Лияна изригна: Благой ме предаде

Обичта не е само на думи, а и на дела, жалва се чалга звездата
10 окт 2010 21:03, Красимир Ангелов
138
Лияна изригна: Благой ме предаде
Снимка: Булфото

Героинята в една от последните български футболни сапунки Лияна изрази публично разочарованието си от Благой Георгиев, с когото имаше кратка, но буйна връзка.

Футболистът заряза бременната си половинка Христина, но след като се насити на фолк-фурията реши да се върне при майката на детето си.

"Имахме много хубави планове. За всичко сме мислили - и за сватба, и дете сме искали. Мислехме да заминем за чужбина, но за момента беше невъзможно", споделя изпълнителката.

Тя обаче бе полята с леден душ, след като Благой Георгиев й „би дузпата" и се върна при приятелката си Христина и новородената им дъщеричка.

"Обичта не е само на думи, а и на дела, заради нея трябва да воюваш всеки ден и да я доказваш постоянно. Бях отдадена сто процента на този човек, очаквах същото и от него", заяви разочарованата чалга звезда.

Какво още каза Лияна за връзката си с Благой Георгиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Благой Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 13 години
какво се оплаква дамата, нали и е вкарал гол...е колко пъти е друга тема а и преиграването на мача зависи от друг...
124
0
 
0
 
! Отговори
maia01 преди 13 години
do "mene" absolutno vqrno// dosta mom4entza ne sa zapoznati s jenskite formia mi se i stori 4e i dosta grozno se izkazvat pove4eto tuk otnosno momi4eto, vednuj v jivota si otidoh na 4algoteka ot lubopitstvo, a i neznaeh za kakvo to4no stava duma/sega znam i nqma da povtorq gre6kata si/taka i taka tova e dostatu4no da ne poddurjam tazi stranna muzika i suotvetno u4astni4kite , za6toto pove4eto ot tqh ne mogat i da peqt, nujno li e da izpolzuvame epiteti !?!
123
2
 
2
 
! Отговори
мене преди 13 години
И да допълня за тези, които успяха да разгадаят как точно си го е "наместила" в гащите - дали нагоре в левия или надолу в десния: пичове явно като гледате Лияна, разпознавате начина по който "седи" Вашия в гащите ви. Съдейки по "големината" на Лианиния "член", дори не е необходимо да ви чета коментарите, за да ви кажа какъв ви е проблема...
122
0
 
5
 
! Отговори
мене преди 13 години
Включвам се, понеже не можах да издържа на глупавите коментари за члена. За съжаление на любителите на травестити, това подутото не е член, а срамната кост на Лияна, която просто е изпъкнала от ъгъла на кадъра и от това, че певачката е доста слаба. Не че ми е много симпатична Лияна, дори напротив, но всички щения на желаещите "член" говорят за непознаване на женската физика, а не за големи "***"...
121
1
 
10
 
! Отговори
Денкооглу преди 13 години
Лиляна се оригна ,ууууу бахму м....та. Беше хубава като кукла само че преди 10 гоини съкровище. Тоя турчин те амортезира и гледам много си изпростяла и алчна си станала а какво скромно беше . Така си загуби годинките ,сега за базик си станала изпусна реиса сори
120
1
 
21
 
! Отговори
5ър преди 13 години
Жалко... Това си беше супер комбинация - *** футболист със силиконова чалгаджийка . Ама да не се отчайват щото са много и избор бол .
119
3
 
14
 
! Отговори
Apis преди 13 години
*** знаеш ли колко са като теб?!? Не си първата няма да си и последната, която е писнала на някой и дузпата и е бита. Браво на Благо...накрая постъпи като мъж. Не, че ще спре да ходи...ще продължи, но семейството е най-важното.
118
1
 
3
 
! Отговори
maia01 преди 13 години
a do po4itatelkite i podrajatelkite na folk-damitepro4etete komentar 79 na TTT, mnogo pravilno se e izkazal
117
2
 
18
 
! Отговори
archi преди 13 години
Сега трябва и бившия и да и спре издръжката да я видим как ще се издържа с пеене! Общо взето си прилича с Катрин Вачева по това, че си търси спонсор!
116
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ААААА сега те предаде ......ама ти беше хубаво като ти го слагаше отзад няколко месеца.
115
3
 
15
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Какво бе казал Царо за подобни "дами": "жени с леко поведение".
114
2
 
14
 
! Отговори
archi преди 13 години
Тази направо си е вещарка! Оплете го ***/ не че е много стока Благо/ и сега и е крив света! По наше време му викахме "прелъстена изоставена"
113
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тва футболистите са прости момчета,ама те и жените им не падат по долу тази щом си го прибра Благо обратно след няколко месеца секс с чуждо, в крайна сметка всичко опира до паричките...като се има в предвид забежките и на Руни и останалите англета.Руни който е иначе особенно красив:))))
112
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аман от *** ***. Някои успяват с PR-a, други - не.
111
1
 
24
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
момееее, дрее ми на швепса и за тебе и за благой! Вие сте помия и е напълно невъзможно и изключено нормален човек да се интересува от примитивните ви изяви. Скриите се некъде...
110
1
 
17
 
! Отговори
282 преди 13 години
Каква фолк фурия е тая парцалинга? Повръща ми се като ги видя колко са еднотипни т. нар. фолк фурии - наблъскани със силикон за да компенсират каквото не им е дала природата и да бъдат с по-висока цена руси, чернокоси,червенокоси. Тези като ги гледа и само едно ти минава през ума - да умиеш мамуля с тях и нищо повече.
109
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е писна ми от тия *** чалгарки.Няма ли най-накрая тази помия да се забрани със закон ?
108
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лиянче, ти си просто поредната к***а. Защо мъжете трябва да имат по специално отношение към теб...?!
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо имам чувството, че тази има *** ?
106
1
 
11
 
! Отговори
бамби преди 13 години
"Защо не се е замислила..."Хахахахахахахахахахахахаха...