В кадър: Оправия с жълтите павета няма, пак "потънаха" и се разместиха

Вижте как изглеждат след ремонта
24 ное 2023 10:27, Александър Попов
285

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстои ли ремонт на ремонта на ремонта на жълтите павета в центъра на София?

И след последния ремонт резултатът никак не очарова преминаващите пред парламента. Паветата са хлътнали, на места са се разместили или са се образували големи фуги. Особено видими са те при специалните метални лайсни-"държачи", които бяха поставени при последните дейности в края на лятото.

Сега се очаква и инспекция на новата столична власт на ремонта, който бе направен безплатно от фирмата, която го извърши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: жълтите павета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 5 месеца
Прекрасно редне "по руски" от ГЕРБ. Да видим ИТ специалистът какво ще направи. Ако не могат да ги наредят да спрат джижението по цар Освободител. Крайно време е!
175
1
 
4
 
! Отговори
Т. Живков преди 5 месеца
Мисля, че са от началото на 20-ти век. Но 45 години нямаше кой да ги кърти и имаше кой да ги реди. Това е положението. Хе хе хе хе.
174
1
 
11
 
! Отговори
Крундел преди 5 месеца
а помните ли как през лятото като показваха как ги "редят" ви казах че ремонта на ремонта на ремонта... забравих вече кой подред ще издържи до около нова година, ако няма сняг и лед...сега ще направя ново "предсказание" поредният ремонт на ремонта ще изкара 2-3 месеца и пак наново...и няма общо с това кой "управлява" общината... герб, ппдб, дпс, бсп или дори ако искате единна русия... извънземни да дойдат - пак същото...
173
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За какво им трябваше да ги пипат изобщо? Само ги скапват все повече с всеки следващ ремонт. Като не разбират, да не пипат! Аман от ентусиасти без знания!
172
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само жълти павета липсват. Тя София прилича на Газа сити, цялата нашарена с гето спрейове и за лукс, тук там дигнали няколко небостъргача в периферията... Голям майтап. Вероятно най-грозният град в България, но местните си го харесват по някаква причина....
171
4
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 месеца
Браво Данче! Браво герп!
170
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
До Т. Живков ... Паветата знаеш ли от коя година са? ***.
169
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
Хахааа, сега мис Бони и Васко ДС-то ще докарат ЛГБТ общаци и стари топячи на ДС - майстори и ще оправят паветата :)))))))))))))))))))))))))))))
168
6
 
11
 
! Отговори
Т. Живков преди 5 месеца
Това, което ние построихме, вие не можете и да го боядисате. Хе хе хе хе.
167
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 5 месеца
Г-н Попов на всички в държавата е ясно , че майстори за редене на павета и за всякакви строителни работи НЯМА само на вас това не е ясно. Тази дейност трябва да се извърши от специалисти които фирмите нямат. И 100 ремонта да направят ефекта е същият. Не се прави така.
166
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Олигарсите управлявали, водени от собствените си интереси и притежавали власт и привилегии, недостъпни за останалите. Тогава тези привилегии и власт на олигархията се базирали главно на притежаването на богатство (т.нар. плутокрация).В съвременния смисъл на думата, олигарси са онези състоятелни граждани, които са монополизирали държавната изпълнителна и законодателна власт.
165
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕЛИТ ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ, ОЛИГАРХИЯТА И ПЛУТОКРАЦИЯТА. ИМА КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО. ИЗВОД - ДВЕ ТРЕТИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, ОЛИГАРСИ И ПЛУТОКРАТИ. БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БОГАТАТА СТРАНА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.
164
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
България е само географски в Европа, но по всички други показатели сме в Африка. Това е наистина феномен. Африканска икономика и манталитет на Европейския континент.
163
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Калпави и крадливи политици и това е резултата. А няква районна кметица е в сливенския. Е да тя не е от политическата система. А за държавен контрол и съд не съществува от 30 години.
162
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Българина е некадърен във всичко, главно защото е необразован, завистлив, лъжлив и крадлив. Поради тази причини такива са от майстори и строители до политиците с малки изключения!
161
0
 
7
 
! Отговори
Itso преди 5 месеца
селски неволи
160
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В София няма един читав човек да подреди едни павета. Иначе очилатковци Ай Ти и подобни много. Седят в офисите на топло, нищо не правят. Само седят на столовете и изпускат газове. Всичко, което може да върши наистина някаква работа, е извън София. И в София са футболните фенове, които освен да рушат, чупят и хвърлят павета за друго не стават. София е кърлеж впит в тялото на България.
159
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разкарайте ги тези павета, спомен от комунизма не ни трябва а и не стават за пътна настилка, ако много държите на тях тогава разкарайте колите от там!
158
0
 
10
 
! Отговори
aa1830 преди 5 месеца
Ние сме си пълна трагедия! Да бяха поканили 10тима работника от Португалия, щяха да ги наредят за 2 месеца перфектно.
157
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами Терзиев и Фандъкова не плащат от собствения си джоб, може да ремонтират още сто години