Тервел Пулев на финал на европейското по бокс

Малката Кобра разби турчина Бахрам насред Анкара
Обновена: 23 юни 2011 17:41 | 23 юни 2011 17:41, Красимир Ангелов
62
Тервел Пулев на финал на европейското по бокс
Снимка: Булфото

Българският боксьор Тервел Пулев, известен с прозвището "Малката Кобра", се класира на финала в категория до 91 кг на Европейското първенство по бокс, което се провежда в турската столица Анкара.

Родният състезател бе блестящ и буквално разби представителя на домакините Бахрам Музафер в тяхната полуфинална битка за влизане в мача за титлата.

По-малкият брат на Кубрат Пулев на два пъти пращаше турския си опонент в нокдаун, при това още в първия рунд, като само гонгът спасяваше представителя на домакините от нокаут.

В крайна сметка Бахрам намираше последни сили, за да се изправи на крака, за да получи нова порция крошета от българина.

Победата логично бе за Тервел Пулев, който намали темпото още от средата на мача, виждайки сигурния успех, който не закъсня и българинът спечели със 17:11 точки.

Вижте още за успеха на Тервел Пулев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Тервел Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
3
 
! Отговори
Boksov fen преди 12 години
Каквото и да говорят хейтърите Тервел заслужава титлата и дано да я вземе! Почти никой тук не си дава сметка колко тежка е съдбата на спортиста, който не може да очаква никаква подкрепа от жалката ни федерация и на практика е сам срещу всички! Мачкай, Тервел!
60
0
 
4
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Да точно така. Ти може и да се спукаш от яд , обаче за финала се е класирал българин . За съжаление Европейското първенство по бокс , не се проведе в България . Но нашето момче може да ги разбие навсякъде по света .
59
8
 
12
 
! Отговори
Купринка преди 12 години
демек Тервел и Кубрат са булгарсики имена, а Пулев е *** фамилия ???!!!демек резултат 17:11 точки на булгарсики е разбиване.Е нъл това европейското по бокс трябваше да се състои в България ?! Ама де толкоз пари у кенефистана, чи да организира поне едно мижево еврупейско и то за младежи !
58
0
 
7
 
! Отговори
Браво преди 12 години
Успех на финала !!!Не познавам момчето, но го гледах по ТВ-та и звучеше много добре и искренно в едно интервю. Има хляб в него !!!А имената са страхотни и им носят късмет, Кубрат и Тервел са едни от най-могъщите български Канове !!!
57
0
 
4
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
Аз гледах тайно мача по интернет , докато бях на работа :)
56
0
 
4
 
! Отговори
!!! преди 12 години
браво, успех на финала! Време е българите да мачкат отново! Все пак някога в не до там далечното минало бяхме световна сила по бокс и вдигане на тежести!
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бравооо Тервел!!нека да докажем че в бокса сме номер 1!ще стискаме палци за финала!!дано да спечели!!
54
0
 
11
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
БРАВО и много успехи :))))))))))))))
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВОООО
52
0
 
19
 
! Отговори
yaro преди 12 години
Браво ,мачкай така и на финала!
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красота! Йерархия има и сред народите. Всичките войни са заради нейното непризнаване. Оттам и чувстовото за малоценност. Погрешно е да се мисли че по-нисшите нямат никаква роля и трябва да се унищожават или поробват.Целият свят е един организъм, няма смисъл от пресилването на нещата, защото в крайна сметка те винаги си идват на мястото!
50
0
 
27
 
! Отговори
... преди 12 години
Някой хора в затъпяването, простотията и неграмотността си направо нямат граници, чисто българските имена Кубрат и Тервел били селски, не били в крак с модата...малее, днешната младеж е станала леш. Ужас. Малките им мозъчета дотолкова са промити от пошлата поп култура, че са готови на майка си да плюят щото не е "модйерна" и "фешън" разбираш ли. Господи слез и си прибери вересиите.
49
2
 
10
 
! Отговори
45 преди 12 години
Арийска кръв срещу монголоид, нашият печели.
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българи юнаци!!!!!
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
българи юнаци!!!!!
46
0
 
29
 
! Отговори
mini boxer преди 12 години
Браво!!! Тези двамата братя с страхотни боксьори, пожелавам им успехи, заслужават много уважение! Дано и финала да е в същия дух!!!
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го натаковам на жената на брат ти. Иначе БРАВО!!
44
5
 
6
 
! Отговори
redordead преди 12 години
ако детето ще е с чуждо име ще е единствено James Hetfield - bow down to the Lord!
43
1
 
47
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Момчето е БЪЛГАРСКИ спортист, носи БЪЛГАРСКО име , представило е достойно страната ни на международно състезание . Защо не можете да се зарадвате на постижението му и да го поздравите !? Трябва да се гордеем с постиженията на спортистите си , а не да ги плюем по форумите ! Това никъде го няма ! Честито и успех на финала !
42
13
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Не си прави труда всеки втори си е кръстил детето Иван ( не че съм против но е селско )