иска война, или мир, изтъкна ораторът.

"Чуха се гласове да протестираме пред чужди мисии и посолства, трябва да сме ясни – ние не командваме чуждите мисии и посолства, ние искаме нашите институции да защитят България", подчерта Нако Стефанов. (Н. Желева, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още по темата: мирпоходСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
10
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
преговори и мир стига вече воини и смъ-рт в 21 век се избиват млади хора и отдвете страни трябва да се помисли и за референдум за излизане или оставане в нато и ес нашите пари се раздават безконтролно за ваксини и оръжие стига вече
40
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво българи !Един път 9лакахме за загиналите в Кербала,заради чужди интереси .Втори път ,казваме Неее.
39
20
 
17
 
! Отговори
Переспектива преди 1 година
Лошото е че тези *** дето висят по сайтовете и пишат глупости срещуРусия, първи ще ги измъкнат от мобилизация техните крадливи и богати родители !Защото още от сега се знае вече че тарифата за освобождаване от Военна служба, няма да е по-малка от 10 000 лева !Който има връзки и пари да плаща, който няма да взима раницата и влезе в някоя бежанска група от сирийци и афганистанци и да напуска страната, през зелена границав посока . . .Сърбия !
38
4
 
8
 
! Отговори
До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 1 година
Написал си абсолютна Тъ по тия!
37
8
 
14
 
! Отговори
До SS преди 1 година
Внимавай какво си пожелаваш, да не вземе да се сбъдне! Че не знам как ще се оправяш, като ти чета думите бая ще мирише около теб...
36
17
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахаааа, събрали се дръти комунисти. Пълен резил. Нако Стефанов?!? Старо ДС и руски агент. Ай сиктир!!!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимката на НДК пък защо?
34
18
 
13
 
! Отговори
SS преди 1 година
Много си мислят ,че ще избегнат мобилизация? Просто много сте наивни драги !Ще ви намери военна полиция ,белезници,казарма ,самолет ! Като те стоварят в Украйна как ще се върнеш ? Без документи,цивилни дрехи ,пари ? А и кой ще те пусне ? Ще има рев ,сълзи и наакване !
33
9
 
12
 
! Отговори
Еrror 404 404 404 40 преди 1 година
България е една световнонеизвестна миниатюрна държавичка за която на никого не му пука и от която нищо не зависи!Колкото аз знам де е остров Тамбукту,толкова и света знае за нас!Даже и съседите ни нищо не знаят..румънците директно профучават със 180 на път за Гърция!Нищо ме сме!Известни сме само с атентатите на Гешев и то в тесен приятелски кръг!
32
2
 
2
 
! Отговори
Пришълецът преди 1 година
За война:))))
31
11
 
6
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 1 година
През 1941 казах - Врагът не е така силен, както го изобразяват някои изплашени интелигентчета.Сега е същото , идва време когато националните предатели щв бъдат влачени от каруци и изправени пред дулата на възмездието. Не на последно място Запада ще бъде картофена нива , подводници ще потопят фащ, а а роткфЕлер и компания ще бъдат изнасилвни от 1000 магарета
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аа моля ви, това е СВО, няма война
29
9
 
11
 
! Отговори
До SS преди 1 година
Разкарай се от нашите чатове, SS-овецо!
28
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мижава работа.
27
18
 
14
 
! Отговори
SS преди 1 година
То пък едно общество ....?! Като мобилизират младите мастурбатури , дето по цял ден са на биричка и тревица ще разберете какво е казарма и война !!!
26
15
 
16
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Нако, Цеко, Тако, Цола, Пеко, Цоло - от коя върхушка ли са, хммм? Хаххаха! Я, ги полейте малко с бензин и да се приключва! Мужикистанските предатели трябва да се елиминират.
25
6
 
26
 
! Отговори
До анонимен преди 1 година
Срещу когото е платено да се бием. Предполагам ще ни искарат срещу Руснаците, и докато си пият ракията от Сейшелите, ще дадат команда - бийте се бе, не умрахте от ковид, сега да ви видя! Същият който пусна ковида ще е сийрджията!
24
13
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Вие сте безгласни букви!Всичко вече е платено,продадено,кой кого..и т.н!Каквото каже Чичко Паричко с милиардите то ще е!20 човечета няма как да съборят световния капитал и американската военна индустрия!
23
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
% ранени, между които и 11 годишно дете, при нови руски удари срещу град Торецк. Обстрелвани с "Град" са жилищни сгради, училища и болница.
22
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да вземем пример от Путин и президента Радев да обяви всички тези на протеста за "чужди агенти".