"Левицата!" ще брани Паметника на Съветската армия с палатков лагер

Партията е против премахването му
9 авг 2023 08:33, Нели Христова
133
"Левицата!" ще брани Паметника на Съветската армия с палатков лагер
Снимка: БГНЕС

Партия "Левицата!" с палатков лагер срещу премахването на Паметника на Съветската армия. Демонстрацията ще се състои, след като миналата седмица областната управа на столицата съобщи, че е задействана процедура по преместването на монумента.

Ефективните действия по изграждането на палатковия лагер ще започнат от 11 часа в Княжеската градина. Това заявиха от политическата коалиция със съобщение до медиите.

По този начин "Левицата" поставя началото на ефективни действия срещу премахването на паметника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
7
 
17
 
! Отговори
леля преди 9 месеца
няма по-жалко и продажно нещо от бг русофил. то май само в българския език има такова нещо като чуждодържаво-фил, с една дума официален чуждопоклонник, продажник, гьотферен, д у п е давец демек
70
0
 
3
 
! Отговори
До Тошо преди 9 месеца
Ти така ли правиш
69
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
А , кака Кори с голи гърди ще го защитава....! Малко са поувиснали ( до коленете ) , ама няма да търсим карез !
68
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Каква историпеска памет ще браните? Паметникът ще си я пази, но в двора на музея, където му е мястото. Никой няма да ви руши "светинята", не си измисляйте.
67
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Паметник на поробителя.
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ти си един познавач на историята та дрънка. Наполеон не е французин а корсиканец. А в момента на раждането му Корсика не е била част от Франция. По натурализация може би, ама де факто не е бил
65
13
 
7
 
! Отговори
Петър преди 9 месеца
И хайде да не спорим,колко е било добре преди 44,защото 90 процента са били прошляци,с по една риза на гърба,без собственост.а сега всички ,които врякате и крякате против соца,още използвате материалната база изградена тогава.само дето сте вече с модерни телефони и роби на банките и си носите марковите парцали произведени в Китай.
64
12
 
7
 
! Отговори
Следващо искане преди 9 месеца
От Козяк ще бъде да бутнем Шипка, после катедралата Александър Невски, паметника на Цар Освободител....кажете какво още да бутнем за да се кротнете ?
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що за мазохисти търпят на собствената си земя паметници на окупатори, които през цялата си история са ни потискали и това е осъзнато от най-големиоте ни национални герои - Левски, Раковски, Ботев, Стамболов?
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 62 Казах вече че в Берлин не може да се махне паметника на съветската армия ЗАЩОТО в договора за капитулация на германия 1945 е записано че този паметник НЕ МОЖЕХДА СЕ СЪБОРИ!!!! Този договор е с безсрочна давност!!!А Наполеон е френски национален герой ФРАНЦУЗИН!!!!! Не чужденец....Какво общо има това със паметника на чуждата съветска армия в софия??? Какво сравнение правиш??
61
9
 
4
 
! Отговори
mmda, преди 9 месеца
Новите ЛБГТ комунисти/болшевики идват да разрушават
60
3
 
4
 
! Отговори
Свободей преди 9 месеца
До АнонименНеутралитет ли? А защо тогава са бомбардировките да речем над София?В основата на всички злини по света са англосаксонците. Светът ще е едно много по-красиво и мирно място, ако те изчезнат. /Емануел Тод/
59
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кога ще махнете паметника на Шипка? По логиката на умнкокрасивитета,и тога сме били окупирани.май е трябвало да останем под турско,според тях.не,че сега сме много свободни....
58
4
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 9 месеца
Факта, че обиждаш показва че си нервен. А си нервен защото и ти знаеш ,че не си прав:-)Колко познаваш историята си личи от писаното "България обявява неутралитет". Никакъв неутралитет не обявяваме. Депутатите от тогавашното НС обявяват война на САЩ и Великобритания и то -- БЕЗ ДА СМЕ БИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИ!!! Пак от премахване. А дали "дядовците"са били с основно образование е без значение. Те са ляли кръв за държавата, не ти.
57
2
 
9
 
! Отговори
бсп е сексиии преди 9 месеца
младежкото бсп нема ли да се включи у браненето :)
56
3
 
7
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
а кой плаща ?
55
14
 
10
 
! Отговори
До плюещите Русия преди 9 месеца
Кога Франция ще бутне Триумфалната Арка, символ Наполеон доказан (според западната преса) тиранин ? Попитайте Германия защо не събаря Райхстага и огромния паметник на Съветската армия плюс паметника на руски танкисти (със истински Т 34) в центъра на Берлин ? И какво прави в почти центъра на София паметник на американските убийци бомбардирали София (включително с детски играчки бомби !) ? И защо Америка не си смени националния празник, понеже на нас не ни харесва ?
54
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дори след 80г видяхме пак ,как руснаците използват същата пропаганда в Украйна ,както срещу България през 1944. Чак е комично, колко са зле тея :)) намериха нацисти в Украйна след 80г :))) Хахсхсххсхс по същия начин са нападнали и България.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 49 Австрийците НЕ МОГАТ да премахнат съветските мемориали Има съюзнически договор от 1945 между ссср британия сащ в който е записано ЧЕ ТЕЗИ МЕМОРИАЛИ ВЪВ ВИЕНА И БЕРЛИН НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ!!! НИКОГА!!!! Договора може все още !!!!
52
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оххххх путиноидитте , чакат пак "народен съд"....ама първо да дойде ркка да ги тури на власт. Ми хайде недейте чака бе! Елате да се преброим на площада, та да ви видим тия дето ще правите тричленки, колко сте!....Ще виснете на първите върби около канала деббба и русоробските пссета дебба.