Любо Пенев възроди "лъвовете"

България изпусна Унгария в контрола в Дьор - 1:1
Обновена: 1 мар 2012 14:58 | 29 фев 2012 21:46, Георги Пешев
107
Любо Пенев възроди "лъвовете"
Снимка: Ройтерс

България изигра отлична контрола срещу Унгария и след 1:1 на стадион "ЕТО Парк" в Дьор "лъвовете" направиха подарък за дебюта на Любо Пенев.

Домакините поведоха с гол на Адам Салай през първото полувреме. България изравни чрез резервата Валери Божинов в края на контролата.

Родните ни национали извъртяха равен, но този път показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол. Подобни пропуски едва ли би направил и непрофесионален футболист.

Момчетата на Любо Пенев проспаха по-голямата част от първото полувреме, но след почивката бяха истински лъвове и схрускаха "маджарите".

България от години не бе изглеждала по подобен приятен начин на футболния терен - борба, преса, здрави единоборства, но "лъвовете" сътвориха уникални пропуски, които можеха да ни костват дори и равенството.

Футболистите ни се забавляваха през по-голяма част от проверката, но трябва обаче да се признае, че на моменти допускахме елементарни грешки в защита. Едно голямо "Благодаря" и за Любо Пенев, който успя поне малко да възроди "лъвовете".

Подробности от срещата можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Унгария - България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
6
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Ако турчина изпуска толкова много в официален мач, никога няма да победим никого...
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошото е, че едва ли Унгария е сериозно мерило, защото са в перманентна криза от поне 30 години насам. Но все пак е един вид проблясък. Дано с някои от старите кучета нещата да стоят още по-добре.
65
12
 
3
 
! Отговори
браво момчета преди 12 години
Ха сега големите писари против Валери къде са,излезте от дупките момченца,нали водихте лично записки за живота на Валери,нали не ставаше за нищо,нали беше пиянде,***..Ама сношти как я наши-безкомпромисно,сигурно ви е заболя че вашия човек вкара и даже не сте се израдвали,ограничени тикви..И за Берба така говорихте..Момчетат играха страхотно за първи път от много време,видя се че можело,с борба с хъс,без караници и немски спецове..Аз лично съм доста доволен,критиците естествено не-мишки такива
64
0
 
13
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
За добрия мач-поздравления! Ще се зарадвам, обаче когато поне в 5 поредни мача покажат постоянство в играта.Страхувам се, че манталитета най-трудно се променя.Когато един отбор играе навито, с голямо желание за победа-тежко и на най-добрите в света.Тези момчета трябва да разберът един път за винаги, че националния отбор не е само трамплин, а е КАУЗА!!!!!
63
2
 
6
 
! Отговори
читател преди 12 години
Тази статия да не е написана от Пената? Голем смех!
62
3
 
37
 
! Отговори
pepe преди 12 години
До къде стигнахме, на равен в контрола да се радваме!алеле мале...
61
1
 
5
 
! Отговори
da преди 12 години
stiga ste se izlagali ... edno e da imash polozenia, drugo e da gi realizirash ... ne moze nacionalen futbolist da izleze sam sreshtu vrataria i da se raztreperi kato peperudka i da udari topkata v tuch. otbora ni e tragichen, a durzava naliva mnogo pari v nego. Sega i stadion shte im vdignat ... nali sa se vuzrodili s edno ravenstvo v 80tata minuta sreshtu rezervite na Ungaria ...
60
4
 
30
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
90 мин играха, сега 3 дни ще щракат с пръсти по чалготеките:) Големи професионалисти, няма що...
59
4
 
14
 
! Отговори
nikost преди 12 години
то винаги ще се намери някой ЧЕРНОглед. Ама тоя път май сте доста. А спокойно може да кажем,че до онзи ден и на това не се надявахме, че създадохме толкова положения, колкото не можахме при трима треньори за три години, че тия футболисти, за които до вчера говорехме, че имат души само в баровете, сега ги извадиха на терена, че.....Има много още какво да кажем, но е много по-лесно да хвърляме *** по който ни падне, преди да погледнем самите ние върху какво седим,нали?
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЪЗРОДИЛ ЧЕРНОТО ТОТО
57
2
 
3
 
! Отговори
asd преди 12 години
Браво на момчетата, играха добре имаха много чисти голови възможности, имаше желание. Това добре, но стига с тези гръмки статии. От един мач не можем да се възродим, още повече, че става въпрос за контрола. Типично по български постепенно ще започнат претенциите, единия ще се цупи за едно друг за друго, нали са звезди. Да се молим Бербатов да се върне и Стилиян и Марто да издържат още някоя годинка, за да запазим минимални надежди за класиране на световното.
56
0
 
21
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Унгарците бяха много слаби. Ние показахме голямо желание. Ужасно слаби сме в нападение. Браво на Любо Пенев... Дано кликата във футбола ни да го остави по-дълго време треньор.
55
6
 
19
 
! Отговори
КОКО преди 12 години
ТОВА АКО Е ВЪЗРАЖДАНЕ.........ЕГАТИ САКАТЛЪКА.
54
7
 
7
 
! Отговори
Uncle преди 12 години
Любо е пич,вярвам,че наистина може да промени нещо..
53
5
 
9
 
! Отговори
Бобо преди 12 години
Егати лъвовете при почти всяко единоборство губеха топката или падаха, на това ли му викате добър мач.А за пропуските да не говорим такива играчи с такива пропуски нямат място дори и мача да е приятелски.Те нашите стояха като балеринки пред Унгарците не ми се мисли за квалификациите когато ще се изправим пред каде по-силни тимове.
52
8
 
4
 
! Отговори
гнусни твари 2 преди 12 години
Из "Любо Пенев дебютира днес начело на лъвовете"Анонимени ***:абе тоя бил по *** от чичо си.след толкова приказки айде да видим с колко гола ще се върне довечераПИЧОВЕ ЗАЛАГАЙТЕ ЗА УНГАРИЯ,1.65 Е КОЕФИЦИЕНТА,ПРАВЕТЕ ПАРИ ОТ НАШИТЕ БАСТУНИлюбо-пенев-духача-на-супи може само да се посере и да стане за смяхМишки срещу мене църкат, като ме видят познай къде си бъркат ! честито *** дано сте бетнали мощно
51
9
 
0
 
! Отговори
гнусни твари преди 12 години
Из "Любо Пенев дебютира днес начело на лъвовете"BBB:3:0 за Унгария, просто като гледах какъв мач направиха срещу шведитеbet3,65 -moshenici: A TAQ MUTRA NA SNIMKATA --LUBo DESNOTO MADO DANo UMRE OT RAK NA DESNIQ TESTIS-- bokluuuuukkkАнонимен ***: Чудя се колко кинта да заложа за победа на УнгарияНай малко с два гола разлика падат нашите"лъвове" днес!л.пенев е голям ла*нар, той съвсем ще скапе отбора
50
2
 
6
 
! Отговори
r100 преди 12 години
"Възроди лъвовете" с 1:1... "показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол." Е'ати лъвовете, е'ати статията. Нека направят няколко добри мача пък тогава ще ги им слагаме определния...
49
3
 
11
 
! Отговори
pebor преди 12 години
Прочетох напред глупости за уговорен мач, за треперещи съдии... Второто полувреме просто стреснахме маджарите. Този наш млад отбор ако направи няколко контроли още и е готов. Направо съм очарован от играта на нашите през второто полувреме! Щом се сработят и да отпадне нервното напрежение и головете ще дойдат.
48
3
 
14
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Е има някакъв напредък, изтървахме 4-5 чисти положения, за един мач видях повече от колкото за целите квалификации. Нямаше го и това ходене като муха без глава по терена.