Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов

Нани бе избран за играч на сезона от играчите на Юнайтед
Обновена: 19 май 2011 12:02 | 19 май 2011 12:01, Красимир Ангелов
107
Фенове и съотборници пренебрегнаха Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани бе избран за играч на сезона от своите съотборници. Португалецът получи своята награда на специална галавечеря на "червените дяволи".

Събитието се състоя в сряда вечер, като португалецът остана втори в класацията на феновете за играч на сезона, като крилото бе много близо до победителя Хавиер Ернандес – само на 1% разлика.

Постижението на Нани е подкрепено от неговите 10 гола и 18 асистенции през сезона, като той е считан от редица анализатори за най-добрия играч на Юнайтед през кампанията.

"Искам да благодаря на своите съотборници. Тази награда означава много за мен", призна Нани.

"Моите съотборници ми помогнаха много през този сезон. Затова сега стоя тук пред вас", допълни при награждаването бързоногото крило.

Вижте какво още каза Нани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Нани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нани е избран. Заглавие в България - "Бербатов е пренебрегнат". Как да не обичаш българските журналисти.
61
1
 
0
 
! Отговори
PENATA преди 12 години
E за тия *** говоря 57 от сините.
60
3
 
1
 
! Отговори
Жорко Бекъма преди 12 години
.... Къф Бербатоф бре Мамалигари ?!?.... Аз съм чиляка за Манафчестър... Ке бележа винаги га ми рече съра у вратата на Ван Дер ***... :) Айде... аз ке бегам да тренирам за довечера със винкелу за любимата ми пернишка дискотячница че нали требе и там да се играе.... пък и от мнооо мислене да не зема да скъсам некой менискус.... Аре със здраве... ако не със здраве то със сигурност със голфче тройка.... :)
59
6
 
3
 
! Отговори
Фибичко Манчестърски преди 12 години
Ей, я стига сте ме хранили, бе!!! Да не мислите, че е лесно да се лъскат обувките на Съра. Такава привилегия никога няма да имате. Аз съм толкова, толкова голЕм, че никога няма да мога да ви видя. Смешни сте! Аз съм най-добрият, най-великият, всички трябва да ми се кланят, футболист на България ще ставам докато ритам. За национала вече грам ми не пука, нали си станах голмайстор, все ми е тая вече. Без мен пък съвсем не върви. Може да съм пейка, мързел, ама в Юнайтед. Ай сиктир, аз съм Дъ Бест
58
0
 
4
 
! Отговори
gotin преди 12 години
Бате Митко вън. Признаха го за майстор.
57
2
 
4
 
! Отговори
мартин преди 12 години
клоуна си ти, пълна истина си е, че англичаните винаги са били против нас, май ти не си чел историята, но както и да е, това няма нищо общо с Бербатов
56
4
 
4
 
! Отговори
do 51 преди 12 години
Стига де,не се възбуждай толкова,ще се окапеш.....Просто казвахме че Нани е по-добър от Бербо,това исках да кажа...не че Митко не става.Кво значи да му тръгне играта бре?Той да не играе в Спортния Тотализатор?Ти луд ли си?
55
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе бе *** *** и некадърен,недей да се форсираш толкова ще вземеш да пукнеш.
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много са смешни коментари от рода как еди кой си футболист направил страната си известна с това, че имал добър сезон. По какво една държава си личи че е изостанала пардон да ползваме модерния термин развиваща се? По това, че може да се похвали само със спорт и музика. А иначе по темата Барбито не става за МЮ и хората там гледат обективно на нещата. Сърът го хвалеше две години, за да оправдае парите, които пръсна за него.
53
6
 
4
 
! Отговори
Гошо до 50 преди 12 години
Ти си пълен клоун бе момче.Чуваш ли се какви простотии говориш.Англичаните били против България винаги.Ти ненормален ли си бе ***.В кой свят живееш момче.Каква история си чел ти,че не ми стана ясно.Като поживееш малко там ще разбереш какви са там хората.Те,ако бяха срещу нас щеше ли да има толкова Българи там.Раздвижи си малко мозъчето бе,недей само гледа тъпо в една точка.Какво друго да кажа на такъв елемент като теб.Чак ме изнервяш,а пък защо да се ядосвам,заради такива като теб
52
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-ха червените свиркаджии се активизираха.
51
3
 
2
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Тъпан статията е зя Бербатов и комемтарът ти абсолютно детински и ***. Може и да е бил некадърен за чужбина, но беше достатъчно кадърен да разревава цесекарите по 2-3 пъти на сезон!
50
8
 
3
 
! Отговори
PENATA преди 12 години
Сини *** радвате се а ама с нетарпение чакате в съдота и неделя да гледате ЮНАИТЕД.
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешни и жалки български злобарчета! На бялото черно казват, само и само да оплюят... един българин, един от тях!Не ставал за Англия Бербатов?! Сякаш, когато го хареса Фъргюсън и се нави да плати за него рекордна сума, играеше в Горна Волта! В кое първенство се прояви Бербатов?! Къде играеше Тотнъм?! От къде го взеха?! От къде го харесаха?! Ама не, това бързо се забравя! Щом не му тръгне играта, щом е резерва, щом направи макар и един пропуск, значи не става за Англия! Пълни глупости!!! Много добре си става, и то само за Англия, ами за всяко място по света! 999 от 1000 треньори, биха искали да имат такъв играч в отбора си! Проблемът е, че понякога точно такъв играч няма място в тактиката на Фъргюсън! И ако това не го проумявате, по добре не коментирайте футбол въобще! Всеки мач е различен, във всеки мач се предследват различни цели, играе се по различен начин! Това е истината! А самият Фъргюсън това много добре го знае, затова пуска Бербатов в игра само тогава, когато може да му бъде полезен на 100%! А пък Бербатов се отплаща! Все пак, не аз съм вкарал хет-трик на Ливърпули или 5 гола в един мач! Пък вие пак си мрънкайте, че вкарвал само на слабаците... С тези голове срещу слабаци, Юнайатед стигнаха до 19-та титла!
48
6
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не се учудвам!Англичаните винаги са били против България и всичко българско всеки който е чел историята го знае!Просто немогат да приемат,че има толкова кадърно момче от България което им показа как се вкарват голове този сезон!Браво Митко!!!
47
10
 
7
 
! Отговори
Гонзю Легендата преди 12 години
:) Пичове кво се занимавате със Бербата бре ?!? :) Аз съм ЧОВЕКА ! АЗ СЪМ ИСТИНСКАТА ЛЕГЕНДА ! АЗ СЪМ ГОЛМАЙСТОРА НА ВЕКА ! ВСЕ ПАК СЪМ БИЛ НЕ КЪДЕ ДА Е... А В ЕВРО КОЛОСА РЕН... КЪДЕТО БЯХ ТВЪРД ТИТУЛЯР.... НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА... И ИМАМ ЕДИН СУПЕР ГОЛ ОТ ДУЗПА !!!! ПОСЛЕ ИМ ПОКАЗАХ ОТ КЛАСАТА СИ И В СУПЕР ПЪРВЕНСТВОТО НА ХЪРВАТИЯ ! ТАМ ИМАМ ПЪК 5 ГОЛА.... 3 ОТ ДУЗПИ... 2 ОТ ЗАСАДА И 1 АВТОГОЛ ! :) .... СЪЩО ТАКА СЪМ ЛЕГЕНДАРЕН И СРЕД МАНЕКЕНКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И В ЧАСТНОСТ ТЕЗИ В ПОДУЕНЕ !!!..
46
2
 
1
 
! Отговори
понеделник преди 12 години
много, знаете защо е резерва да не би да сте разговаряли с Фергюсън, какво като не е сред номинираните то и Гигс не е сред тях но приноса към отбора го знаят и феновете с *** на Олд Трафорд, и Емо Костадинов не го брояха за футболист разбирачи като вас но без неговите голове Стойчков штеше да гледа световното по телевизията и нямаше да има златна топка все пак това е колективен спорт и признанието е титлата на Англия а не индивидуалните награди който без 20 гола на Митко,щяха да горчат
45
7
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Колкото и да го изкарвате Митето "гениален" не става.Когато Митето вземе златната топка или обувка тогава ми говорете какъв е бил.Може да е някакво ниво футболист,но никога няма да бъде от най-добрите.Просто,защото няма хъс момчето за игра.Това се вижда от всеки негов мач.
44
7
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Абе *** колко българи са успяли да направят България известна... колко гола вкара момчето в англия, мислиш ли че да вкараш толко голове във визша лига е като да играеш в някой селски отбор . Колко са играчите с толко голове като се има напредвид окаяния ни спорт за който все казват че нямало пари за това и онова ... с такава база е геройство това постижение в ски скоковете на нащо момче също е геройство като се има напредвид че у нас няма на какво да ги тренира тези скокове
43
7
 
6
 
! Отговори
стоян преди 12 години
фининю ли си *** ли си,ти си тъпо и ЗАВИСТЛИВО *** с идоли в футбола Гонзо и Топчо,хора без грам мозък и достйнство,мисля че последната дума ти е непонятна,но не си само ти така *** има и още ***.