Сър Алекс: Катастрофа! Не очаквах подобно нещо

Шотландецът не бе никак на кеф след загубата от Блекбърн
1 яну 2012 10:09,
52
Сър Алекс: Катастрофа! Не очаквах подобно нещо
Снимка: Reuters

Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе бесен след шокиращата домакинска загуба с 2:3 от последния в класирането Блекбърн Роувърс.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Олд Трафорд" в ранния следобед вчера, а момчетата на Стив Кийн подариха страхотен новогодишен подарък на своите фенове.

Отбраната на "Червените дяволи" като цяло се справи доста зле във вчерашната среща, а освен това вратарят Давид де Хеа също бе крайно неубедителен.

Именно той може да бъде винен за загубата, тъй като победният гол на Роувърс си бе чисто вратарски, след като той не успя да се пребори за една висока топка и бе оставен да бъде излъган елементарно.

Фъргюсън пък празнуваше вчера своя 70-годишен юбилей и определено празникът му се е превърнал в истински кошмар след мача на неговия тим.

Коментирайки конкретно победния гол на Блекбърн, шотландецът обяви, че в тази ситуация футболистите му са могли да се справят по-добре.

"Мисля, че всички можехме да се справим по-добре при победния гол за гостите", заяви Фърги на пресконференцията след срещата.

"Тази загуба е истинска катастрофа. Не мога да повярвам. Изобщо не очаквахме подобно нещо", добави шотландският специалист, който остана крайно разочарован от неуспеха.

"Допуснахме два ужасни гола и като цяло не мога да повярвам, че дадохме победата на гостите. В подобен двубой не можем да позволим това. Блекбърн обаче се хвърли на живот и смърт. Те имат нужда от точки, за да се спасят.

Гостите се защитаваха много добре и на няколко пъти спасиха вратата си", не пропусна да отбележи още шотландецът.

"Освен това теренът бе в много лошо състояние, заради дъжда, който се изля. Валя цяла седмица и това попречи на скоростта в играта ни. След като изравнихме мислех, че ще спечелим мача, защото до края имаше достатъчно време, но в крайна сметка това  така и не стана.

Може да се каже, че до голяма степен рискувах с включването в игра на Андерсон, но той даде всичко от себе си. За наше съжаление обаче това нещо не помогна. Както вече казах за третия гол, всички трябваше да се справим по-добре при него. Не е виновен само вратарят", завърши сър Алекс.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
4
 
! Отговори
Барби флегмата преди 12 години
Кой трньор си държи най- добрия футболист на скамейката 1 година бе разбирачи.Няма ли психоклиники за *** с промити мозъци като вас?
49
2
 
2
 
! Отговори
kn преди 12 години
какви ги разправя 70 г. старец ? хайде, пенсия ! засто изгони о, схей ? можесхе навсякъде да играе в отбраната. засхто хе сложи датския вратар. испанския да му яде парите на сина му. дйде, пенсия, докато не е късно . а иска осте 3 години. пълен провал на отбора. сте стане като литекс със стоицхков
48
2
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
дано дядо Сър най-сетне разбере че в отбора му пълен с дървета и коне с капаци,Митко му е най-добрия футболист...и казвам това защото си е факт , а не защото съм българин
47
1
 
4
 
! Отговори
ми така е преди 12 години
Сър Алекс яко се е нагушил...:))
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vreme e za ostavka sarcho!!!
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това "сър Алекс" звучи точно като "цар Киро" :D
44
7
 
8
 
! Отговори
Go преди 12 години
Много интересно - защо и Манчестър Сити загубиха?! Много интересно ... за наивниците и тотаджиите. Тотото е.а мамата на футбола - всичко е мафия.
43
2
 
9
 
! Отговори
.!. преди 12 години
И кой нормален ще заложи за победа на Ман Ю, след като беше оценена на 1.2-1.3 най-много...трябва да си супер зле, за да търсиш резон тук. Над 2.5 гола, гол/гол, голмайстор енитайм и т.н...
42
4
 
13
 
! Отговори
Жо преди 12 години
ДЖОН О`ШЕЙ и Уесли Браун помогнаха на бившия си клуб Манюнайтед! Съндарланд- Мансити 1 : 0
41
3
 
4
 
! Отговори
guz ar преди 12 години
betathome iskaraha koledni premii, man4o i blackburn delqt paricite dolu v restoranta, buhaha
40
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сър Алекс е моят любимец, не е случайно Сър! Бербо също ми е любимец,голмайсторче си е момчето.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бори са за титлата,дават им невероятни пари,а в същото време ,оставя извън групата най-сериозните си футболисти...ами духай го тогава..
38
3
 
24
 
! Отговори
фен преди 12 години
Без Бербо щеше да 3:0 тикво шотландска
37
1
 
8
 
! Отговори
Стойчо преди 12 години
ееее,хайде сега,сър Алекс не очаквал загуба?Знащо да не загубят,нали от двата отбора все един трябва да п.адне,затова и играят,а и кой е казал,че само отборът на сър Алекс трябва да побеждава.Единствените втрещени в случая трябва да са хората,които заложиха и си захубиха паричките.
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и аз не очаквах..глътнахте ми париците...дет бях заложил за вас...
35
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Долният ми пост бе за 30.Явно някои не разбират, че един отбор може да е съставен от 11 виртуози, но ако никой не умее да бележи голове, тоя отбор нищо добро не го чака !!! В тимът всички са важни, но ако эима двама най-важни - това са добрият вратар и големият голмайстор - те двамата са половин отбор !!!
34
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Сравнението на Митко и Зиков още веднъж показва... айде да не казвам тъпотата ти, но поне това, че нищо не разбираш от футбол. Тъкмо в най-важните последни мачове на ЦСКА Зиков показа, че като за нашето първенство, той е играч от суперкласа - и умее не само да бележи голове, но и да подава и да задържа топката - и то точно когато и както трябва !!! Бербатов е същия - има интелект и поглед върху играта... а и само головете да бяха (и на двамата) то победа се печели ИМЕННО С ГОЛОВЕ !!!
33
3
 
38
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Хем сбирщината на Сър-ът падна навръх проклетият му рожден ден, хем Митко за пореден път се подигра на тоя стар алкохолик, задето го държа цяла година на пейката.Аз пък си бях съвсем на кеф.
32
5
 
46
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
Жалко че Де Хеа *** хубавия мач на Бербо..ако не беше тоя *** гол Ман Ю щяха да победят. Ама ..футбол - случват се тия неща. Жалко ще е ако се отрази на формата на Бербатов. Не мога да разбера противниците на Митко...имам три и половина играчи в големи отбори и Митко им е виновен заради това ,че не им става, че са бедни и нещастни...няма друга причина! Едва ли от други нации има такива *** както при нашата..да оплюваме малкото свестно , което имаме!!
31
3
 
23
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Защо тогава "всеки" не беше там да вкара, а Бербатов се оказа там на два пъти- случайност? По-скоро не.