Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов

Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед
Обновена: 19 май 2011 12:02 | 19 май 2011 12:01, Красимир Ангелов
107
Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани бе избран за играч на сезона от своите съотборници. Португалецът получи своята награда на специална галавечеря на "червените дяволи".

Събитието се състоя в сряда вечер, като португалецът остана втори в класацията на феновете за играч на сезона, като крилото бе много близо до победителя Хавиер Ернандес – само на 1% разлика.

Постижението на Нани е подкрепено от неговите 10 гола и 18 асистенции през сезона, като той е считан от редица анализатори за най-добрия играч на Юнайтед през кампанията.

"Искам да благодаря на своите съотборници. Тази награда означава много за мен", призна Нани.

"Моите съотборници ми помогнаха много през този сезон. Затова сега стоя тук пред вас", допълни при награждаването бързоногото крило.

Вижте какво още каза Нани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЗИ Е НАЙ - БЕЗДАРНИЯТ ФУТБОЛИСТ В МАН.ЮН., НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕГОИСТ, ЧОВЕК ПРОВАЛИЛ МНОГО МАЧОВЕ НА МЮ, ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ПРАВИ В МАЧА...НО И ФЕНОВЕТЕ НА ЮНАЙТЕД СА РЕДКО *** ПАРЧЕТА ...
101
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
102 - ти пък си бил и голям фен явно. Паляци. Българите и манията по футбола - смешна работа.
100
0
 
4
 
! Отговори
молде преди 12 години
прав си,по-добре е да се махне от ман.ян.,но легенда в тотнъм вече неможе да е.
99
0
 
11
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
Митко трябва да се махне от Ман.Юн. там нито играчите ,нито съра го е**ват за слива
98
4
 
11
 
! Отговори
пламен димов преди 12 години
от днес нататък ,се отписвам ,като фен на МАН Ю ,дъртия пес АЛекс ги настройва срещу нашето момче !!!Искам да попитам има ли друг българин с толкова гола в англия камо ли за МАН Ю!!!В цял свят се толерират тези мръсни ***-нани ли е мани ли е...не искам да чуя за тези ***..ако не беше БЕРБАТОВ та той вкара 1|3 от головете за този скапан отбор за да спечелят шампионата ,а те травестита избраха плюя иМ!!!
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** Нани е най егоистичното парче,за Бербатов ще е по добре да си отиде в Тотнъм там поне ще е легенда.
96
8
 
2
 
! Отговори
sleipnir преди 12 години
До 99.МЮ има най-много фенове по света!Невъзможно е всички да сме съвършени !По коментара Ви,разбрах 3 неща :1.Вие не сте фен на МЮ2.разбираш повече от САФ3.виждаш в бъдещетоИзвода: Вие сте Петър Василев или фен на МС !
95
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както винаги феновете на МЮ показват, че нищо не разбират от футбол.Ако трябва да се избере играч на сезона ИМ това безспорно трябва да бъде Ван Дер Саар - доказал, че дори на 40 години може да се играе отлично. Английските *** ще се усетят следващия сезон но ще е късно. Другите две имена са Видич и Гигс, те двамата + вратаря допринесоха за стабилността в отбора.Колкото до Бербо и Ернандес - именно хеттриковете на нашето момче и многого голове през първия полусезон дадоха самочуствие на отбора. По друг начин се започва подготовка за следващ мач след 7:1, а не след подарена дузпичка.Чикирик скоро ще разбере, че много от головете му са били късмет или подценяване от защитата на противника.За съжаление се очертава Митко да не завърши като голмайстор във висшата лига и то благодарение на докера Шрек, който предпочита да играе с Чики.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една тъжна новина за коментаторите. Ако не сте схванали, заглавието на новината трябва да е "Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед".. Останалото е въдичката, дето ви мятат да се хванете.
93
0
 
6
 
! Отговори
sleipnir преди 12 години
Донякъде съм съгласен с Вас.Според мен обаче,футболът оттдавна се е превърнал в "Ел Дорадо"за букмейкърите,средство за пране на пари на много и различни мафии,олигарси,фирми и пр.В този ред на мисли,България е малък пазар,Бербо не може да "снесе златно яйце",което е може би единствения му недостатък,неговата народност...Дотук ни докараха след 21г."демокрация"-да се плюем един друг и да сме "утайката" на Европа.Единственият отговор,който ние даваме на Европа и Света са спортистите ни-герои !
92
0
 
1
 
! Отговори
М преди 12 години
ами те още играят бе пич, след 10 години няма много да се чуват
91
0
 
11
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
тоя Нани ми прилича на *** къде се вози на каруца и връща хладилници на вторична
90
0
 
1
 
! Отговори
До М преди 12 години
А за Тиери Анри?
89
1
 
4
 
! Отговори
Do м преди 12 години
За Филипо Индзаги, Алесандро Дел Пиеро и за Раул Гонзалес чувал ли си.
88
0
 
12
 
! Отговори
м преди 12 години
ЖАЛКО ЧЕ ФУТБОЛА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЛЕКА АТЛЕТИКА
87
2
 
13
 
! Отговори
м преди 12 години
хората ходят по стадионите заради хора като Бербатов - с уникална техника, а не като Чичарито - бързаци, всички велики имена са запомнени с техниката си - Марадона, Пеле и т.н. дори и Меси сега е велик заради техниката си, да сте чули някое велико име останало в историята заради страхотното си чувство за пласиране например, Чичарито е добър и ще става все по-добър, но Бербатов въпреки негативните си страни прави неща с топката за които повечето футболисти могат да мечтаят,
86
2
 
15
 
! Отговори
м преди 12 години
хора, трябва да се гордеем с Бербо защото той е от играчите, които са на изчезване, известен английски коментатор каза скоро, че все по-малко са футболистите, които радват окото на зрителя с магическите си докосвания и с нестандартните си отигравания, жалко е че съвременния футбол е само статистика, кой колко подал, колко вкарал, колко бягал, а кое прави футбола велика игра, със сигурност не играчи като Чичарито, който има висока успеваемост пред гола и скорост, но никаква харизма и техника
85
0
 
4
 
! Отговори
до 88 преди 12 години
Не ги знам колко са силни Блякпул, но Бербатов ще играе с резервите на Манчестър. Ако са надъхани да го правят голмайстор, може и да успеят. Като се има Предвид че Тевес ще е гост на Болтън-макар че ония за нищо не играят са си коварен домакин.
84
1
 
17
 
! Отговори
sleipnir преди 12 години
Гордея се,че българин играе в такъв славен отбор и на таково високо ниво !Цяла Европа ненавижда българите,е,как надменните англичани да допуснат да бъдат надминати от Бербо ?!Бербо си има договор,играе си играта,за 3 год.-2 пъти е шампион...още повече и в личния си живот е човек за пример.Надявам се,че поне в последната среща с/у "Блякпул",отбора поне веднъж ще играят за него,за да не може вечният градски съперник да излъчи едноличен голмайстор.Дано не е твърде късно за Бербо !Успех!
83
1
 
12
 
! Отговори
от 86 преди 12 години
... искам да стане 1-0 за Барса още в началото на срещата и когато наближи 80- та минута Съра да се сети да пуска Бербатов да спасява положението след безхаберна игра на мексиканския папагал, но пък Барса да не му разреши да извърши смяна, като разцъква докрая на мача. Иначе ще кажат пак че Бербатов не е направил нищо макар и за 10 минути и затова са паднали. Не е възможно да владеят топката толкова време , но така искам да стане. Това заслужават!