Майкъла отсече: Стойчо остава треньор на ЦСКА

"Всички тези информации около Младенов са пълни глупости и измислици"
Обновена: 13 дек 2012 15:07 | 13 дек 2012 15:07, Георги Пешев
7
Майкъла отсече: Стойчо остава треньор на ЦСКА
Снимка: Булфото

Стойчо Младенов ще остане треньор на ЦСКА и през пролетния полусезон. Това обяви спортният директор на "армейците" Георги Илиев-Майкъла.

Както е известно, след равенството на "червените" с Локомотив София (1:1) се заговори, че "Титан" ще уволнят Младенов и ще назначат на негово място Милен Радуканов.

"Всички тези спекулации с името на Стойчо Младенов са пълни глупости и измислици. Както и това с неустойките. Няма абсолютно нищо вярно".

"Изобщо не сме и помисляли да го сменяме. Нещата си остават както досега. Не предвиждаме никакви промени. Стойчо си остава треньор на ЦСКА", заяви Майкъла.

Шефът коментира и друг появил се слух, че Пламен Крачунов е играл симулативно в срещата с Локо София.

"Не смятам, че някой е играл симулативно. Крачунов толкова си може. Момчето има качества, но трябва да се работи с него, за да може да се развие".

"Аз не съм виждал подобно нещо - футболисти по над 20 години да не знаят елементарни неща във футбола", допълни Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Бия наред свине преди 11 години
Какви са тез паляци.Само ЛЕВСКИ!!
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
майкъли, гърнета, рендета... и т.н. съсипахте футбола
2
3
 
13
 
! Отговори
Винаги един от нас преди 11 години
Естествено че остава! Всички помним ЦСКА на Дуци Симонович и че мръсният сръб ни прати в трета глуха! Стойчо ни направи отбор претендент за титлата а подуянци които се биха в гърдите че те щели да спорят с Лудогорец смукаха нещо което не беше пръст! Всички помним и началните кръгове на шампионата:1. Не можеше да запълним необходимата бройка поради липса на футболисти2. Новите не бяха с картотеки ЗАРАДИ футболист КОЙТО ИГРАЕШЕ!3. Бяхме наказвани4. Картотекираха Платини чак след мача с Левски
1
5
 
0
 
! Отговори
KESHZATEB преди 11 години
ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.