Чужда телевизия ще снима сцената на Solar в Бургас

Най-влиятелната медиа за електронна музика праща екип на фестивала
1 авг 2012 12:07,
3
Чужда телевизия ще снима сцената на Solar в Бургас
Армин ще бъде звездата в първата вечер, на 3 август. Снимка: Solar dance arena/SPIRIT of Burgas

След като Давид Гета и Тиесто пощуриха 25 000 в Несебър, летните приключения за феновете на електронната музика продължават и през този уикенд на SPIRIT of Burgas.

През трите вечери Solar Dance Arena, към която ще има и отделен вход, ще предложи шоу с участието на част от най-популярните диджей в света.

Транс иконата Армин Ван Бюрен, Марк Найт, Фед Ле Гранд, Ричи Хоутин, Дъбфайър ще са топ имената, които са подготви уникални сетове за родната публика.

За това, че  Solar превърна България в една от най-значимите парти дестинации по света говори и факта, че за последните два дни на Solar Dance Arena у нас пристига екип от най-влиятелната телевизия в света за електронна музика - DanceTrippin.

Те ще заснемат видео материали от изпълненията на Марк Найт, Фед Ле Гранд и на общото шоу на Ричи Хоутин и Дъбфайър, което ще бъде видяно за първи път у нас.

Видеата ще бъдат излъчени както в телевизионния им канал, който покрива Европа и Африка, така и на сайта им, който месечно се посещава от над 500 000 души по света.

Това е признание за нас, но най-важното е, че се прави добра реклама на страната ни като дестинация, заявиха организаторите на Solar.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
dancetrippin fan преди 11 години
Като не сте наясно, моля не коментирайте!
2
1
 
0
 
! Отговори
Да бе преди 11 години
Те щот бнт, нтв или бтв са български се ено. Всеки който ги е засичал знае, че леят антибългарска пропаганда и целта им е зрителите им да се застрелят!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПР текст директно от ПР отдела на Solar...Прави се по елегантно, бе, господа! Прочетете още един два учебника за прес релийзи, ама не български, че те ви бъркат най-много!