DJ NoNames и SkilleR на главната сцена на Spirit-a

Ще имат тежката задача да излязат след The Prodigy
Обновена: 23 юли 2012 15:21 | 23 юли 2012 15:20,
2
DJ NoNames и SkilleR на главната сцена на Spirit-a
SkilleR ще покаже умения на главната сцена на фестивала. Снимка: Булфото

Десет дни преди  началото на най-очаквания фестивал в България SPIRIT of Burgas станаха ясни и последните детайли около главната сцена. 

С тежката задача да се появи след The Prodigy на 4 август ще се нагърби диджеят на британските грайм и хип-хоп изпълнители Foreign Beggars – DJ NoNames. Заедно с него на сцената в събота, 4 август, ще се качи световният бийтбокс шампион SkilleR, а съвместната им работата от близкото минало с Foreign Beggars обещава изпълнението да бъде повече от интересно.

По традиция на фестивала има отредено специално място за почитателите на дръм и бейс музиката. Гости на петото издание на SPIRIT of Burgas ще бъдат една от най-проспериращите британски групи – Chase & Status. За любителите на ърбан културата това обаче няма да е всичко.

Специален сет в неделя през нощта ще направи един от любимците на българската публика – Audio (UK), който ще си партнира с MC Stapleton.

Както всяка година, водещата родна бас организация HMSU ще застане зад музикалното събитие в България и ще предложи две от перлите в селекцията си - Ogonek и Mocks.

В първия ден от фестивала заедно с участието на Caspa ще можем да видим и чуем българската дъбстеп организация – Platform. Основните артисти в организацията – Basscatz (Jamez Bongg и Monk) и Soundforia обещават да „размятат“ няколко дека на сцената и да завършат петъка подобаващо.

Всичко за SPIRIT of Burgas тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
смях в залата.......то бива глупости ама....за тази година може да излъжат ,че с Джони Деп ще дойде и Брат Пит и ще се женят на централната сцена......:))))