Нападнаха общински съветник от "Спаси София"

Той е бил на бул. “Патриарх Евтимий”, за да направи проверка
16 апр 2024 13:55, Инна Ангелова
55
Нападнаха общински съветник от "Спаси София"
Снимка: Фейсбук

Общинският съветник от „Спаси София” Стефан Спасов е бил нападнат посред бял ден на столичния булевард "Патриарх Евтимий". Това съобщиха от формацията, която е част от групата на „Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София” (ПП-ДБ-СС) в Столичния общински съвет.

Спасов е направил проверка на ремонтните дейности на  булевардите „Патриарх Евтимий” и „Фритьоф Нансен”, когато е бил нападнат от Иво Дошев, посочват от „Спаси София”.

"Не можем да повярваме, че това се случва, но ситуацията е недопустима. Настояваме за спешни мерки от страна на МВР и за най-строго наказание за това физическо посегателство", заявяват още от формацията на Фейсбук страницата си.

От МВР потвърдиха за случая. На този етап няма коментар от Иво Дошев, който в понеделник организира протест заради започването на ремонта. По-рано през деня той имаше телевизионно участие, в което коментира, че проблемът с паркоместата в района е огромен, а вечер е напълно невъзможно да се намери място.

"Винетките са надпродадени с 30%. Намаляват се лентите на „Фритьоф Нансен” от три на две, което ще доведе до задръствания и мръсен въздух. Това е в тотално противоречие със зелената концепция за София”, отсече Дошев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от София
Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Този за какъв се има, за всичко си има ред що не ходи да проверява Живко Коцев и Петя Банкова?
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво значи нападнат? Явно не са го били иначе щеше да е казал това. Какво му е нападнато тогава? Самочувствието? Гордостта? Аман от мрънкалници
8
2
 
20
 
! Отговори
Я пак? преди 4 седмици
От кого спасяват София тия? :D
7
2
 
15
 
! Отговори
Нане преди 4 седмици
Я как пискат емилитротинетките... ===)))
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз живея на Патриарха и паркирането наистина е невъзможно. Случвало се е по 2 часа да не може да се намери парко място-----Ами купи си гараж. Ако не можеш, значи не можеш да си позволиш да подържаш автомобил в София.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Одобрявам. Това са престъпници, спонсорите им ги търсят с Интерполи вместо в затвора са общинари и депутати с врътки флашки и чужди местожителства. Прокуратура няма, прокурори и съдии са в частни клубове на нотариуси, а мвр носи стълби на такива като Семерджиев. На хората им остава точно личното правораздаване. Бийте ги. Няма друг начин.
4
2
 
16
 
! Отговори
Верно е преди 4 седмици
Аз живея на Патриарха и паркирането наистина е невъзможно. Случвало се е по 2 часа да не може да се намери парко място. Повечето пъти е над 40 мин обикалянето.Иначе добре, че българите са търпеливи, иначе щеше да има много повече подобни случай. Аз лично не подкрепям физическата саморазправа.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Интересно дали ще го обвинят в нападение по хулигански или х0м0фобски подбуди..
2
1
 
15
 
! Отговори
Не е за булеварда преди 4 седмици
От любов са се счепкали ГЕРБерчето и момичето на мис Бони!
1
0
 
22
 
! Отговори
карачанаков преди 4 седмици
Ами направили са го за да спасят София от тези недоразумения от,,Спаси София,,