В кадър: Оправия с жълтите павета няма, пак "потънаха" и се разместиха

Вижте как изглеждат след ремонта
24 ное 2023 10:27, Александър Попов
285

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстои ли ремонт на ремонта на ремонта на жълтите павета в центъра на София?

И след последния ремонт резултатът никак не очарова преминаващите пред парламента. Паветата са хлътнали, на места са се разместили или са се образували големи фуги. Особено видими са те при специалните метални лайсни-"държачи", които бяха поставени при последните дейности в края на лятото.

Сега се очаква и инспекция на новата столична власт на ремонта, който бе направен безплатно от фирмата, която го извърши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: жълтите павета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
направете входа в центъра платен 10 евра и ще се оправи трафика, сметката да идва направо у нап
155
1
 
11
 
! Отговори
И.Б. преди 5 месеца
Поканете си немски младеж, обучаван от немска фирма, да ви подреди жълтите павета. Хем ще го направи отлично, хем няма да струва потъналите милиони на столична община.
154
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
спрете колите в центъра, нека има повече колела и тротинетки, даже за депутатите. ДС кмете прочети ^^
153
4
 
13
 
! Отговори
Човек от народа преди 5 месеца
Още ли искате Герб, ето резултата
152
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е ясно защо десетилетия наред управляващите столичните несгоди се опитват мазохистично да продължават нелепи и обречени в зародиш опити една останала в историята технология да я приспособят към днешната реалност. И на децата вече стана ясно, че царският подарък е неспособен да издържи увеличената многократно натовареност на трафика в областта на площад Народно събрание. Време е вече да спрат безплодните опити и една остаряла морално и технологично настилка да отиде в музея.
151
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тез софиянци едни павета не могат да наредят.
150
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мразя ги скапаните павета. Трябва да се махната или направо да се асфалтират.
149
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Явно демокрацията не може да слага жълти павета! Не се мъчете повече! Оставете зоната да запустее и нещата ще дойдат по местата си.
148
1
 
0
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 5 месеца
До Анонимен 168: Личи си простотията ти. Ама много си личи.
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Но тъй като вие не сте нито едното, нито другото, надявам се, че ще ме разберете правилно.Проф. Евгений Гиндев
146
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-накрая няколко думи за България. Те са моето обръщение към всички депутати, министри, президенти , ефективни менидджъри, и към новият български бомонд (адвокати, новописатели, артисти, спортисти, мажоретки и попове) : Уважаеми госпожици, госпожи и господа, Тъй като моята асистентка е дама, не мога да й продиктувам това, което си мисля за вас. Още повече, тъй като аз самият съм толерантен човек, нямам право даже да си помисля така за вас. Но тъй като вие не сте нито едното, нито другото, надявам се, че ще ме разберете правилно.Про
145
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Преди много, много години Конфуций е учил : Постъпвай с другите така, както би искал те да постъпват с теб. В продължение на хиляди години тази максима е повтаряна по целия Изток, докато не става западен принцип. Изглежда много умно, но по същност е пълна глупост и тъпотия. Подобни глупости е имало и има много, например библейската око за око, зъб за зъб, която преведена на конфуциански език звучи като :постъпвай с другите така, както те са постъпвали с теб.
144
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Достоен отговор на атавистичните западни действия и на циркаджийската логика в диалогичния шум на престъпните средства за масово осведомяване, даде руският ветеран от Втората световна война Константин Ерофеев от Петербург (Ленинград) : Настойчиво ми предлагат за нещо да се извиня, на някого да простя, пред друг да се разкая. Но в името на загиналите и живите войници на Победата, за нищо няма да се разкайвам, нищо няма да забравя и на никого няма да простя.
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А всичко е от просто по-просто в Русия още не са се свършили сталинските наследници, наследниците на социалистическия човек. В това е надеждата на света, на всички нас ! Най-точният и верен показател, че в дадена общност, общество, държава има наченки на нацизмо-фашизъм, е наличието в тях на елементи от антикомунизъм, расизъм (славянофобия) и антиправославие в съчетание с мита за свободния пазар, като основен регулатор на човешкия живот.
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На 17 март 2016 г. в развалините на сирийския град Палмира загина руският спецназовец Александър Прохоренко, който обграден от ислямистите, поиска артелерийския огън на своите войски върху себе си. Този подвиг, тази саможертва, защото други думи за охарактеридиране на станалото няма, нанесоха върху световния тероризъм, такъв жесток удар, какъвто той до сега не беше понасял и не беше виждал от воюващите срещу него западни сили. Тези сили бяха приучили местните жители, че западняците са неспособни на саможертви, нямат сила на волята и вяра, позволяващи им такива военни подвизи. Такава сила и вя
141
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И в спомените ми изплуват други примери от днешните дни. Преди 15 години, на 28 февруари 1999 г., 6-та рота от 2-ри батальон на 104-ти парашутно-десантен полк от 76-та Гвардейска Псковска дивизия на Въздушно-десантните войски на Руската федерация прие своя последен бой в Аргунското дефиле Чечня. 90 млади момчета с нечовешко мъжество три дни удържаха натиска на терористичната чеченска групировка от 3 000 бойци, убивайки 700 от тях. 84 парашутисти-гвардейци загинаха, само 6 оцеляха.
140
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Холандия беше прегазена от Вермахта за 5 дни. Затова пък днес може да чуете следните хвалби за съпротивата срещу немците : Аз съм участник в антифашистката съпротива ! На въпроса : Как вие се съпротивлявахте ?, следва отговора произнесен с гордост : Когато немците влизаха в нашия бар, ни не ставахме на крака. Е, как такива бойци ще воюват срещу калените в битките и религиозно мотивирани мохамедани от Ислямски халифат ??
139
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слагат паветата някъде където е пешеходна зона и няма да ги газят колите, а пред НС асфалтират.
138
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами щом няма оправия, кметът да си подава оставката и да си изберем такъв, който може да се справи с едни павета. Ако от един декар площад вдигнеш ръце, къде си тръгнал дву милионна столица да управляваш?
137
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Преди екзекуцията, при беседа със затворническия свещеник Герджес, на въпроса : Защо Вие, дъщеря на царски офицер, убивахтее, Шафрова отговаря : Аз четох речта на Сталин към народа с призива да се надигне на борба с нацизма и разбрах, че моята родина има нужда от помощта на своите деца. Аз помагах на родината и на своя народ. Така се съпротивляват славяните, така се води битка срещу врага !