Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
2
 
7
 
! Отговори
цирк преди 12 години
Футболист на годината !!! естествено ... така цената му се вдига с една 0 в края : ) таман Боби ще си вземе друга перука , тая ще я даде на сина си !
148
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MAHMETE VE4E TAZI SNIMKA VE GLUPACI...GOLQMA OTVRAT,SAMO RAZVALQTE NASTROENIETO NA 4ITATELITE
147
2
 
13
 
! Отговори
Четата на Боби преди 12 години
Вижте на снимката Перуката как е засиял: "Ох на тати момчетооо!" То момчето добре, Боби, ама футбола го няма, на футбола еб...е мамата, Перукааа!
146
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PALEN NEKADARNIK ....Pochvame da stavame smeshni , napravo jalki .Ako toia e za nomer 1 az sam tramvaiToq v Levski napravi ebati slabite machove obache perukata go butashe postoqnnoEbati smeshnicite - "A sega tate dano me uredi i v niakoe zapadno otborche"
145
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честито на Ники Михайлов! Добър е! След като са казали, че е най-добър в Холандия, значи е! повечето от вас само плюят. Дали е Н. Михайлов или Бербатов, Пенев или Стоичков, Сираков или някой друг няма значение. Нека е здрав Ники Михайлов!Честито!
144
3
 
7
 
! Отговори
grozen peruk преди 12 години
nishto ne stava ot tebe samo mygka prostitutka ama i tova e pod symnenie predvid-- GROZOTATA TI
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами тати да се обади на Силвио и да види неможе ли да се оправи нещо?!
142
3
 
16
 
! Отговори
за Витков! преди 12 години
Това показа ,че шуробаджанащината и наглостта нямат граници! Това момче дори да се докаже като най-добрия вратар в света(което няма как да стане защото е некадърник), начина по който беше наложен и издигнат от нулата ще го гонят и преследват докато е жив. А амбициозния му татко нека се чуства доволен от сътвореното, в крайна сметка той е олицетворението на прехода в БГ!
141
5
 
3
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Тодор Янчев е най добрия футболист в България това е истината
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dva gadni bokluka na edno mqsto sybrani....madein bulgerii6
139
4
 
15
 
! Отговори
алф преди 12 години
Бойко е номер 1,малката перука не става.
138
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой каза, че в българския футбол имало шуро-баджанащина ? Не е вярно това ! Българския футбол е едно голямо и задружно семейство, нещо като семейство Корлеоне ... ха ха ха ха фамилия Пеневи, само може да завиждат на господата от снимката. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Но къде е прокуратурата и съда в тази държава остава големият холандско финландски въпрос към Република България ?
137
3
 
5
 
! Отговори
един българин преди 12 години
До 136 -не ти си ни гордостта - сигурно само ти не си кавал.
136
5
 
11
 
! Отговори
Боби преди 12 години
То тва вратарите откога станаха футболисти бе? Всички знаем,че най-некъдърните дългучи се слагат на вратата, щото за друго не стават.П.С. аз съм по-висок от Никито и аз съм играл вратар
135
7
 
13
 
! Отговори
do 128 преди 12 години
Ей кавал такъв, не знам кой е хейтър ама всеки вратар направил такава издънка като на мача с вердер би гледал мач само по телевизията и щеше да сънува Холандия, но нали тати се познава с тоя и оня.. и ако това ни е гордостта на народа егати и народа
134
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
другаря брежнев нгаради живков с орден брежнев.
133
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то бива простотия ама това не се трае вече.
132
1
 
20
 
! Отговори
р100 преди 12 години
Уважаеми дами и господа имаме удоволствието да представим на вашето мнимание българската футболна действителност: "Измислен президент, измислен футболист".- Браво на татковото. Ти си най-добрия. Браво само така. Доказа на всички, че си супер. Това е твоята награда. Тези, които не те харесват са гола вода и не разбират от спорт.Моля за вашите аплодисменти
131
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казаха,че актьорите от "Болшой Театър" са гледали церемонията на живо и са онемели от професионална завист-толкова добре го изиграха Перука 1 и Перука 2,че ако решат да се пробват-Холивуд ще падне в краката им
130
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Перука,те в Милан само тебе чекат