Кметът Терзиев издирва кой поставя руски знамена в София

Появиха се по стълбове на "Цариградско шосе"
2 мар 2024 14:18, Петър Бойчев
611
Кметът Терзиев издирва кой поставя руски знамена в София
СНИМКА: Facebook/Васил Терзиев

Получихме сигнал за поставени руски знамена на стълбове на "Цариградско шосе". Екипите на СО реагираха на сигналите веднага и започнаха отстраняването им. За това съобщи кметът на София Васил Терзиев в своя фейсбук профил.

"Продължава проверката по Южната дъга. Извършва се проверка на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение, за да се установят фактите и извършителите, и да се предприемат съответните действия", пише още Терзиев.

Сигнали за забелязани нарушения могат да бъдат подадени в Контактния център на Столична община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


611
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
аз ги поставях знамената ама свършиха хората ги изкупиха щели да чакат руската армия
366
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откога е незаконно да се поставят руски знамена нацисти мръсни??!?! Трябва да гледаме това на обратните и това на последователите на бандера, но не може на братска Русия. Фашизмът в България все още не е достигнал своят предел, да видим наказанието какво ще е *** измекярски
365
33
 
5
 
! Отговори
До 375 преди 2 месеца
Това не е знамето на Имперска Русия, която ни освобождава, а на Руската Федерация, с нея нищо общо нямаме. Страшни *** сте русофилите.
364
5
 
30
 
! Отговори
Само се замислете преди 2 месеца
От "посолството" и техните марионетки, наречени наши "политици" (които се занимават с три неща - украйна, себе си и кой повече ще се натегне унищожавайки България и гаврейки се с народа й) не осъзнават, че с действията си постигат точно обратния ефект! Българинът НЕ е западно-европеец и усеща нещата (колкото жълтопавета и западът да го ненавиждат и да го мислят за "***"). Народът не е фил или фоб на никой, но не е сляп, глух или толкова късопаметен. ТЕ ни настройват срещу себе си, не Русия!
363
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато руснаците ни "окупираха" се построиха еац,павец,тецове,магистрали,язовири, при добрия ЕС и по настояване на "партньорите" ни всичко се руши,всичко е "старо,ненужно,само събира прах","дайте да го дадем"...
362
11
 
41
 
! Отговори
паси предателят преди 2 месеца
Какво не законно има в това .? След 500 години в робство на страна Освободител с нашите знамена да се развяват кое е според тези ид..оти е противозаконно ? Нима там трябваше да се развяват знамената на окупатора наречена Америка ли ? От благодарност по времето на ВСВ като унищожи част от София и уби няколко хиляди невинни граждани. На престъпниците , на убийците им издигнахме пaметници и им поднасяме цветя техните знамена ли трябва да се развяват ?
361
15
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А защо над Столична община се вее чуждо знаме, чиято войска се татуира с нацистки символи. Кметът да разследва, кой е поставил синьо жълтия *** на нацистка Украйна, и да нареди да се свали.
360
3
 
5
 
! Отговори
Star преди 2 месеца
От 09/09/1944
359
16
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откога поставянето на знамена на нашите освободители и то на 3 март е престъпление?
358
28
 
14
 
! Отговори
Вуйко преди 2 месеца
Ако в Москва развеешбългарски знамена по площадите,ще ти размажат главата със милиционерските къбинки във асвалта още преди да си се качил(натоварели) във милиционерската бричка.А после във сибирската колония поне 15 години ще ти набиват дръките отзад във лицето на татуирани патриоти дето и в казарма не са ходили.Тук в БГто много предател,много дезертьор.Да не ти се случва със такива да влезеш в окопа.Ще се предадат,и ще те наклепат с кал за да си запазят жалкият русофилски животец.Руски скотове
357
22
 
48
 
! Отговори
да преди 2 месеца
вазов казва - не се гаси, туй що не гасне - не може да изкорените любовта на българския народ към БРАТСКА РУСИЯ!
356
5
 
2
 
! Отговори
Мухаха преди 2 месеца
Кметът Васко-***.
355
10
 
34
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Така трябва да се прави на Националия празник! Знамената е разпоредил да се поставят военния министър Тагарев. който в съветски възпитаник и така са го учили във ВА в Москва. Хиляди благодарности на другаря Тагарев! Догодина ще играем казачок на Орлов мост!
354
4
 
25
 
! Отговори
лигльо преди 2 месеца
Толкова сте *** , че успешно постигате обратния ефект . Свлачище , жена и народ тръгнат ли спиране няма .
353
13
 
53
 
! Отговори
дс-то преди 2 месеца
После ще издирваме кой постави украинското знаме на общината .
352
12
 
13
 
! Отговори
До 359 преди 2 месеца
Жалки са наистина, но какво да се прави. Все пак най-добрата ваксина срещу руско влиание за мен са руските вестници. Не тези, големите от типа на Известия, а малките провинциални вестници. Като ги чета ми става ясно какво прави Путин и честно казано се чудя на коя страна играе. Не че ставам русофоб, или ще ръкопляскам на Лайен или не дай си боже Байдън, но не храня никакви илюзии към Русия и държавата, която са си направили.
351
7
 
36
 
! Отговори
Шегобиец преди 2 месеца
Ееее, отрочетата на ДС са така: техните бащи и дядовци са развявали флага на СССР и са следяли някой да не развее британски или американски флаг. Сега техните наследници развяват украински знамена и разследват кой е развял руски флаг.
350
30
 
15
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 месеца
РУСКИТЕ ПРОСТОТИИ, НЯМАТ КРАЙ.....ХАХАХАААА!!!!/...буря в чаша вода.../*
349
5
 
24
 
! Отговори
Bobo преди 2 месеца
Че ги хване за мекио.
348
7
 
16
 
! Отговори
До 378 преди 2 месеца
Абе какъв комунизъм те вее като говориш за Русия? Явно имаш само стари съветски спомени.