Батков отсече: Не съм продал и не продавам Левски!

"Когато реша да предприема нещо такова, ще го обявя"
11 ное 2011 20:42,
24
Батков отсече: Не съм продал и не продавам Левски!
Снимка: Булфото

Във връзка с непрекъснатите слухове, че продава или дори вече е продал Левски, собственикът на клуба Тодор Батков даде откровено мнение за "Дарик".

„Скъпи приятели, левскари и левскарки, нищо от това, което се тиражира, не е вярно. Аз си давам ясна сметка, какво е Левски, какво означава Левски за хората".

"Заявявам ви, заклевам ви се, че когато реша да предприема нещо такова, аз първи ще го обявя, след като направя съответните проверки и се убедя, че човек, с който възнамерявам да имам сделка, има сърцето, има и парите за Левски".

"Нищо не е вярно. Аз считам, че това е поредният опит за дестабилизация на Левски. Очевидно на някой му е изгодно Левски постоянно да бъде дестабилизиран, постоянно да бъде разклащан и вкарван в интриги. Няма такова нещо".

"Ето, заявявам ви днес 11.11.2011 година, един мрачен софийски ден – в Левски ситуацията е ведра и чиста. Треньорът работи усилено".

"Вчера бях на тренировката, има определен живец в очите на футболистите, убеден съм, че четирите мача до края на полусезона ще спечелим убедително".

"Гонзо си стяга селекцията заедно с треньора, продължаването на договори с футболисти, които са важни и трябва да останат в Левски, школата".

"Аз си върша работата, мисля как редовно ще платя задълженията към играчи и към персонал. Редовно, защото нищо просрочено нямаме като задължения. Какво повече да кажа".

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
И на кой да я подаде тая оставка? Той е собственик на клуба! Ако му писне да дава пари може да каже "закривам" и никой нищо не може да му каже. И какво е виновен Шматков? Да не играе той? Или да е треньор? А може би е виновен че не дава пари за подкупи в БФС и вече съдиите не дават дузпи за игра с глава или за паднала обувка... Що не подакрате оня дето няма 8ми клас, а се пъчи с диолома за инженер? Или понеже е набуха 15 гола на "чорбата" ще блаженства доживот - независимо от резултатите!
23
0
 
3
 
! Отговори
Патрата преди 12 години
Борат, дървеняк нещастен, погледни си свинската физиономия
22
0
 
4
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Подавай оставка бе *** !!!!!!!!!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво му е на някои отбор от родното първенство? Левски и ЦСКА струват по 10 милиона само за името... с 10 милиона Домусчиев купи "Лудогорец" и направи и селекция и стадион и ако не вземе да продава мачове ще играе и в ЕКТ. Така че Титаните и Батков да се замислят.....
20
2
 
7
 
! Отговори
Фьодор Татков преди 12 години
Ей Богу...
19
1
 
5
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Еймедин път и агент Тара да каже истината.Наистина не е продавал отбора,просто Бат'Бойко му го е взел и го е дал на авера си Сталийски,хаха...
18
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
До автора: поне напиши от къде преписа
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOIA DA NE E POP KRASTIO CHE DA PRODAVA LEVSKI ?
16
5
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
А вие!? Отрочето на 60 години вечна дружба!
15
5
 
9
 
! Отговори
охур преди 12 години
Някой сеща ли се тоя отвратяга,с квадратната глава кви дебели *** ***?
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борат търси някой баламурник да му пробута това отборче от село Пондуене
13
7
 
2
 
! Отговори
попо преди 12 години
koи иска такива като вас и др, бг. одбори кои ви купу пере пари ха ха
12
3
 
11
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Борат не търси инвеститор, търси бунак с пари, че да го завлече.
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За жалост на всички фенове.....
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Smardiashtiat na chesan debel choban,da prodava otbora vednaga!!!!!!!!!!!
9
4
 
16
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
Бай *** свинята.... Тара, агента мафиот, крадец и лъжец... той, тази *** жалка, гнусна, малка .... ПРИТЕЖАВА ФК ЛЕВСКИ ?!??? СРАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тодор батков е срам за отбора на народа ...доносника тара вън от Левски
7
7
 
4
 
! Отговори
българин в италия преди 12 години
още лятото миналата година случайно си пиех кафето в кафе Бразилия площад Савона град Алба провинция Сунео ,Италия, когато Батков седна на съседната маса и говореше за продажба на процент от Лежски на фамилия Вилиони, една от заможните в града и с бизнес в Бг99
6
4
 
3
 
! Отговори
виктор преди 12 години
тъпо турче а в турция трябва ли да се стои и е... ли яко кюрдите е гледай поздрав как твойно повече турци бягат като пи... от кюрдските орли гугъл - Kurds fuc@ turks до 15 години ще са повече от вас 1992 тук сте били 1,2 милиона, 1985 1,6 милиона, 2001 750 000 , 2011 600 000 барабар с циганяса дето се писа турчин. Ще ви доизселим или ще умрете от глад, а кюрда ще ви претопи в турция. ПоЗдРаВ :Д гугъл - турска сватба клане
5
11
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
***,ела да ми пръднеш на ***!