Гонзо: Сираков постоянно вреди на "Левски"

"Грамотен съм колкото Боримиров", каза спортният директор
Обновена: 11 дек 2011 20:54 | 11 дек 2011 20:54,
43
Гонзо: Сираков постоянно вреди на "Левски"
Георги Иванов-Гонзо Снимка: архив, Булфото

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов обяви, че Наско Сираков непрекъснато вреди на отбора.

Бившият шеф на "сините" преди няколко дни се изказа, че Гонзо е превърнал тима в селски. Към него се присъедини и Даниел Боримиров, който пък нападна Иванов, че е неграмотен.

"Колкото Боримиров съм грамотен. А Сираков нарича Левски селски отбор, защото не е в клуба. Ако се върне на работа, веднага Левски ще стане европейски отбор. През последните три години Сираков повече пречи на Левски, отколкото да помага", коментира Гонзо пред Канал 3.

Той добави, че през зимата ще бъдат привлечени 3-4 нови попълнения.

"Не е вярно, че селекцията се прави изцяло от мен и не се консултирам с никого. Който се занимава с футбол, знае, че стават грешки в селекцията. Мисля, че част от чужденците не успяха да се аклиматизират и приспособят към тима. Това е причината за недоброто представяне. Знаете, че футболът е колективна игра, но когато има проблеми на 2-3 поста, това няма как да не се отрази", допълни Гонзо.

Още новини от българския футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Шок: Махат Гонзо преди 12 години
Втората по-големина търговска банка на Русия - "Внешторгбанк" е готова да внесе $7 млн. в банковите сметки на ПФК "Левски" АД, но при едно условие. То е следното: Да бъде подменено изцяло спортно-техническото ръководство на клуба. Повече 7plus7. net
38
3
 
1
 
! Отговори
гацо преди 12 години
тоя най-после прозря,че Сираков е вреден за Левски,а да видим кога ще стори същото и въобще че е вреден за футбола.Иначе ,че Гонзо е ***,*** е като левия ми ***.
37
1
 
6
 
! Отговори
яро преди 12 години
левскар съм откакто се помня,и честно казано вече ми писна от всички тия караници,кой е бил по-велик,кой по-учен,кой по разбирал ,докато в същото време отбора продължава да затъва...абе ей ,хора ,осъзнайте се ,вие сте сини легенди,работете заедно за доброто на клуба,защото името "Левски" е по-голямо от Гонзо,от Борето,от Наско и от всеки един друг !
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** най добре играеше с лакти.Повече удари с лакти е нанесъл на противникови играчи отколкото гола е вкарал.Мноооооооооооооого повече.Във Франция изтърка няколко пейки - не можаха да го научат хората да играе с крака, все с лактите......
35
0
 
8
 
! Отговори
дядо Вичо преди 12 години
"Гонзо" ти си едно кухо дърво моето момче! Като играч разчиташе на някоя топка да ти рикошира в главата, корема, *** и да отбележиш......... и няма друг с толкова безпредметно тичане по терена!!!Не се сравнявай със Сираков и Боримиров защото те са легенди за поколенията, а ти си *** възпитаник на Техникума по транспорт!
34
1
 
6
 
! Отговори
цскар преди 12 години
Мдааа. *** си е *** а аз съм доволен. Разрухата в недораумението с откраднато име, с бивш византийски и милиционерски собственик и със сегашен ДС агент и отчасти собственик на ДПС се СГРОМОЛЯСВА ДЕН СЛЕД ДЕН.
33
5
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-ар от 1967 г преди 12 години
След приватизацията на клубовете ЛЕВСКИ не случи на чорбаджия посленият Бат *** Батков има желание има възможности но според мен незнае как . Клубат няма човешки ресурс за управление а така и играчите не са на ниво . Пълен е с *** и всякъкви чужденци а кадърните българчета са пенебрегвани . Единствен отбор в СФ е само Славия който развива децкоюношеска школа . Съвсем скоро футболът у нас ще приключи заради недалновидната политика . Гонзо е един от грамотните люде в този спорт и е на местото
32
0
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
е много ме топли баланса, като се излагаме втора поредна година и сами си правим живота труденчорбата без да блести минава пред нас, поздрави за Батков и статистиката
31
1
 
8
 
! Отговори
Прашко преди 12 години
Гонзо, тоя коментар за това, че си грамотен колкото Боримиров, само ти вреди, пич! Щото, ако наистина е така, то ти си полуграмотен. Вземи което искаш интервю на Боримечков, и гледай колко правилни изречения ще изкаже.
30
2
 
3
 
! Отговори
berov преди 12 години
oooo CSKAlevski jeniiii
29
1
 
7
 
! Отговори
berov преди 12 години
eve eiiii tap gonzo, shmatka, palqk, neshtasten futbolist, kriv krak kak shte kajesh che si gramoten ve palqcho ti si neshtasten tapanar s jena ***!
28
12
 
4
 
! Отговори
Това се помни преди 12 години
ВЕЛИКАТА максима на Гонзо: Бий чорбата по главата бий, бий, бий!:)))))))))))))
27
9
 
4
 
! Отговори
? преди 12 години
Какво правят чорбари в статия за по-силния Левски?"ЛЕВСКИ и чорбарите са играли един срещу друг досега 128 пъти в А" група. Балансът до този момент - 50 победи за сините, 42 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 187:175 в полза на ЛЕВСКИ! "
26
2
 
4
 
! Отговори
ahmed преди 12 години
gonzo i kato futbolist podska4q6e kato petel az te pomnq samo s derbitata s cska kajimi drugo kvo si napravil?ne stava6 za nisto v otbora,ti vredi6 pove4e na levski.siraka si e dokazana marka.
25
0
 
17
 
! Отговори
до аватар преди 12 години
Гонзо щеше да е прав, ако имаше умение да ръководи отбора. Наско си е абсолютен серсемин, интригант и лобист, но като ръководител беше по-качествен.Гонзо може да го настигне и задмине, но трябва да научи първо значението на думата скромност.Впрочем и двамата са без значение, докато другия край на конците е в Батков...И най-расовия кон да впрегнеш, важно е кой се вози и къде иска да отиде
24
0
 
9
 
! Отговори
фен на ЦСКА преди 12 години
До 16 пост.Колега ,/цесекар/ ти напълно си прав.Спомням си паметната 1983г.Единствен Наско Сираков отдаваше чест на -Армията след мача.Каквото и да се каже той е левскар,но и бивш национал.Защо никой от ЦСКА не грухти така като левскарите срещу собствените си играчи.Какво трябва да стане за да могат говедата да уважават поне собствените си играчи - национали ,дали малкото на родния ни футбол.Забравихме 1993г.Е ,точно за това ги мразя.Ти какво мислиш?
23
1
 
7
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Българина трабва да знае,че не винаги таланта е и умение да ръководиш,може да си добър футболист,но да нямаш качества да организираш и владееш психиката на околните,затова Гонзо е прав,Сираков е просто само една история и да спре със серсемските си номера и проваля Левски !!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
типично по нашенски ... по "селски" даже. Обиждат те и те нападат, ти отговаряш с нападки и обидиЗамълчи или дай опровержение, грамотен съм колкото и Боримиров, да ти имам критериите. Да беше и възпитан колкото него...Колкото до Наско, егото му винаги е било по-голямо от възпитанието, затова хората се сещат първо за маниерите и постъпките му, и после за таланта му. По-лесно се помни показания *** на собствената публика отколкото гол срещу Италия.... същия проблем има и Стоичков
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
може да си грамотен и без диплома, така че Гонзи, какво се сравняваш с този и онзи? И докога целия свят ще ти е виновен?
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И, все пак си е Ром!