Моуриньо: УЕФА не дава да се играе срещу Барса

Специалния бесен от рефера Волфганг Щарк
Обновена: 28 апр 2011 09:46 | 28 апр 2011 09:41, Красимир Ангелов
46
Моуриньо: УЕФА не дава да се играе срещу Барса
Снимка: Reuters

В типичен стил Жозе Моуриньо избухна след поражението от Барселона с 0:2, което на практика елиминира Реал Мадрид от Шампионската лига.

Португалецът бе бесен на съдията Волфганг Щарк заради изгонването на Пепе, както и за показването на жълт картон на Серхио Рамос, заради който той ще пропусне реванша. Самият наставник също бе пратен на трибуните.

“В този мач стана ясно, че срещу Барса нямаш абсолютно никакъв шанс. Просто от УЕФА не оставят нито един отбор да играе срещу тях. Не разбирам обаче, защо това е така. Може би заради надписа УНИЦЕФ на екипите им или пък просто ги харесват”, изригна Специалния.

“Да, те са наистина великолепен отбор и това не може да бъде оспорено. Не ми е ясно обаче, защо един такъв равностоен мач бе развален от съдията. Реферите трябва да помагат и да се отнасят еднакво и към двата отбора. Това обаче сега не стана”, добави той.

Какво още каза Моуриньо след загубата от Барселона

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
2
 
! Отговори
батТано преди 13 години
Няма значение дали Пепе е докоснал Алвеш,това е :опасна игра:.Еми ако Алвеш не си бе дрьпнал крака,какво щеше да му се случи? Да ходи Пепе в К1 ако иска да рита така.
44
0
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Пепе беше за червен,100%....всеки уважаващ се съдия щеше да го свири....А на Специалния ще кажа само,че именно той играе с 10 защитници и прави футбола Ватерлоо,а не спектакъл...Грозен мач,и свети Меси
43
0
 
2
 
! Отговори
фен преди 13 години
На тъмнокожия *** от Португалия все му виновни другите. Типично за всички латиноси. Затова англо-саксонския футбол е най-добрия и затова с или без Бербатов Ман Юн трябва да бие Барса на финала.
42
1
 
2
 
! Отговори
Крис преди 13 години
Отборите си играха цял мач и просто накрая Меси им скри топката. Инак съдийството съвсем не е било несправедливо. Мисля, че германецът свири много добре. Не че съм фен на Барса, но във футбола един печели а друг губи. Уви .. няма какво да се каже повече.
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРАВ Е МОУРИНЬО... ТРЯБВА ДА СЕ НАЛАГАТ И НАКАЗАНИЯ СЛЕД МАЧА. СЛЕД КАТО СЕ ПРЕГЛЕДАТ ВИДЕОЗАПИСИТЕ ДА СЕ НАКАЗВАТ НАПРИМЕР ТАКИВА *** КАТО ДАНИ АЛВЕШ, ЗАЩОТО ОТ ТАКИВА *** КАТО БРАЗИЛЕЦА ГУБИ САМО ФУТБОЛА... СПОМНЕТЕ СИ РИВАЛДО НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ 2002 МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ СРЕЩУ ТУРЦИЯ...КАКТО И РЪКАТА НА ТИЕРИ АНРИ...
40
1
 
1
 
! Отговори
georgi преди 13 години
И двата отбора са много добри, но общото с българските отбори е че чичко рефер има думата. Браво МЕСИ....
39
3
 
2
 
! Отговори
FOX81 преди 13 години
ОлигоФенчетата на НасРеал Мадрид плюят змии и гущери.Вярно, че симулацията беше грозна ама и цървулите от НасРеал неспряха да ги ритат. А Жозето много атакуващ футбол обича, тренери като него трябва да се разстрелват за това, че правят футбола грозен.И впрочем НасРеал цял живот е поддържан от съдиите и сега, като не ги подпират е много кофти, но няма как всички сме за по- силния отбор и по- красивия футбол.П.С. *** НасРеалци!
38
1
 
0
 
! Отговори
Moni преди 13 години
37
1
 
1
 
! Отговори
vasilevs преди 13 години
ne znam za6to pi6ete glupostite si? Barsa ti kakvo govori6 be imali 2 udara ot po 30 metra ne se gledat udarite ma4a e igra na golove predi 4erveniq karton rezultata be6e 0na0. Barsa sa mnogo silni i 6te e ludost ako se hvyrli6 v napadeni sre6tu tqh taka 4e mnogo pravilno si igraha do 4erveniq karton
36
4
 
11
 
! Отговори
Барса преди 13 години
Съдията бил виновен, тоя бил виновен. Добре тия Реал нищо не играха, имат 2 удара от по 30 метра. Истината е, че Барселона разби Реал, ще ги разбие и на реванша. Барса СА ПО-ДОБРИ от рЕал - Факт!
35
3
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Нямам отношение към нито един от двата отбора, но съдийството не беше справедливо. Като се има предвид, че смениха и първоначално определения съдия...
34
0
 
3
 
! Отговори
До с. преди 13 години
Виж сега, Стиви, нищо против незрящите, но футболът е за виждащи.
33
0
 
4
 
! Отговори
Додо до gogo преди 13 години
Е как "как може"? Те в УЕФА установиха черно на бяло измамите на БФС и участитето на управляващата синя мафия в далавери и черно тото, и по същото време назначиха перуката в изпълкома си ... Това не е ли знак на съпричастност?
32
4
 
7
 
! Отговори
Абее... преди 13 години
Накрива ракета и космоса и пречи (да не използвам по груби думи).Евала на Барса - Реал пак пред телевизорите за финала - перфектно.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всъщност Пепе направи грешка и тя беше наказана. Доста от картоните и повечето от дузпите като цяло са точно това-грешка на защитника и умело възползване от страна на нападателя и това е част от играта.Друг е въпросът, че в проценти по отношение на наказване на такива грешки от страна на съдията има отбори, които са наказвани по-малко от други и в последните години Барселона определено е такъв отбор и това разваля малко от удоволствието да гледаш този страхотен отбор!
30
4
 
5
 
! Отговори
с. преди 13 години
Финала вече е ясен!Отсега ви казвам,че Юнайтед няма да завършат мача с 11 човека!Напълно съм сигурен!
29
2
 
4
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Според мен не УЕФА е мафиотизирана а някои съдии,как може Европейската футболна федерация да е мафия ,сори просто нз все пак не е ЧАЛГАРИЯ
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе кво пак ревеш бе ***?!
27
4
 
9
 
! Отговори
ми преди 13 години
От всичко видяно снощи, стана окончателно ясно - УЕФА е наистина мафиотизирана организация.
26
5
 
8
 
! Отговори
с. до 25 преди 13 години
Абе я вземи и гледай наистина видеото!Изобщо не го докосва!Изобщо!Гледах го 10 пъти!Няма такъв симулант просто!Поредния ощетен отбор срещу тия ***!