Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов

Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед
Обновена: 19 май 2011 12:02 | 19 май 2011 12:01, Красимир Ангелов
107
Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани бе избран за играч на сезона от своите съотборници. Португалецът получи своята награда на специална галавечеря на "червените дяволи".

Събитието се състоя в сряда вечер, като португалецът остана втори в класацията на феновете за играч на сезона, като крилото бе много близо до победителя Хавиер Ернандес – само на 1% разлика.

Постижението на Нани е подкрепено от неговите 10 гола и 18 асистенции през сезона, като той е считан от редица анализатори за най-добрия играч на Юнайтед през кампанията.

"Искам да благодаря на своите съотборници. Тази награда означава много за мен", призна Нани.

"Моите съотборници ми помогнаха много през този сезон. Затова сега стоя тук пред вас", допълни при награждаването бързоногото крило.

Вижте какво още каза Нани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаете ли, по принцип не симпатизирам на Манчестър и Барса, но само заради гаврата която си правят с нашия, който мъкнеше отбора на гърба си допреди 3 месеца и сега даже не му дават шанс да стане голмайстор искам Барса да ги смели от бой. Нямаш право да не позволиш на човека, който измъкваше мачовете есента да стане голмайстор. Защо по дяволите не го пусна предния кръг при решена титла? Защото мексиканската муха без глава е станал и актьор да се хвърля в наказателното? Ама искам да стане 1-0..
81
1
 
8
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Ама защо плюете така Бербата ....????"Не багал,не вкарвал достатъчно,лижел *** на Сър-а"Толкова може момчето,толкова прави ... Който може повече да отиде на проби в Манчестър!Не може всички да са върха!!!Ако не ви харесва,пуснете си Литекс - ЦСКА ...
80
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно е ясно ,че Митко бе целенасочено закотвен на резервната скамейка за да може да изпъкнат мексиканския *** и Руни.Всичко е далавера на този свят.Защото ако Българина играеше и беше вкарал още 4-5 гола щеше да засенчи и счупи рекорди на англетата като руни ,пуни и сие.
79
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
И аз бих посъветвал митко да се махне от Манчестър - колкото и да е велик тоя отбор, нашето момче не заслужава да се гаврят така с него !!! Надали е имало друг такъв случай в Англия - голмайсторът на Висшата лига да стои резерва на някакъв ***, който понякога пропуска да вкара от два метра на празна врата - и треньорът да рискува титлата на отбора, държейки истинският голмайстор на пейката !!!
78
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
В няколкото мача, които гледах видях само едно - че тоя *** Ернандес не е достоен да лъска обувките на Митко !!! Това е играч, който понякога не може да вкара на празна врата и беше на косъм да провали отборът на полуфинала за ШЛ !!!Истината за престоят на Бербатов на пейката е простичка - в договорът му има клауза, че трябва да получи 1 000 000 паунда премия, ако вкара 30 или повече гола във Висшата лига... и ЩЕШЕ да ги вкара, ако играеше редовно !!!
77
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Митето е перфектен за Италия. Там развитито на футбола е спряло преди 10 години, футболистите са мързеливи, като него. Действията се развиват катои на забавен каданс... Мисля, че ако отиде там може да вземе и златната обувка. Съвсем сериозен съм, не иронизирам.
76
0
 
3
 
! Отговори
До 78 преди 12 години
Лидери в отборите са халфовете - Платини, Гулит, Дел Пиеро, Джерард, Балак, Балъков, Стилян, Лампард, Гигс и т.н. и т.н.
75
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тевес,ама Тевес тича....не чака да му подадат
74
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
цитат...Съдбата не му позволява да се реализира на 100% и това тежи..не е съдбата, колега.....самият бербатов сам не си позволява да се реализира на 100%, просто защото не играе никога на 100%..което често го оставя в резервите..тевес вече има също 20 гола... бербатов е чудесен футболист, но няма качествата на лидер и човек, който води отбор..за това се искат топки, не прически..
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръв в класацията на феновете - Ернандес, втори Нани. Явно са питали само латиноамериканците и португалците.
72
1
 
2
 
! Отговори
маринер преди 12 години
До ТониНе всеки. Бербатов точно от там я изкара.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може да кажем за друг БГ футболист-Пусни си БГ пурвенство замо 10 мин и ще разбереш защо :))))Всеки има право да харесва различен стил на игра-на мен такива гюмеджий не ми допадат-капиши?
70
3
 
23
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Боже, Боже колко злоба има по този свят. Горкия, само 20 гола е вкарал. Балерина бил, незнам си какъв бил. Я кажете един български футболист, който през този сезон е постигнал нещо повече? Хвалете сега колко е добър Чичарито и колко е слаб Бербатов. След 2-3 сезона същия този Чичарито ще го плюете не по-малко. Всеки може да вкарва от гол линията.
69
3
 
26
 
! Отговори
За Бербатов преди 12 години
Бербатов е такъв, какъвто е! Мноого голям! Стигнал там, където малцина си позволяват дори да мечтаят! Съдбата не му позволява да се реализира на 100% и това тежи... Но с почти всички е така. Но още не е късно за една допълнителна крачка към славата, която ще го направи велик във Вечността!
68
0
 
2
 
! Отговори
трол преди 12 години
незнам но се радвам когато видя как платини и бербатов комбинират на терена
67
2
 
12
 
! Отговори
51-ви преди 12 години
До 60Да му тръгне играта означава, да му тръгне както на Руни му тръгна! Той не беше вкарвал гол месеци, пък накрая му тръгна... Иначе, не знам дали е играл Руни-то в тотализатора!? А Нани верно е добър! Ама и Рафа Надал е добър, и Казийски, и Котоошу, и Бьорндален... Добри да искаш! Ама защо трябва да ги сравняваме?! Какво общо има между Нани и Бербатов?! Освен че и двамата са футболисти и играят в един отбор?! Играят съвсем различна игра, на съвсем различни постове! Че то ако ще сравняваме така, ами дай да го сравняваме и с Видич, и с Евра, и с Ван дер Саар! Манчестър имат един нападател и той е Бербатов! Вторият го дадоха под наем - Македа! Дори и другите им нападатели - Руни и Чичарито не са точно от такъв тип, какъвто е Бербатов! Това е истината! А кой...или по точно, какъв тип играч, какъв нападател му трябва за всеки отделен мач, го решава само Фъргюсън!
66
15
 
4
 
! Отговори
dantes преди 12 години
Бербатов няма никакво достоинство,чудя му се на мазухизма,да те мачкат и открито да ти се подиграват а ти да се натискаш като ***.е нема да стане за каквито и да е пари на света
65
3
 
14
 
! Отговори
мартин преди 12 години
хората ходят на стадиона заради играчи като Бербатов, техничните футболисти като него правят футбола най-великата игра и те остават в историята като най-големите, играчи като Чичарито коита имат чувство за пласиране и бързина не се нареждат сред великите, това не е лека атлетика,
64
5
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
На Бербо хич не му пука ,какви глупости пишете за него.Важното е, че вече два пъти е шампион на Анлия. Но тука никой като че ли не разбира ,че на него това му е целта , ане някакви инд. класаци.Нанито от двадесет егоистични удара от далече във вратата, все един ще влезе.Бербатов също може така, но той си подава ,за гола. Сам пред вратаря и пак я подава към Рууни-нали.
63
3
 
2
 
! Отговори
Фибчко Манчестърски преди 12 години
И за последно, да ви кажа едно. аз не просто съм ДЪ БЕСТ, ами го и знам това. Щом аз го знам, хич ме не е еня за меннието нито на съотборниците ми, нито на САФ, нито на никого. Като си най-добрия, кво те боли за другите. По-дбър съм и от Руни и Ернандез, само жената на Хари Реднап бележи повече от мен, ама тя е жена и не се брои. Другият път, като си дойда в Бг искам червен килим да ми опънете, шпалири да ми правите, записвайте си ей, СВЕТИЛОТО от Манчестър идва.